27 In Kleding en accessoires/ Lifestyle/ Tips

Dames regenjas. Hip & trendy in het natte Nederland.

hip in de regen

Het is eind september, de herfst en de winter komen er nu toch echt aan. Laten we er niet omheen draaien, we wonen in Nederland dus er is geen ontkomen aan, het gaat regenen! Alle paadjes worden weer nat en we moeten weer op zoek naar kleding die ons droogt en warm houdt. Het liefst ziet het er dan ook nog trendy uit. Ik ben eerlijk, ik haat regen, regen pakken, regen druppels op mijn bril en nat worden. Een dames regenjas die mij beschermt tegen bakken regen en me er niet uit laat zien als een wandelende vuilniszak hangt nu te pronken aan de kapstok.

Hip in de Regen.

Dames regenjasToen het er op leek dat de zomer Nederland nooit zou gaan bereiken belande er een leuke mail in mijn inbox. Van Hip in de Regen mocht ik een jas uitzoeken en met de enorme druppels op het raam twijfelde ik geen seconde. Het was nog wel even moeilijk om te kiezen. Zoveel leuke regenjassen zijn te vinden op de site dat ik wel even getwijfeld heb maar uiteindelijk een blauwe jas uitkoos. Ik dacht dat ik de jas direct aan zou kunnen trekken als deze binnen kwam…

Hippe dames regenjas voor de natte dagen in Nederland.

hippe Dames regenjasIk heb de jas wel direct aangetrokken omdat ik wilde weten of deze goed zou zitten, maar daarna direct weer uit gedaan. De zomer had de juiste route naar Nederland ineens eindelijk gevonden! Nooit gedacht dat we zo’n late prachtige zomer zouden krijgen, maar ik heb er niet over geklaagd ; )

De jas ging mee naar ItaliΓ«. Ik hoopte uiteraard dat ik ‘m daar ook niet zou kunnen dragen, maar op de laatste dag kregen we toch regen. Ik was voorbereid! Tommy speelde voor fotograaf en ik droeg de jas met plezier. Hij zit mooi, ik ben super blij met de kleur en hij is warm. Op de terug reis naar Nederland door Duitsland hadden we noodweer en de jas hield mij bij de benzine pomp droog en warm.

Dames regenjas detailsAls ik de foto’s zie die Tommy heeft gemaakt ben ik zo blij met mijn keuze, de kleur springt echt in het oog. Absoluut een hippe trendy dames regenjas. De jas heeft een goede rits (dikke pluspunt)Β  maar je kunt de jas ook sluiten met knopen. De capuchon is aanwezig wat ik heel prettig vind, maar je kunt ‘m er ook afhalen. Windcuffs in de mouwen zorgen ervoor dat er geen wind naar binnen kan komen, het koord in de taille zorgt ervoor dat ik er niet uit zie als een hobbezak en de jas heeft zakken. Iets wat ik ook altijd belangrijk vind omdat ik met koud weer graag mijn handen in zakken stop.

blauwe regenjas

MAAR VOORAL DIE KLEUR! Ik ben er verliefd op! Deze jas vind je onder de naam Coat Ally, maar check zeker even het aanbod aan regenjassen op de site. Zoveel leuks! Je zou bijna blij zijn dat het zo vaak regent hier met zo’n hippe jas ; )

sammie-info

 • sunny mama
  september 23, 2016 at 7:27 am

  Errug leuke jas! Staat je goed en combineert/contrasteert mooi bij die rode paraplu.
  (Leuke achtergrond, ook.)

  • zosammie
   september 23, 2016 at 3:20 pm

   Thanks πŸ™‚ Ik had er zelf nog niet aan gedacht, Tommy was de gene die zei: Oh dat past goed bij je paraplu! πŸ˜€

 • Naomi in Wonderland
  september 23, 2016 at 9:30 am

  De jas is echt prachtig! Ik zou zelf de kleur niet kiezen, ik hou wat meer van neutrale kleuren, maar het model is ZO leuk. Ik kende het merk trouwens ook nog niet

 • Morgaine
  september 23, 2016 at 10:23 am

  Geweldige foto’s heeft Tommie gemaakt! Dat is een ding wat zeker is, de jas ziet er ook goed uit maar ik betwijfel of ze mijn maat hebben πŸ˜‰

  X

  • zosammie
   september 23, 2016 at 3:19 pm

   De maten gaan tot 4x XL Ik weet natuurlijk niet welke maat je moet hebben maar ze hebben een ruim aanbod.

   • Morgaine
    september 23, 2016 at 6:26 pm

    Dat weet ik nu ook even niet exact nu ik aan die B12 injecties zit, alles wordt weer strakker, hahaha maar daar moet mijn maat ook tussen zitten πŸ˜‰

 • Trees
  september 23, 2016 at 10:34 am

  Dank voor de tip, de foto’en zeker de jas zijn prachtig! En het meisje erin ook hoor πŸ˜‰

  • zosammie
   september 23, 2016 at 3:17 pm

   Ahh dankjewel! πŸ˜€

 • Sarah
  september 23, 2016 at 10:55 am

  Hip in de regen… die naam past wel, ja! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik je foto’s zag. Wanneer ik aan regenjassen denk dan denk ik meteen aan zulke lelijke, losse jassen. Deze ziet er gewoon erg leuk uit! En de kleur staat je beeldig πŸ™‚

  • zosammie
   september 23, 2016 at 3:17 pm

   Ja die gedachtes had ik ook altijd bij regenjassen maar deze hebben echt een model πŸ™‚

 • Lesley
  september 23, 2016 at 1:23 pm

  Wat een leuke regenjas en wat heb je een hippe kleur uitgekozen zeg!

 • Els
  september 23, 2016 at 3:17 pm

  Kijk dat noem ik nu eens een leuk regenjas!

 • Nienke
  september 23, 2016 at 3:31 pm

  Oh, staat je tof!

 • Laura
  september 23, 2016 at 5:03 pm

  De kleur vind ik ook heel leuk zeg, en staat je super!

 • Miss
  september 23, 2016 at 7:10 pm

  Mooie foto’s! En die regenjas is gewoon geweldig! Staat je goed!

 • Tessa
  september 24, 2016 at 7:10 am

  Heel gaaf! Die kleur inderdaad fantastisch!

 • Kool Family
  september 24, 2016 at 7:31 am

  Mooi!

 • Robin Valentine
  september 24, 2016 at 10:24 am

  de kleur is inderdaad geweldig! leuke foto’s ook met de complimenterende achtergrond. πŸ™‚

 • Linda
  september 24, 2016 at 4:24 pm

  Echt een hele mooie kleur regenjas! Ook en prachtige foto’s!

 • Nesrin
  september 25, 2016 at 12:05 am

  Kijk dit is een leuke regenjas! Staat je ook erg goed Sammie. De foto’s zijn mooi, gave locatie en Tommy can shoot hoor.

  • zosammie
   september 26, 2016 at 11:32 am

   Ja Tommy heeft een verborgen talentje denk ik hahaha

 • Daenelia
  september 25, 2016 at 3:29 pm

  Ik moet altijd het materiaal voelen, want een regenjas kan heel snel aanvoelen als een sauna. Het heeft dan ook tijden geduurd voor ik mijn ideale regenjas vond, maar ik ben het met je eens: als je hem dan hebt, ben je superblij! Hij ademt lekker, maar houdt wel droog. Niet zo’n plastic zak waar je je kapot in zweet πŸ™‚
  Gaan we nu maar hopen op een regenachtige herfst, of mag het nog even droog zijn? πŸ˜‰

  • zosammie
   september 26, 2016 at 11:32 am

   Het mag van mij voorlopig nog wel even droog blijven. De herfst bevalt me tot nu toe prima op deze manier πŸ™‚

 • Anneke
  september 26, 2016 at 12:24 pm

  Inderdaad een goed keuze gemaakt! Echt een mega kleur! Goede smaak! πŸ˜‰

 • Rebecca
  september 26, 2016 at 6:06 pm

  Stiekem ben ik wel jaloers hoe goed jij kleur kan hebben. De jas (en dus ook kleur) staat je erg goed.
  Mooie foto’s ook!

 • Anne - Simple Thoughts
  september 27, 2016 at 5:22 pm

  Wat een super gave regenjas! Ik ben nog hard op zoek naar een leuke jas om mij droog te houden tijdens de vele herfstwandelingen. Door weer en wind, haha!

 • Irene
  oktober 1, 2016 at 8:59 pm

  Geweldige jas! Ik had een regenjas in dezelfde zalige knalkleur maar die zag er helaas iets minder fashionable uit :p Ben nu wel weer op zoek naar een nieuwe regenjas die er dus ook nog mooi uitziet dus ik ga zeker een kijkje nemen op de site!