Een dagje ‘s-Hertogenbosch, Tommy en aanklooien met de nieuwe camera.

Zoals ik al eerder vertelde in dit klets blogje heb ik een nieuwe camera gekocht. Het leukste van een nieuwe camera is er mee spelen! Die eerste week heb ik dan ook veel foto’s gemaakt en nam de camera mee tijdens het wandelen in Nijmegen maar ook zondag 18 juni naar Den Bosch. Daar hadden Tommy en ik Het Blog privacy gesprek. Vandaag veel foto’s en een mini verslag over die zondag in Den Bosch.

Nijmegen in de avond.

Nijmegen 17-06-2017

Waalbrug 17-06-2017

Tommy en ik hebben de laatste tijd veel gewandeld in Nijmegen, zeker met de warme dagen was dit heerlijk in de avond uren. Mijn nieuwe camera ging die avonden mee. Gewoon om er aan te wennen en wat snapshots te maken van Nijmegen. Vanaf de overkant van de Waal ziet het centrum van Nijmegen er prachtig uit. Hoogte verschillen en veel groen. Absoluut een mooi plaatje om te zien.

Den Bosch.

18 juni Den BoschDat we 18 juni in Den Bosch waren was al wel duidelijk na mijn foto’s van het Jeu de boules middagje. Maar ik maakte nog meer foto’s en uiteraard hebben we niet alleen maar op het terras gezeten. We wandelden door veel straatjes en streken in de middag al neer voor wat verkoeling. Met de flamingo’s in de boom en een fijn plekje in de schaduw besloten we ook gelijk voor lunch te gaan. We zaten bij M’eat op het terras.

Den Bosch 18 juni

club sandwich

Tommy ging voor wraps en ik ging voor een club sandwich, mijn favoriet op het terras. Tommy speelde ook met de camera en zo kreeg ik spontaan een aantal foto’s waar ik op stond met een drankje of met niets en tig foto’s van zijn ray ban ; ) We liepen nog wat door Den Bosch en twijfelde nog even over het nemen van een rondvaart door de grachten. De bootjes zagen er alleen zo druk uit en het was zo heet dat we er vanaf zagen. We winkelden nog wat en ik neusde nog bij de Lush en kocht er niets. Mijn eerste Lush aankopen zijn nog steeds niet op, je doet er zo lang mee, ideaal!

garnalen

Daarna belandden we dan op het terras van Sitio waar we naar jeu de boules keken en uiteindelijk bleven zitten voor het avond eten. We zijn beide vooraf voor garnalen gegaan met gebrande perzik, dit was echt zo lekker! Dit wil ik thuis ook eens maken, ik at mijn vingers nog net niet op. Zo lekker! Ik ging vervolgens voor een pesto pasta en Tommy voor een steak. Het zag er allemaal goed uit en het was lekker. Al kon wat mij betreft niets meer over het voorgerecht heen.

Het Blog privacy gesprek.

Bloggen en privacy, het is nogal een dingetje. Iets waar ik zoveel mogelijk rekening mee houd en om die reden plaatste ik nooit een herkenbare foto van Tommy. Soms best irritant als je een leuke foto wilt delen en ik Tommy van de foto af moest knippen. Daar op het terras in Den Bosch kwam dit ter sprake. Ik weet al niet eens meer hoe we op het gesprek kwamen, maar we kwamen er op. Tommy vroeg zich hardop af waarom hij eigenlijk nooit in beeld wilde op mijn blog. Hij kon de reden daarvoor niet meer terug vinden en daarom zien jullie vandaag, voor het eerst, in kleur, mijn Tommy. Ik ben blij dat ik nu eindelijk deze persoon die voor mij zo belangrijk is kan delen, hem niet meer van foto’s hoef te knippen.

Tommy 18 juni

Zo blij met deze man en zo gelukkig. ZoSammieEnzo is een persoonlijke blog, gaat voor een groot deel over mij en mijn interesses, maar ook over mijn persoonlijke leventje. Over ons leventje dus ook. Sammie en Tommy. Ik ga mijn blog nu niet overspoelen met Tommy natuurlijk, maar ik hoef hem nu ook niet meer te verbergen op foto’s en dat voelt prettig.

26 gedachten over “Een dagje ‘s-Hertogenbosch, Tommy en aanklooien met de nieuwe camera.”

 1. Hey, wat tof om eindelijk een gezicht te zien bij de naam! πŸ˜ƒ En wat een leukerd, top dat je hem niet meer hoeft te verstoppen! Ik ben benieuwd wanneer er een keertje een foto van jullie samen voorbij komt. Maar ik snap het wel hoor, ik laat de mensen in mijn omgeving ook bewust buiten mijn blogs.

 2. Haha leuk dat Tommy ook eens op de blog staat! En die garnalen zien er werkelijk zo lekker uit! Den Bosch is gezellig om te winkelen hè!

 3. Super gaaf Tommy! Dat jij jezelf nu ook hier openbaart, hahahaha Ik denk dat ik wel weet waarom ooit, je weet in het begin bij een start van een blog nooit welke kant het op kan gaan, en dus is een kat uit de boom kijken een hele goede reden, ook hier houd ik mij aan de privacy van mijn familie bijvoorbeeld, alleen mijn moeder vind het prima zo nu en dan, mijn dochter blogte zelf, en mijn nicht en de rest, vraag ik om toestemming, vooral als het om babynichtje gaat πŸ˜‰ In overleg is er meestal wel veel mogelijk πŸ˜€

  En verder, zorg ik er meestal voor dat ze niet in beeld staan, maar jij, Tommy, van harte welkom? In blogland!

  Dat heb je goed aan de haak geslagen Sammie πŸ˜‰

  X

 4. Leuk om Tommy eens te zien! Fijn dat dit gewoon kan nu en dat jij je er prettig bij voelt. πŸ™‚ Die clubsandwich ziet er trouwens top uit. Lekkerrrrr!

 5. Wat een te lekkere voedsel foto’s weer zeg. En wauw, die foto’s van Nijmegen! Zelf ben ik daar nog nooit geweest, maar vind het wel nu al mooi. & wat ontzeeeettend leuk dat wij nu ook een beeld hebben van Tommy. Ik had me al wel eens bedacht hoe hij er uit zou zien, maar nee ik zat er helemaal naast hihi

 6. Door jouw artikel ga ik zo ook eens naar een Fuji camera kijken.
  Nijmegen is prachtig. Leuke herinneringen aan.
  Ik zat er helemaal naast qua beeld van Tommy. Grappig hoe dat werkt, dat je toch in je hoofd een plaatje schetst.
  Bloggers hebben van mij vaak ook een fout beeld.

 7. Leuk om eindelijk een gezicht bij je vriend te hebben! Ik had trouwens wel een wat ander type in gedachten, vraag me niet waarom hoor! Ik plaats ook weleens een foto van vriendlief, vooral met vakanties komt hij weleens voorbij. Hij wil het liever niet maar als het een keertje gebeurt, vindt hij ook weer niet erg.

 8. Wat is Tommy een leuke man zeg! Zo ziet hij er in elk geval uit, heel leuke foto ook van hem. Wat fijn dat je nu lekker met hem kan pronken op je blog πŸ˜‰ leuk dat jullie zo’n fijn dagje in Den Bosch hadden! Die garnalen zien er goddelijk uit. Malou x

 9. Oeeeh leuk om een gezicht te zien bij de naam! En fijn dat het gewoon okΓ© is voor jullie beiden. Zonde om hem weg te stoppen ook πŸ˜‰ haha. Ben ook heel blij dat mijn David er ook niet zo’n probleem van maakt om in beeld te komen.
  Ik was ooit één keer in Den Bosch. Vond het een heel gezellige stad!

 10. Ik hou van Den Bosch! Ben er ook geboren (al was dat dan alleen in het ziekenhuis), maar toch voelt het altijd als ’thuis’ als ik er kom. Leuk trouwens ook om eens een gezicht bij Tommy te hebben!

 11. Leuke vriend heb je, ook leuk om er een gezicht bij te hebben. Ik heb wel eens een foto van mijn vriend op Instagran geplaatst, maar op mijn blog is ‘ie nog ‘anoniem’.

 12. Ahh wat leuk Sammie, leuk dat Tommy (love the Ray on his nose) te zien is op je blog. Het lijkt mij heerlijk om niet meer te knippen of mensen uit beeld te duwen πŸ˜‰
  Mooie foto’s weer. Gaan jullie nog iets doen met de zomerfeesten in Nijmegen?

 13. Wat leuk Sammie, dat je man eens in beeld verschijnt! Snap wel hoor, dat je dat wil afschermen.. je weet nooit wie meekijkt. Doe het zelf ook, ik noem mijn vriend zelfs niet eens bij zijn volledige voornaam. Maar goed, wel tof dat je nu wel een foto deelt: knappe vent heb je aan je zijde hoor! πŸ˜‰ En wat is Den Bosch een fijne stad he? Ik kom er graag, zo’n goede vibe!

 14. Dat aanklooien is prima gelukt, heerlijke foto’s! Ik heb er wel honger van gekregen, van alle food-foto’s πŸ˜€

 15. Wat leuk dat Tommy nu wel in beeld mag!
  En die garnalen met perzik, klinkt goed en ziet er ook heeul lekker uit!

 16. Ziet er erg gezellig uit! Leuk ook om Tommy te zien, ik had er een heel ander beeld bij, waarom weet ik eigenlijk niet haha. Ik blog zelf wel erg bewust, niet omdat mijn man het wil maar omdat ik dit prettig vind πŸ™‚

 17. De foto’s zien er zo gezellig uit <3 Wat fijn dat je hem niet meer hoeft te verstoppen voor je bezoekers. Ik begrijp het ergens wel, ik heb in mijn concepten verhalen staan over mijn vriend (hij vindt dat ik ze moet plaatsen) maar ik heb ze nog niet op ingepland durven zetten. Heel gek, maar ik wil hem voor mezelf houden. Heel soms glipt er iets tussendoor, maar de horrorverhalen gebaseerd op onze discussies.. hahaha die spaar ik nog even op πŸ˜›

 18. Hallo Tommy!
  Ik zorg ook altijd dat andere mensen niet op de foto staan. Vriendlief is sowieso niet zo gek op foto’s maken en alleen op “onze dag” mag ik hem op het blog plaatsen πŸ˜‚

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven