Hektar lamp ikea

De depressie heeft ons pand verlaten..

Depressie? Sammie… Wat zeg je ons nou? Had je een depressie? Nee? Tommie dan? Nee? Bink? Punk?Β  Nee jongens, niemand van ons had een depressie op die manier, niet gelijk het ergste denken! ; ) Dankzij MetroPaul hadden wij al een hele tijd boven de eettafel een ‘depressie op zich’ hangen. Kunnen jullie je nog herinneren dat ik de interieur tag invulde en vertelde dat ik de lamp boven de eettafel afschuwelijk vond?

Die lamp die Tommy zo mooi vond.. Vele van jullie reageerde en noemde de lamp een douchekop, had ik zelf nooit over nagedacht maar daar leek hij inderdaad wel op.. Tommy liet ik het artikel ook lezen, hij las ook al jullie reacties.. Was een beetje verdrietig.. ; ) En las toen deze reactie van MetroPaul.

reactie PaulDaar moest Tommy vooral heel hard om lachen, ik ook toen ik het las. Sindsdien noemde we de lamp soms douchekop maar meestal: onze ‘Depressie op zich’. Tommy ging steeds meer twijfelen aan zijn smaak (terecht) ; ) en vond uiteindelijk de douchekop/depressie ook niet meer mooi en dit weekend hebben we er afscheid van genomen!!!

ikea lamp hektarEen tripje naar Ikea zou onze depressie op zich laten verdwijnen en dat was precies wat we zaterdag deden. Tommy vond het een mooi sinterklaas cadeau om dan eindelijk Hektar in huis te halen. We kwamen zelfs thuis met bijna de hele Hektar familie. Ik ben verliefd.. Ik ben zoooooo blij! En nu de lamp hangt is Tommy er ook heel blij mee, hij vind ook dat dit veel mooier is, veel beter past bij de eettafel en de zwarte stoelen. Wij zijn blij : ) Ikea Hektar serie <3

27 gedachten over “De depressie heeft ons pand verlaten..”

  1. Hahaha nou fijn dat de depressie de deur uit is. πŸ˜‰ Hij is erg leuk, veel plezier ermee (maar dat gaat vast wel lukken!)

  2. OMG…. hahahahaha ik las je toen nog net niet zie ik nu, en die douchekop, yep… dat is wat ik er ook in zie nu, gelukkig is die nu weg en hoe handig kan een blog dan zijn… met al die reacties die je dan kunt laten lezen πŸ˜‰

    Dit is inderdaad meer in stijl en normaal ook vooral! πŸ˜€

    X

  3. Hahaha, ik en mijn grote mond ook… Sorry Tommy. Maar de nieuwe lamp is inderdaad heel mooi! Dat straalt de winterdepressie wel weg de komende maanden πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven