Dag november..

Oh mennnn! Het is alweer december! Jongens wat vliegt de tijd, we zijn gewoon alweer bijna in 2016! Het is alweer bijna tijd voor oliebollen, appelflappen, champagne en uren wachten tot dat het eindelijk 12 uur is en er nog niks spannends gebeurd. Ik vind oudejaarsavond nooit zo bijzonder, het is een avond als alle andere alleen volgen er wat knallen na twaalven. Maarrr het is nog niet zover.. Eerst nog maar even de koude maand december overleven en vandaag terugblikken op november. Een maand waarin ik weer weinig foto’s maakte en regelmatig de kou vervloekte.

We aten: chocolade, slavinken, verse boordjes shoarma, wraps bij vrienden en ik at een kindersurprise ei. We aten thuis garnalen uit de oven, chocolade toetjes en gingen uit eten bij de Mexicaan waar ik samen met Tommy weer genoot van garnalen. Tommy at 2 hotdogs bij de Ikea en we aten slibtongetjes met salade bij Tommy zijn paps, waar ik ook heel veel olijven at.

We keken: Heel veel afleveringen van The Walking Dead, we zijn helemaal verslaafd! Ik keek naar heel veel remlichten want stond enorm in de file en ik keek de laatste aflevering van Gossip Girl, eindelijk!

We gingen: Mee met vrienden naar de prinsinstallatie van Prins carnaval in Gorinchem en ik liet mijn haar weer opnieuw verven door een vriendin. We aten een avondje in Gorinchem bij mijn mams, ik moest naar de tandarts en we gingen samen naar Ikea.

maand novemberWe deden: Niet bijzonder veel deze maand maar Tommy hing wel zijn nieuwe canvas op, ik logeerde een weekje bij mams en voelde nostalgie en dat zelfde weekend woonde Tommy en ik een jaar samen. We maakten een boswandeling, we bezochten een kerstwinkel en ik vertelde de 13 dingen die ik al jaren doe. Ik blogde gemiddeld iets minder dan andere maanden maar had het wel over bloggen.

Ik blogde over: Mijn sokkentag, het feit dat ik Gorinchem toch wel mis, mijn nieuwe brillen en over de herfst. Ik vertelde wat ik zou doen als ik een dag een man was, vertelde over het wonen in een flat, mijn kat Rat die al een aantal jaartjes niet meer onder ons is en deelde wat leuke schoencadeautjes voor volwassenen.

26 gedachten over “Dag november..”

 1. Bijna tijd voor oliebollen en appelflappen? Ik vind het eigenlijk altijd tijd voor oliebollen en appelflappen haha. <3 Ongelofelijk hè, dat een jaar zo snel voorbij kan gaan.

 2. Leuk al die foto’s! Je haarkleur is echt gaaf, en ik ben eigenlijk wel benieuwd naar The Walking Dead. Ik hoor er zoveel over maar heb het eigenlijk nog nooit gezien haha!

 3. Holy shit die file! En ja, het is december. Nog net niet zo erg als januari, want dan gaat het vast sneeuwen. Ik kan niet wachten op jouw sfeerfoto’s in de sneeuw πŸ˜€

 4. Wat een super leuk overzicht. Ik hou altijd van leuke fotootjes kijken bij andere πŸ˜‰
  Toffe maand is het geweest zo te lezen en zien. Op naar nog een mooie maand!

 5. hahahaha fijn om te weten dat er meer mensen zijn die niets met oud en nieuw hebben ik zit dan ook al jaren in mijn eentje samen met Picasso, voorheen met Felix en iedereen is thuis ivm de dieren die wij hebben rond lopen πŸ˜‰ En het is al eens voorgekomen dat ik zo moe was, dat ik al voor 12 uur op bed lag en gewoon door alles heen ben geslapen zelfs en gewoon op 1 jan. wakker werd πŸ˜€

  X

 6. Pff, wat gaat het snel. Voor je het weet is het 2016. Leuk overzicht. Ik vind het mooi dat het mooie herftkleuren bij elkaar heeft :-). Toch weer veel gedaan :-).

  1. Ja ik vond hem super eerlijk gezegd. Dat Dan het was, alles viel in elkaar vond ik en de muziek bij het einde, ik zat met een enorme smile op mijn gezicht het einde te kijken.

 7. Aah The walking dead, top serie! gossip girl moet ik nog steeds kijken, maar het trekt mij ook niet echt eigenlijk. Leuk overzicht weer!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven