Dag van de Fotografie

Vandaag is het world photo day, vandaag is de dag om je liefde te tonen voor fotografie. Jup, echt waar… Nu ben ik geen fotograaf en schiet ik maar wat kiekjes omdat ik het leuk vind maar wilde toch vandaag niet voorbij laten gaan, want foto’s maken en foto’s kijken is leuk!

Daarom heb ik de leukste linkies over fotografie op een rijtje gezet.

Om maar even met foto’s te beginnen.. Magisch mooie foto’s van spelende kinderen wereldwijd vind je hier en ik kwam online ook schitterende spookachtige zwart wit foto’s tegen. Op Pinterest stuitte ik op dit bord met iets wat aparte portret fotografie.

Shoppen met fotografie als thema.. Want shoppen is leuk ; ) Deze afstandbediening voor je Ipad of Iphone camera zorgt er voor dat je je selfie stick uit beeld houdt ; ) Deze Espressokopjes zijn toch gewoon te leuk! De campervan fotolijst zou zo goed staan in mijn boekenkast al vind ik de comic fotolijst ook erg tof! Foto rekwisieten voor hond en kat.. sja, die vond ik gewoon heel grappig!

Deze bloggers kwam ik tegen met artikelen over foto’s en alles wat daar bij hoort. Ester deelde toevallig pas geleden een handige app waarmee je met gemak foto’s van het ene toestel naar het andere ‘swiped’. Even geen tijd om een geschikte foto te maken voor je blog artikel? Laura deelde wat stock foto websites. Voor food fotografie kwam ik deze tips tegen.

Een cadeau kan niet persoonlijker worden dan met een foto. Zo heb ik voor Tommy toen we een jaar samen waren een Bidon voor hem besteld met een foto van ons samen er op bij YourSurprise.nl Zeker een aanrader! Tommy was er erg blij mee en vond het super origineel.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

20 gedachten over “Dag van de Fotografie”

 1. Wat leuk om te weten en leuke linkjes Sammie.
  Misschien als ik wat opknap dat ik ook weer eens wat foto’s ga maken.

 2. Moet ik nu aan de bak vandaag? 😉 hahaha je maakt mij hier heel blij mee, eerst even mijn afspraak nakomen en als ik weer thuis ben.. ga ik even genieten van al die linkjes

  X

  1. Oh die eerste serie van de spelende kinderen, wat prachtig en vooral de eerste serie dan weer, zij die ergens in Indonesië vlak bij een waterval wonen, en dan te bedenken dat ik dat ook had kunnen zijn als de geschiedenis anders was gelopen, hahaha

   En die mystieke serie ook mooi!

   X

 3. Die aparte portretfotografie is wel heel leuk!

  Vind jij het ook zo leuk om foto’s te maken? Ik vermaak me er ook zo graag mee wanneer ik foto’s maag voor de receptjes op mijn blog.

 4. Wat een leuke linkjes! Ik hou van mooie fotografie, maakt me alleen altijd een beetje jaloers omdat ik nog niet zo goed ben met mijn camera 😉

 5. Wat een leuk artikel en bedankt voor de vemelding! Ondanks dat ik al zo’n 15 jaar fotografeer, wist ik niet eens dat er een dag van de fotografie bestond!

 6. Ooh ik wist niet dat voor Fotografie ook een dag was uitgeroepen. Zo leuk!! Ik ga deze pagina even opslaan & later als ‘k wat meer tijd heb (lees het weekend 😀 ) zal ‘k alle linkjes eens bekijken & bestuderen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven