De antwoorden..

Wat is je schoenmaat? Wat zijn je mafste uitspraken? Welke domme dingen heb je dronken gedaan? Nope, niks van dit alles. Ik gaf jullie een tijdje geleden de kans om te vragen wat jullie van me willen weten. De vragen vielen me reuze mee, ik had gekkere dingen verwacht : ) Vandaag geef ik antwoord op jullie vragen.

Danielle vroeg: Nooit meer hartig of nooit meer zoet? Dan ga ik toch voor nooit meer zoet want er zijn zoveeeeeeeel lekkere hartige dingen die ik niet zou willen missen. Pasta, pizza, kaas en ham, nope dat zou ik niet willen missen!
Je favo blog herinnering? Oeh.. Lastig! Ik denk dat ik dan toch ga voor het feit dat ik weer ben gaan bloggen. Sinds ik dat weer doe heb ik alweer zo vaak kunnen lachen, kunnen genieten van het online onderlinge contact, items ontdekt die ik anders nooit gespot had en het mooiste.. Ik kan mijn ei weer kwijt, ik kan weer creatief zijn en schrijven.

Bettie vroeg: Wat is je favo nummer op dit moment? Oehhh lastig! Ik vind zoveel muziek leuk! Op dit moment luister ik veel naar: Jazz en de top 40.
Als je voor jezelf zou beginnen, als wat zou dat dan zijn? Geen idee! Ik heb niet het idee dat ik ergens heel goed in ben maar wat vind ik leuk? Fotograferen heb ik plezier in, bloggen vind ik leuk, maar veel achter de pc zitten met administratie vind ik ook leuk. Ik droom net als heel veel mensen van een boek schrijven en lijkt me erg leuk om een winkeltje te hebben met spullen waar ik zelf gek op ben. Geen idee dus!

sammieblauwhaarYsanne vroeg: Wat is de meest bijzondere haarkleur die je ooit gehad hebt. Hihi, ik denk dat ik aardig wat aparte haarkleuren heb gehad maar blauw was toch wel het meest bijzonder. Mensen keken daar ook veel meer voor om dan bijvoorbeeld met roze. Ik schreef trouwens al eens een blogje met al mijn kapsels door de jaren heen.

Billy kwam met de vraag: Mocht je niet naar geld moeten omkijken, waar zou je dan op vakantie willen gaan? Australië, met stip op nummer 1! en dan gelijk voor een paar maanden om zoveel mogelijk te kunnen zien.

Joor vroeg: Wil je zelf later kinderen? Nou later is misschien een beetje gek, ik ben inmiddels 28, later is voor mij nu. Ik wil geen kinderen, ik heb even getwijfeld dit jaar over die keuze maar ik ben er voor 100 procent zeker van dat ik geen kinderen wil. Tommy wil ze ook niet dus dat komt goed uit.

Deisy vroeg: Hoe zit jouw droombaan er uit? Weer zo’n lastige! Zoals je al bij mijn antwoord op Bettie hebt kunnen lezen heb ik geen flauw idee wat ik nou echt zou willen. Ik vind teveel leuk denk ik. Dit was vroeger al een probleem, daarom heb ik niet doorgeleerd, ik had geen flauw idee wat ik wilde doen en dat weet ik nu nog steeds niet echt. Ik denk dat ik toch het meest droom van fotograaf of net als de meeste dames van schrijfster. Een winkeltje lijkt me ook leuk of een B&B hebben in een warm land..

De volgende keer de andere vragen (anders word dit zo’n lang blogje) dus staat jouw vraag er niet bij? Don’t you worry, I’ll be back ; )

24 gedachten over “De antwoorden..”

 1. Haha leuk om te lezen! Dat is inderdaad heel blauw, gedurfd hoor! Tof dat je dat gewoon doet 🙂 Australië lijkt me ook héél tof,

 2. Ja als iemand blauw haar heeft kijk je nog wel even om vaak, bij roze wat minder, gek eigenlijk, hahaha Ook bij groen draai ik vaak nog een keertje mijn hoofd om 😉

  Wat betreft een droombaan, ben ik toch als 40+ en dat heb ik ook nog steeds, als ik alles kon doen wat ik maar wil… dan nog geen idee, kan weleens iets heel anders zijn dan ik nu bedenken kan zelfs.

  X

 3. Gave haarkleur op de eerste foto. Het staat je allemaal roze en blauw vind ik ook erg tof. Australië lijkt mij heel gaaf. Ik ben benieuwd naar deel 2!

 4. Haha cool, dat blauwe haar vind ik echt tof. Een keer wat anders dan anders 🙂 Ik vind het wel leuk om deze dingen te lezen. Zo wordt het nog nét wat persoonlijker en leren we je nog beter kennen.

 5. Heerlijk om te lezen in de vroege ochtend! Je foto’s maken het artikel gaaf! Een B&B lijkt me ook wel iets!

 6. Wat leuk om te lezen, en 28 meid!! Dat had ik je niet gegeven. Mijn vriend en ik willen ook geen kinderen onlangs toevallig een artikel over geschreven.

 7. Wat leuk dat je zo veel haarkleuren hebt gehad. Geeft je toch elke keer weer een hele andere look, leuk! Dit soort artikelen vind ik altijd leuk om te lezen, zo leren we je weer wat beter kennen. Je hebt leuke vragen gekregen! 🙂

 8. Wat cool dat je die verschillende haarkleuren hebt gehad! Echt zo veel lef heb je dan. Lijkt me ook erg gaaf maar ik heb dat lef niet haha.

  Ik heb je trouwens getagd voor de ‘meet my boyfriend’ tag die ik verzonnen heb!
  Ik zou het leuk vinden als je hem invult!

  Liefs Lesley

 9. Oh, ik zou ook echt zo graag naar Australië gaan!! En ik ben even gaan piepen bij je kapselpost, man man man, wat heb je er veel gehad! Ik ben benieuwd naar de volgende reeks vragen en antwoorden 🙂

 10. Waarom verbaast het me niet dat je blauw haar hebt gehad? Ik heb ook een collega die vroeger ook allerlei kleuren had maar sinds ze kinderen heeft, is daarin een stuk rustiger geworden…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven