De Bloginspiratietag

Op een mooie (lees: kl*te) koude dag in maart werd ik wakker, deed mijn ogen open, greep naar mijn telefoon (nadat ik eerst mijn blaas had geleegd en snel terug in bed was gesprongen) en las de laatste nieuwe reacties op mijn post. Ik las daar een reactie van Jenn.. Ik kreeg weer een tag.. De bloginspiratie tag! Leuk, een tag over bloggen, thanks voor het taggen Jenn!

1. Volop inspiratie of loop je vaak tegen het zogenaamde writer’s- of bloggersblock aan? Een bloggers block van lange tijd heb ik nog niet gehad, misschien een keer 1 dag of op zijn hoogst 2 dagen dat ik het even niet weet, maar dan staat er altijd wel een concept klaar wat ik al eerder heb geschreven.

2. Als de woorden even niet uit je vingers komen, hoe voel je je dan? Hoe voel ik me dan.. Uhm, een klein beetje geïrriteerd maar dan ga ik gewoon wat anders doen.

3. Hoe blijf je gefocust tijdens het schrijven van een bericht? Ik ga er gewoon voor zitten en typ een post, meestal heb ik die al in grote lijnen in mijn hoofd zitten, en that’s it..

4. Welke brainstorm-techniek zorgt gegarandeerd voor inspiratie? Ik weet het niet maar ik heb nog nooit een brainstorm techniek toegepast zover ik weet. Ik schrijf gewoon over wat er in me opkomt, wat ik mee maak.

5. Helpt muziek ook als je bloginspiratie zoekt? Uhm, nee.. Tenzij ik iets over muziek zou willen schrijven misschien..

6. Waar ontstaan de beste ideeën? Vaak als ik iets aan het doen ben, of iets zie wat ik leuk vind. Voornamelijk in mijn hoofd dus..

laptopsammie7. In welke inspirerende omgeving werk je graag? Thuis, overal waar een pc staat, het maakt me echt niet uit al is thuis wel het makkelijkst : )

8. Heb jij ook een ware ‘blogbijbel’ op je bureau staan voor als je het niet meer weet? Nope, ik heb wel 2 boeken over bloggen en die heb ik met plezier gelezen maar ze staan gewoon in de boekenkast.

9. Welke bloggers inspireren jou? Poeh, heel veel bloggers eigenlijk. Iedereen heeft zijn eigen stijl en schrijfwijze en dat is ontzettend leuk om te lezen en soms krijg ik daar inspiratie van maar niet altijd.

10. Hoe zit het met andere bijzondere inspiratiebronnen? Ik doe vooral inspiratie op als ik ergens ben, tijdens het winkelen bijvoorbeeld of als ik iets mee maak met Tommy maar ik heb dan ook een persoonlijke blog.

De regels van de blogspiratietag:

 • Link naar deze blogpost
 • Gebruik als illustratie een afbeelding die je inspireert
 • Beantwoord alle vragen op jouw manier
 • Nomineer vijf andere bloggers en laat hen weten dat je ze genomineerd hebt.

Ik ga geen mensen taggen want ik denk dat bijna iedereen hem al heeft zo niet… Neem hem gerust over!

20 gedachten over “De Bloginspiratietag”

 1. Wat heb je deze vragen leuk beantwoord. Leuk te lezen hoe je over het bloggen denkt en hoe jij het beleefd. Ik lees je blog altijd met veel plezier<3

 2. Leuke tag !!!! 🙂 en leuk om te lezen hoe jij geïnspireerd raakt… 🙂 en hoe je een blog schrijft / typt..

 3. Ik denk dat ik onder een steen heb geleefd want ik heb deze tag nog niet eerder gezien, haha. Ik vind dat je hem heel leuk hebt ingevuld!

 4. Wat een leuke tag! En thuis is inderdaad het makkelijkst om te werken aan een blogpost, vooral omdat je al je spullen dan bij je hebt.

 5. Leuk om te lezen en ik moest even lachen om de ideeën die in je hoofd ontstaan 🙂 Ja dat is een logische hahahahaha

 6. Dat heb ik ook wel een beetje! Dat het nu wat stil is op mijn blog komt voornamelijk door tijd (tekort) niet door te weinig inspiratie 🙂

 7. Pingback: Blogspiratie Tag: zij vulden 'm in - BlogQueen

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven