De antwoorden deel 2

De eerste vragen die ik kreeg op mijn ask me anything blogje heb ik al beantwoord maar er waren er meer! Om de vorige post niet te lang te maken volgt vandaag deel 2. Er zitten weer leuke vragen bij! Mag ik trouwens even zeggen dat ik best trots ben op bovenstaande foto? ; )

 1. Van de huidige gegadigden, wie zou jij als president van Amerika wensen? Ik heb geen idee want ik heb dit niet gevolgd. Ik denk dat ze met Obama heel goed af waren.
 2. Je mag een dorp stichten in Nederland, hoe zou je het noemen en waarom? Sammie ; ) Kort maar krachtig hihi. Nee geen idee, ik zou het echt niet weten.
 3. Van welke slechte eigenschap wil je vanaf? Onzekerheid & wantrouwen al is dat niet echt een slechte eigenschap, het is er wel 1 waar ik zelf het meest last van heb en Tommy af en toe ook. Nee ik ben niet altijd onzeker maar in een relatie steekt het wel eens de kop op.
 4. Stel je mocht een actrice vervangen in een film of serie wie zou dat zijn en in welke film of serie? Oeh, dan zou ik wel Aria (Lucy Hale) willen zijn in Pretty Little Liars. Ik vind dat zij altijd een leuke stijl kleding en haar heeft, ik zou ook wel eens klein willen zijn ; ) Ze is creatief in de serie en altijd druk met de camera en boeken bezig en het is 1 van mijn favoriete series. vragen zosammieenzoOf Carol (Melissa McBride) in the Walking Dead. Ze overleefd het in de serie steeds, ze heeft het leukste kapsel en zoals ze gegroeid is in de serie, zo stoer, ja die zou ik ook wel willen spelen. Walking Dead is ook een geweldige serie en ik zou al die zombies wel eens in het echt willen zien.
 5. Welke Disney prinses lijkt het meest op jou? Ik heb lang niet alle Disney films gezien dus ik heb echt geen flauw idee! Nu heb ik speciaal voor deze vraag even deze test gedaan.. Daar komt uit dat ik het meest op Belle lijk ; )
 6. Nooit meer muziek luisteren of nooit meer de honden horen blaffen? Dit klinkt misschien gek uit mijn mond omdat ik dol ben op Bink, maar ik zou toch gaan voor nooit meer de honden horen blaffen. Muziek is overal en het zou bijzonder stil worden op het werk, in de auto, in de kroeg etc, ik zou dat vreselijk missen. Het geblaf van de honden een stuk minder, vooral ook omdat als ze blaffen dat meestal niet is omdat ze blij zijn. Ik hoor Bink veel liever snurken en knorren dan dat ik hem hoor blaffen : )
 7. Naar Syrië gaan en mensen echt kunnen helpen daar of 2 weken (de honden zijn in goede handen, inclusief shoppen, eten en drinken) naar New York. Nu zullen sommige mensen me als egoïst gaan bestempelen maar dat boeit me vrij weinig, 1 van de redenen dat ik het over dit soort onderwerpen nooit heb op mijn blog. Mensen vinden het dan vaak ineens nodig om als echte watjes van achter een toetsenbord heel veel scheldwoorden te gaan tikken. Ik zou absoluut niet naar Syrië gaan en dan dus naar New York gaan, ik ben van mening dat we in Syrië helemaal niet kunnen helpen. Ik ben het redelijk eens met meneer Knoope (zie zijn artikel) en ik denk dat zolang Amerika, Rusland en Europa zich blijven bemoeien met andere landen er weinig aan de situatie zal veranderen. Ook president Assad maakt het er naar mijn mening niet beter op en zo lang dit allemaal niet veranderd.. Nee, ik heb niet de behoefte om mezelf in een oorlogsland te plaatsen.
 8. In welke winkel slaag jij bijna altijd? The Sting.carnaval 2011 zosammieenzo
 9. Vier je elk jaar Carnaval? Ja, tot nu toe is dat wel altijd zo geweest al is het sinds ik in Nijmegen woon wel wat minder geworden. Ging ik eerst 5 dagen lang los is het nu nog maar 1 dag en avond.
 10. Waar ben je onwijs trots op? De band tussen mijn moeder en mij.
 11. Wat voor genre qua boeken vind je leuk om te lezen? Chicklits, boeken zoals 50 tinten grijs, waargebeurde verhalen en oorlog boeken.

Zo, dat waren ze allemaal! Sommige waren moeilijk en moest ik wel even over het antwoord nadenken andere waren leuk en makkelijk. Allemaal weer bedankt voor de originele vragen!

11 gedachten over “De antwoorden deel 2”

 1. Leuk om te lezen. De Sting is ook echt een fijne winkel! En ik zou ook eerlijk zijn, geef mij ook maar New York, mijn leven is me lief. Al vind ik het wel heel erg wat er nu op de wereld allemaal gebeurd.

 2. Kom pas voor het eerst op je blog, maar vind het nu al stoer dat je niet het ‘politiek correcte antwoord’ geeft op de Syriëvraag 🙂 hoop dat er niet al te veel gescheld uit voort zal komen, want dat is nergens voor nodig, vervelend en vooral ook jammer.

 3. Je mag zeker trots zijn op de foto!
  Ik vind het tof hoe eerlijk en oprecht jij bent. Vreemd dat je op Belle lijkt. Ik zat eerder aan Rapunzel of Mulan te denken.

  Waar zijn jullie nu met The Walking Dead??

 4. Oh die prinsessen, whahaha heb hem even zitten lezen en volgens mij ben ik zo gevarieerd dat ik ze allemaal tegelijk ben 😛

  Leuk, en wat Syrië betreft, heb je ook helemaal gelijk in….

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven