De antwoorden.. (part 2)

Ik gaf jullie een tijdje geleden de kans om te vragen wat jullie van me willen weten. De vragen vielen me reuze mee, ik had gekkere dingen verwacht : ) Vandaag geef ik antwoord op jullie vragen. Hier vind je deel 1 van de antwoorden. Wil je weten of ik meer van chocolade houdt of van muziek, of ik bloggers heb ontmoet, welk dier ik denk te zijn? Lees dan verder.

Nesrin had meerdere vragen : ) Nooit meer muziek of nooit meer chocolade? Uhm, ga ik toch voor nooit meer chocolade! Zonder muziek word namelijk heel lastig met Tommy die bijna altijd muziek aan heeft en ik denk dat ik muziek meer zal missen dan 1 soort zoete snoep.
2 kinderen OF 5 katten, 2 cavia’s en 3 goudvissen? Hahaha, ga ik toch voor de beestenboel! Kinderen zijn leuk als ik ze terug kan geven aan hun ouders.
Wanneer gaan wij een drankje doen op de Waalkade? Dat is een hele goede vraag! Misschien moeten we maar gewoon een datum prikken? Kan me bijna niet voorstellen dat die date een flop zou worden, je lijkt me zo gezellig en ik denk dat we wel dezelfde humor delen : )

Morgaine vroeg: Hoeveel bloggers heb jij al IRL ontmoet en leren kennen en hoe is dat bevallen? Bereid je voor op dit lange uitgebreide antwoord Morgaine..     0
Heb je dat nog niet, ben je het wel van plan? Ja zeker wel van plan zoals je hier boven al kon lezen bij Nesrin. Ik hoop ook in de toekomst meerdere bloggers te ontmoeten, lijkt me een erg leuke spannende maar gave ervaring.

bink van zosammieenzo1Miss Paperfection vroeg: Wat is je favoriete smoothie? Ik heb er nog niet heel veel geprobeerd dus voor nu is de smoothie met mango favoriet.
Waarom heb je gekozen voor een Bulldog en geen ander ras? Ik vind dit zo’n leuke vraag dat ik hier een keer op wil terug komen in een apart blogje.

Lisa: Wat voor werk doe je? Ik wil hier niet teveel over uitweiden omdat het dan al vrij snel duidelijk word om welk bedrijf het gaat en dat deel ik liever niet (aangezien mijn eerdere niet al te positieve berichten over dit bedrijf). Ik doe administratief werk, logistiek werk, werk nieuwe medewerkers in en maak werkbeschrijvingen. Zit veel achter de pc en vind er allemaal geen reet aan, dit komt ook omdat ik het bedrijf vreselijk ben gaan vinden door de jaren heen.

Kim vroeg: Als je een dier zou zijn, welk dier zou je dan zijn? Ik denk toch een kat haha, lekker lui, doen wat ik wil en knuffelen wanneer ik dat wil. Een baasje (slaaf) hebben die overal voor zorgt en af en toe is op avontuur gaan buiten.
Altijd op vakantie of nooit meer op vakantie? Ik ben heel erg geneigd om altijd op vakantie te zeggen maar dan is het niet meer speciaal natuurlijk. Daarbij geef ik ook veel te graag geld uit aan dingen waar ik iets aan heb dan aan 2 weken vakantie. Ik vermaak me ook altijd goed in Nederland en gewoon thuis is ook genoeg te beleven.

Regenboogvlinder: Hoe oud ben je eigenlijk of is dat hier ergens te vinden? Ik ben 28 : ) en ja dat is te vinden op mijn about me pagina daar is trouwens nog veel meer info over mij te vinden ; )

Heidi vroeg: Hoe zie je het leven dat nog komt? Dit vind ik een moeilijke vraag want ik kan niet in de toekomst kijken en vind het lastig om op die manier ver vooruit te kijken. Ik kan wel zeggen wat ik hoop.. Ik hoop dat Tommy en ik het gezellig blijven hebben samen en ik hoop met Tommy oud te worden, het liefst in de buurt van Gorinchem dicht bij vrienden en familie. Ik hoop op een andere baan waar ik het wel naar mijn zin heb en voldoening uit kan halen en ik hoop dat we allemaal redelijk gezond oud mogen worden.

18 gedachten over “De antwoorden.. (part 2)”

 1. Bloggers ontmoeten lijkt mij ook altijd leuk haha, het zijn meestal gewoon leuke mensen 🙂
  Het lijkt mij lastig om een baan te hebben die steeds meer tegen gaat vallen. Zo jammer dat het tegenwoordig niet makkelijk is om even van baan te veranderen.

 2. Hahahaha ik had al zo’n vermoeden dat je nog 0 bloggers hebt ontmoet, wat Dina zegt, dus als Nesrin terug is, hop, daten! hahahaha

  En nog meer leuke vragen met leuke antwoorden, wat je werk betreft, hou vol, en het komt eraan, just believe! <3

  X

 3. Wanneer kan ik naar je prachtige stad komen? dan ga ik gelijk even verandering brengen in brengen dat je 0 bloggers hebt ontmoet 😉 X

   1. Hahaha, you made me laugh!
    Je kunt altijd naar Nijmegen komen uiteraard 😉 Maar de aankomende weekenden heb ik het rustig qua planning dus.. 😉

 4. Leuke vragen en leuke antwoorden! Ik heb na 7 jaren bloggen (en 2, bijna 3 jaar op Miss Renate) ook nog nooit bloggers in het echt ontmoet, echt heel erg haha! Wel heel naar dat je je baan niet zo leuk vind!

 5. Leuk om te lezen! Ik heb in al die jaren ook nog nooit een medeblogger ontmoet… Maareh, we wonen zo dicht bij elkaar, daar zouden we toch een keer verandering in moeten kunnen brengen 🙂 Leuke antwoorden verder, ik zou ook wel eens een kat willen zijn, lijkt me heerlijk.

 6. Heel leuk om jouw antwoorden te lezen. Laten we een datum prikken Sammie! Neem ik meteen mijn kinderen mee 😉

  Vanaf september beschikbaar hoor!

 7. Wat een leuke vragen heb je gekregen! Jammer om te lezen dat je je baan niet leuk vindt. Lijkt me een lastige situatie, aangezien je daar waarschijnlijk wel veel tijd doorbrengt. Bloggers ontmoeten lijkt mij super leuk, alleen wel een beetje spannend haha.

 8. Leuk om je antwoorden te lezen! Bloggers ontmoeten is altijd leuk 🙂
  Hoop je ook een keertje in real life te zien, lijkt me gezellig.

 9. mooie vragen, Ên leuke antwoorden, Sammie!
  Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat je nog nooit andere bloggers had ontmoet. Je lijkt me nochtans een hele vlotte, sociale meid. Gewoon doen dan!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven