wordpress blog

De 8 best gelezen posts op ZoSammieEnzo

Soms vind ik het best grappig om even een kijkje te nemen in de statistieken van ZoSammieEnzo, even spieken op Google Analytics wat lezers doen. Vandaag dook ik even in de berichten die het meest gelezen zijn in al die tijd dat ZoSammieEnzo bestaat. Grappig om daar de uitkomst van te zien!

Op nummer 1 staat namelijk Pasen met Blond Amsterdam. Zo gek, ik vraag me dan af of mensen het hele jaar door zoeken op Pasen en Blond Amsterdam servies. Afgelopen maand maart kwamen er ook weer meerdere mensen kijken naar dit artikel.

Op nummer 2 staat het artikel zonnebrillenrek. Het idee was van Tommy en het zorgt nog steeds voor bezoekers op mijn blog, in maart kwamen er 40 mensen langs voor dit artikel, thanks Tommy ; )

Op nummer 3 het bericht over onze keuken. Nooit gedacht dat die voor hoge kijkcijfers zou zorgen..

De Sharing is Caring tag die ik verzon komt op plaats nr 4. Leuk dat dit artikel mooi scoort, vind het ook nog steeds erg tof als ik de tag ergens voorbij zie komen.

Op nr 5 Online shoppen bij H&M. De meeste bezoekers die hier terecht komen zijn via mister google gekomen.

Netflix series die je moet zien staat op een mooie zesde plaats.

Op nummer 7 een recept wat zowaar niet door Tommy word gemaakt maar door mij! De ham prei ovenschotel, inderdaad een aanrader want errug lekker ; )

En dan de laatste, op nummer 8, het artikel wat ik schreef over de Sanseveria.

25 gedachten over “De 8 best gelezen posts op ZoSammieEnzo”

 1. Zijn ook leuke berichten. Grappig is dat hè. Soms verwacht je niks en krijg je juist heel veel bezoek. Pakt soms anders uit dan je denkt. Lekker diorgaan!

 2. Leuk om te zien he. Soms zijn het niet eens de artikelen waar je zelf heel tevreden over bent of de dingen waar je het meest over schrijft. Het heeft alles te maken met waar mensen naar zoeken. Bij mij scoren alle artikelen over gezondheid en de zwangerschap het hoogst…

 3. De sanseveria, hahahaha Sam, zelf heb ik het nooit gezien bij mijn oma, of ik heb er niet op gelet, maar een oude vriendin van mij heeft er twee staan, en die staan allebei in BLOEI! jaaaaaaaaaaaa witte kleine bloemetjes op een aar…. ik dacht meteen aan jou, maar het staat privΓ© alleen voor vrienden zichtbaar πŸ˜‰

  X

 4. Wat een leuk overzichtje! Ik heb laatst ook even gekeken wat de meest bezochte pagina’s zijn op mijn blog en over sommige dingen verbaasde ik me wel een beetje. πŸ˜›

 5. leuk, ik kijk hier eigenlijk nooit naar, toch ook eens doen…
  en, doet me er aan denken dat ik nog prei heb liggen en niet weet wat ik er mee wil maken…

 6. Blond Amsterdam en Pasen is idd wel verrassend, al moet ik zeggen dat Blond wel heel leuk is :-). Sharing is caring vind ik minder verrassend, zo’n leuke tag!

  1. Ja Blond Amsterdam is super leuk maar de combi met Pasen het hele jaar door vond ik zo gek.
   Thanks, was ook best trots op mijn tag die zovaak ingevuld werd door bloggers πŸ˜€

 7. Leuk zo’n overzicht en heel grappig om te zien wat precies zoveel bezoekers trekt! Ik moet dat over een tijdje ook eens gaan doen! Liefs.x

 8. Iedere keer als ik een Sanseveria zie, moet ik aan jou denken. Dus dat heb je al mooi voor elkaar. Ik ben verbaasd dat die niet op een staat πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven