De antwoorden..

Het was een trage start en ik dacht even dat ik gewoon zo’n enorm open boek was dat er geen vragen meer waren. Toch kwamen er weer genoeg vragen bij de laatste Ask me Anything die ik dan uiteraard ook nog moet beantwoorden en dat ga ik dus vandaag doen ; ) Wat het mafste is wat ik ooit zou willen doen, mijn held en mijn favo jeugd tekenfilm, je leest het allemaal vandaag.

 1. Als geld geen rol zou spelen, in welke stad, waar ook ter wereld, zou je dan graag 6 maanden doorbrengen? Dan zou ik voor Sydney in Australië gaan. Vooral omdat ik dolgraag naar Australië wil, het klimaat en de taal spreken me aan en ik zou het liefst het hele land willen zien. Royal Botanic Gardens lijken me erg mooi om te bezoeken en lekker luieren op Bondi Beach, misschien wat lesjes nemen in surfen.
 2. Waar vind je inspiratie voor je foto’s op je blog? Bewerk je die achterna? Het is eerder andersom hihi ik schrijf altijd eerst de blog en daarin vind ik dan inspiratie voor de foto, want deze moet bij de tekst passen het liefst. Ja ik bewerk bijna alle foto’s wel, al is het alleen maar het formaat, vaak iets lichter maken en bijsnijden.
 3. Wat is het mafste dat je ooit zou willen doen? Mafste? Hahaha, moeilijk, hier moest ik wel even over nadenken. Ik denk dat er niet echt iets is wat ik echt zou willen doen wat maf is. Als ik dan toch iets moet verzinnen, een keer logeren in de Ikea ; )sokkensammieenzo
 4. Wat als… je je hele sokkenstash moest afstaan voor een goed doel? Ha, als het moest.. Dan ging ik daarna gelijk weer nieuwe kopen ; ) Er zit nou niet echt emotionele waarde aan dus geen probleem.
 5. Je hebt de mogelijkheid om een maandje vrijwilligerswerk te doen. Wat ga je doen? Ik zou dan de bejaardenhuizen in gaan, niet voor het echte zorgwerk want dat is niet aan mij besteed, maar met de ouderen een stukje wandelen of een spelletje doen of gewoon een praatje maken.
 6. Wat is je favoriete tekenfilm uit je jeugd? Platvoetje!
 7. Als er een boek verfilmd zou worden en jij mag de hoofdrol spelen, welk boek en karakter wordt het dan? Ik zou heel veel boeken wel in het echt op de set willen mee maken, maar ik heb totaal geen acteer ambities dus ik vind dit een moeilijke vraag.. Ook omdat sommige oorlogsverhalen me ook schitterend lijken als film, maar om nou zo’n zware rol te spelen.. Nee, ik kan geen boek noemen waar ik de hoofdrol in zou willen spelen. Ik vind trouwens ook dat de meeste verfilmingen het boek vernachelen dus…
 8. Welk lied lijkt geschreven te zijn voor jou? Poeh, wat een lastige vragen! Het zijn ook meer periodes denk ik. Zo heb ik een tijd gehad dat ik keihard mee brulde met Christina Aguilera – Fighter, nog steeds wel trouwens. Een gedeelte uit deze songtekst staat op mijn rug.. Toen ik roze haar had draaide Tommy vaak Pink van Aerosmith, ik heb een hele tijd mee geschreeuwd op Ik leef niet meer voor jou van Marco Borsato maar ook op Zonder jou. Er is denk ik niet echt een liedje wat lijkt te zijn geschreven voor mij, dit zijn allemaal nummers die ik mee zing als de zanger, niet als de gene die de tekst ontvangt haha. Dus… Geen idee!
 9. Wie is jouw held? Mijn moeder.
 10. Wat voor huishoudelijke taak besteed je het liefst altijd uit? Het bed verschonen.. Dat vind ik wel zo’n k*t klus! Oh en de badkamer schoonmaken..

Zo, dan waren er wel weer even genoeg ; ) De andere vragen + antwoorden volgen later!

14 gedachten over “De antwoorden..”

 1. Whahahaha logeren in de Ikea! Dat lijkt mij ook erg leuk! Leuk bedacht!!
  En het bedverschonen vind ik ook en rot klus maar doe ik liever dan het poetsen van de badkamer.

 2. hahaha het bed verschonen, ja niet leuk, maar altijd weer lekker als het weer fris is, en dat is wat ik mij dan ook bedenk als ik mijn bed ga verschonen 😛

  X

 3. Nee de badkamer schoonmaken, echt vreselijk werk! Ik ben er altijd echt (té) lang mee bezig en stel het heel vaak uit (foei) :’)
  Geef mij maar zo’n bed om te verschonen.

 4. Super leuk om je antwoorden te hebben gelezen! Ik ben ook schuldig aan een gekke sokken stash, ik hou ervan. Kom nog vaker met een paar sokken thuis dan met een shirtje, haha!

 5. Jaaaaaaaaaaaaaahh Sydney! Ik keur je antwoord helemaal goed. Bondi Beach is ook leuk, hoor, Maar Sydney… daar zou ik dus echt kunnen wonen.

 6. heel leuk om weer te lezen….
  originele vragen zitten er tussen…
  Fighter blijft een mooi liedje, benieuwd hoe je de tekst op je rug hebt laten zetten (met inkt dat snap ik dan nog net 😉 )

 7. Haha, ik heb ook dat ik pas de foto’s maak nadat de blog is geschreven. Of ik zoek op pixabay als het niet lukt zoals ik het in m’n hoofd heb… Bed verschonen is inderdaad vreselijk werk, maar om in een schoon bed te kruipen ’s avonds is daarentegen wel echt heerlijk. 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven