hip in de regen

Dames regenjas. Hip & trendy in het natte Nederland.

Het is eind september, de herfst en de winter komen er nu toch echt aan. Laten we er niet omheen draaien, we wonen in Nederland dus er is geen ontkomen aan, het gaat regenen! Alle paadjes worden weer nat en we moeten weer op zoek naar kleding die ons droogt en warm houdt. Het liefst ziet het er dan ook nog trendy uit. Ik ben eerlijk, ik haat regen, regen pakken, regen druppels op mijn bril en nat worden. Een dames regenjas die mij beschermt tegen bakken regen en me er niet uit laat zien als een wandelende vuilniszak hangt nu te pronken aan de kapstok.

Hip in de Regen.

Dames regenjasToen het er op leek dat de zomer Nederland nooit zou gaan bereiken belande er een leuke mail in mijn inbox. Van Hip in de Regen mocht ik een jas uitzoeken en met de enorme druppels op het raam twijfelde ik geen seconde. Het was nog wel even moeilijk om te kiezen. Zoveel leuke regenjassen zijn te vinden op de site dat ik wel even getwijfeld heb maar uiteindelijk een blauwe jas uitkoos. Ik dacht dat ik de jas direct aan zou kunnen trekken als deze binnen kwam…

Hippe dames regenjas voor de natte dagen in Nederland.

hippe Dames regenjasIk heb de jas wel direct aangetrokken omdat ik wilde weten of deze goed zou zitten, maar daarna direct weer uit gedaan. De zomer had de juiste route naar Nederland ineens eindelijk gevonden! Nooit gedacht dat we zo’n late prachtige zomer zouden krijgen, maar ik heb er niet over geklaagd ; )

De jas ging mee naar Italiรซ. Ik hoopte uiteraard dat ik ‘m daar ook niet zou kunnen dragen, maar op de laatste dag kregen we toch regen. Ik was voorbereid! Tommy speelde voor fotograaf en ik droeg de jas met plezier. Hij zit mooi, ik ben super blij met de kleur en hij is warm. Op de terug reis naar Nederland door Duitsland hadden we noodweer en de jas hield mij bij de benzine pomp droog en warm.

Dames regenjas detailsAls ik de foto’s zie die Tommy heeft gemaakt ben ik zo blij met mijn keuze, de kleur springt echt in het oog. Absoluut een hippe trendy dames regenjas. De jas heeft een goede rits (dikke pluspunt)ย  maar je kunt de jas ook sluiten met knopen. De capuchon is aanwezig wat ik heel prettig vind, maar je kunt ‘m er ook afhalen. Windcuffs in de mouwen zorgen ervoor dat er geen wind naar binnen kan komen, het koord in de taille zorgt ervoor dat ik er niet uit zie als een hobbezak en de jas heeft zakken. Iets wat ik ook altijd belangrijk vind omdat ik met koud weer graag mijn handen in zakken stop.

blauwe regenjas

MAAR VOORAL DIE KLEUR! Ik ben er verliefd op! Deze jas vind je onder de naam Coat Ally, maar check zeker even het aanbod aan regenjassen op de site. Zoveel leuks! Je zou bijna blij zijn dat het zo vaak regent hier met zo’n hippe jas ; )

sammie-info

27 gedachten over “Dames regenjas. Hip & trendy in het natte Nederland.”

 1. Geweldige foto’s heeft Tommie gemaakt! Dat is een ding wat zeker is, de jas ziet er ook goed uit maar ik betwijfel of ze mijn maat hebben ๐Ÿ˜‰

  X

   1. Dat weet ik nu ook even niet exact nu ik aan die B12 injecties zit, alles wordt weer strakker, hahaha maar daar moet mijn maat ook tussen zitten ๐Ÿ˜‰

 2. Hip in de regen… die naam past wel, ja! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik je foto’s zag. Wanneer ik aan regenjassen denk dan denk ik meteen aan zulke lelijke, losse jassen. Deze ziet er gewoon erg leuk uit! En de kleur staat je beeldig ๐Ÿ™‚

 3. Ik moet altijd het materiaal voelen, want een regenjas kan heel snel aanvoelen als een sauna. Het heeft dan ook tijden geduurd voor ik mijn ideale regenjas vond, maar ik ben het met je eens: als je hem dan hebt, ben je superblij! Hij ademt lekker, maar houdt wel droog. Niet zo’n plastic zak waar je je kapot in zweet ๐Ÿ™‚
  Gaan we nu maar hopen op een regenachtige herfst, of mag het nog even droog zijn? ๐Ÿ˜‰

 4. Geweldige jas! Ik had een regenjas in dezelfde zalige knalkleur maar die zag er helaas iets minder fashionable uit :p Ben nu wel weer op zoek naar een nieuwe regenjas die er dus ook nog mooi uitziet dus ik ga zeker een kijkje nemen op de site!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven