zosammieoktober2015

Dag oktober..

Oh wat begon oktober goed met een zonnetje maar wat kwam er snel grijs koud weer voor in de plaats, de eerste lange file heb ik alweer gehad! Het is herfst… Ik ben gewoon niet gemaakt voor kou, echt niet! Ik moet mezelf verpakken in pyjama’s, pantoffels en dikke warme sokken. Ook sjaals, truien, vesten en mutsen zijn mijn dikke vrienden deze aankomende maanden. November.. Nog meer Brrrrr.. Nou goed, eerst nog even terug kijken op oktober.

Het is me deze maand gelukt om weer wat meer foto’s te maken, wat een drama was dat maandoverzicht vorige maand! Ik begon oktober blond maar sloot de maand met rood af en we kwamen onze buurhond Ollie tegen : )

Ik at deze maand 4 dagen alleen omdat Tommy naar een beurs was voor zijn werk en ik vond er geen reet aan om alleen te eten, ik vond er trouwens helemaal geen hol aan om alleen te zijn en voor mijzelf koken werd niks. Ik at stokbrood, ik probeerde een avondje een receptje uit van Marlous, at pizza met mijn mams en een avond geroosterd brood.

eten oktober 2015Tommy en ik probeerde de Limited Edition repen van Tony’s Chocolonely uit en Tommy genoot ook van een chocolade letter, we aten een borrelhapje op het terras, aten verse pizza’s met mijn Oom en aanhang tante en we aten bij vrienden een ovenschotel met shoarma en boontjes. Ik dronk heel veel meloen thee want mijn collega had een bigbox voor me mee genomen! We aten bitterballen op de verjaardag van mijn neefje en verse mosterdsoep en deden de laatste bbq van dit jaar met mijn tante en haar vriend!

Ik kocht haarverf, een nieuwe trui waar ik nog steeds heel blij mee ben en een blousje, sjaal en muts.

Ik las kan ik tegenwoordig wel overslaan want buiten blogjes van jullie lezen, lees ik niks. Ik weet niet, ik kan me er gewoon niet toe zetten om een boek op te pakken.

We keken de laatste afleveringen van de serie Revolution op Netflix, menn wat heb ik genoten van deze serie! We zagen de film Pixels, San Andreas en Terminator Genisys. Ook keken we naar Stand-upcomedyster Russell Peters op Netflix met zijn show Notorious en lagen regelmatig dubbel van het lachen. Op MTV keken we naar afleveringen van Geordie Shore. Wij vinden het hilarisch!

Ik blogde over internationale koffie dag want dat was deze maand, ik maakte de winnaars van de give-aways bekend en verstuurde de pakketjes veel dagen later.. Sorry! Ik deelde mijn resultaten blog enquΓͺte, deelde de leukste Nederlandse Etsy shops en showde weer eens een outfit.. Een Halloween outfit! Maar ik had het vaker over Halloween, zo kwam ook de Halloween decoratie voorbij en de Halloween recepten.

25 gedachten over “Dag oktober..”

 1. Internationale koffiedag πŸ™‚ Hihi die heb ik gemist. Mel was vroeger heel vaak weg voor zijn werk, soms wel 3 maanden bah, vond er dan ook niets aan.

 2. Mijn vriend werkt onregelmatig waardoor ik ook vaak een avondje alleen heb. Heerlijk vind ik dat, behalve als het inderdaad vier avonden achter elkaar is. Die wraps op de foto (of is het de shoarma?) zien er lekker uit!

 3. November is ook mooi begonnen, tot nu toe mogen we niet klagen! En die Tony’s he?? Oh wat is het toch lekker. Je bent in iedergeval klaar voor de winter, maar laat de kou nog naar even wegblijven. Fijne November!!

 4. Oktober was een bewogen maand dus, en ja dat verkeer ook op de fietspaden als het even wat kouder is en natter of grijs, grrrrrrrr hahahaha Nou goed, dan moet de winter nog komen, en jij dus een koukleum zijn. πŸ˜‰

  De rest heb ik allemaal gewoon gevolgd en weet ik nog nu je het allemaal zo lekker opsomt πŸ˜€

  Alleen eten is ook niet echt gezellig, dat is ook mijn valkuil zo nu en dan, waarom koken voor jou alleen, maar ja, als single zal ik toch moeten en soms heb ik er zin in en dan maak ik heel veel gerechten voor in de vriezer ook. Ook weer een valkuil, want dan kook je een tijd weer niet en dan… komt dat gemak weer om de hoek. Overigens heb ik nu jouw preischotel voor de tweede keer staan, gisteravond gemaakt πŸ˜‰

  X

 5. Ben net zo’n koukleum als jij! Vind die kou ook maar niks. Dat rode haar staat je trouwens super tof vind ik! Ondanks dat het niet gezellig voor je was om een paar keer alleen te eten, staan er wel lekkere foto’s in je overzicht. Die pizza, hmmm!!

 6. Alleen eten vind ik ook niks aan. Maar moet nu met werk regelmatig of eerder eten of pas na het werk (nou ja als ik in de nacht pas thuis ben dan niet meer). Welkom bij de redhead (uit een doosje) club :-). Ennuh inderdaad als je dit al koud vindt…;-)

 7. Nieuw kleurtje in het haar staat je weer heel goed. Jij kan veel hebben, little jaloers hier. Leuk overzicht Sammie.

  (schaamt zich kapot…ik moet je mailen!!!!!)

 8. Ik lees me ook suf met blogs haha. Op mijn echte leven boeken zit al een centimeter stof. Wie weet in november. Leuk overzicht weer. πŸ™‚

 9. Leuk overzichtje! Ik ben ook echt een koukleum, maar ik vind het niet erg als het koud is (hoewel ik het de laatste dagen helemaal niet echt koud vind trouwens). De echte kou moet zelfs nog komen… Ik kijk wel altijd een beetje op tegen januari, als de gezellige periode voorbij is en het echt koud en donker is.

 10. mooie collage, die bovenste!
  Koud vind ik het nog niet hoor, zeker niet het tweede deel van de maand. Voorlopig laat ik de sjaals en mutsen nog onaangeroerd… πŸ™‚

 11. Hee dat heb ik gemist, je rode haar! Leuk Sammie! Na 2 jaar Zweden zou je denken dat ik inmiddels wel tegen de kou kan, maar helaas.

 12. Nou, los van die 4 dagen dat je Remy was, was het toch best wel een leuk maandje! Ik vind een keer alleen zijn niet erg, maar alleen eten vind ik ook niks hoor, dan maak ik het me ook altijd wel erg gemakkelijk…

 13. Wat een maand weer zeg, vind die eindmaandlogjes van je erg leuk trouwens.
  Dus je haar is nu rood/rose? Staat je ook goed. Volgens mij staat alles je goed. Ik houd het maar bij naturel… πŸ˜‰
  Ik vind het nog niet echt koud en zoja, gaat er een extra vest aan en de verwarming een paar graadjes hoger.
  Heb 9 jaar overwinterd en oh wat ben ik blij dat ik nu niet meer hoef! Geef mij de Hollandse seizoenen maar, alleen sneeuw, die mogen ze houden van me!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top