18-06 sammie

de Geluksmomenten Tag

Ik vul vandaag weer eens een tag in, dat is alweer lang geleden! Door Sas van de blog I live for my dreams werd ik getagd om deze vragen ook eens te beantwoorden. Leuk! Thanks voor de tag Sas! Dit is een hele positieve tag vol kleine geluksmomentjes. Van een bijzonder moment naar muziek waar ik blij van word naar een gerecht waar ik gelukkig van word. Het komt allemaal voorbij vandaag.

Wat is je favoriete film? Poeh, moeilijk! Denk dat ik niet 1 favoriet heb al vind ik Rose Red van Stephan King geweldig, maar The Green Mile blijf ik ook prachtig vinden.

Noem drie bijzondere dingen die je eens zou willen meemaken?

 1. Een rondreis/roadtrip door Australië maken, dat lijkt me echt geweldig! Dat land staat heel hoog op mijn reis wishlist en ik hoop het ooit in het echt te zien.
 2. Trouwen, ik heb jaren gezegd dat ik niet wilde trouwen maar de laatste 2 jaar kriebelt het toch wel. Jup, trouwen zou ik ooit wel willen doen.
 3. Ik weet niet of ik het nog zou durven, of dat iemand me moet duwen, maar bungee jumpen lijkt me zo gaaf!

Dolcedo Italië

Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden? Italië. Ik heb er vorig jaar 2 keer zo ontzettend genoten! Het klimaat is fijn, de mensen zijn vriendelijk, het eten is heerlijk en vaak simpel en de taal klinkt leuk. Het land heeft van alles wat en is divers aan natuur, ik heb er prachtige landschappen gezien, mooie bergen en blauwe meren. Het is in Europa en lekker dichtbij, je kan er zo (dag rijden) met de auto naar toe om te genieten van echte pizza of pasta. Ga voor de niet toeristische gebieden en je komt absoluut tot rust.

Welk moment in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven? Niet 1 moment in het bijzonder, wel alle momenten waar ik me op en top gelukkig voelde. Die momenten dat de tranen me in de ogen sprongen bij dat warme overweldigende gelukkige gevoel. Al die momenten zou ik nog wel eens willen beleven, achter elkaar ; ) denk dat ik dan high wordt van dat bijzondere gevoel.

Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken? Ik ben geneigd te zeggen dat je me vooral niet moet wakker maken, ik hou van mijn slaap. Toch kan ik wel iets noemen waarbij je me zonder gevaar voor eigen leven kunt wakker maken. Sushi! Sinds een jaar ofzo heb ik het helemaal ontdekt en ik vind het ontzettend lekker, maar vaak wel prijzig. Als jij naast mijn bed staat met een bord sushi’s dan beloof ik dat ik niet de wekker naar je hoofd gooi ; )

Waar zou je echt niet zonder kunnen? Familie, goede vrienden en Tommy natuurlijk. Begin dit jaar zou ik Bink ook nog genoemd hebben, al kan ik natuurlijk zonder hem anders was ik er nu niet meer geweest. Het leven is alleen wel een stuk stiller geworden zonder hem en ik zou met liefde nog eens mijn neus in zijn vacht steken. Zo is het eigenlijk met alles, je kunt overal wel zonder, het wordt er alleen niet leuker op.

Welke muziek (of welk nummer) maakt jou vrolijk? Dit wisselt heel erg, op dit moment word ik vrolijk van Get up and bring it – Michael Prado remix.

Wanneer voel jij je op je best? Op een gezellig feestje met vrienden en familie om me heen, gezellig met iedereen kletsen en lachen, dansjes doen en af en toe iets lekkers knabbelen met een glaasje zoete bubbel wijn. Op dat soort momenten voel ik me altijd bijzonder goed al kan ik me ook goed voelen als ik Tommy op een bepaalde manier naar me zie kijken of als ik op de bank hang in het weekend en niets meer moet of hoef te doen.

Heb je weleens een angst overwonnen en zo ja, hoe? Ik geloof niet dat ik ooit een angst heb overwonnen, ik kan me niet herinneren dat ik ergens echt angst voor heb gevoeld. Ik merk sinds een jaar of 2 dat ik een klein beetje hoogtevrees begin te krijgen, maar ik ga doe nog steeds dezelfde dingen als eerst en stap nog steeds in een reuzenrad. Echt angst, niet dat ik me kan herinneren in ieder geval.

Wie inspireert jou? Of voor wie heb je bewondering? Deze vraag is al in zoveel tags voorbij gekomen dat ik het antwoord heel kort ga houden: mijn moeder.

Deze tag is verzonnen door Lotus writings. Voel je vrij om de tag over te nemen. Hij bestaat al een tijdje en ik weet niet wie ‘m allemaal al ingevuld hebben dus ik tag niemand.

17 reacties op “de Geluksmomenten Tag”

 1. Leuk om je antwoorden op deze tag te lezen! Grappig dat je nooit echt angst ergens voor hebt gevoeld, dat hoor je niet zo vaak.

 2. Hahaha je laten duwen met bungeejumpen, daar moest ik wel even om lachen ;).
  Leuke tag is het, ik ga em eens opslaan! Voor sushi kan je mij inderdaad ook wakker maken, heerlijk!! Liefs.x

 3. Een hele mooie TAG en mooi ingevuld. Leuk dat je misschien wel wilt trouwen, misschien zeg je ooit nog wel dat je toch een kindje wilt 😉

  Ga je dit jaar naar Italie?

 4. Jajaja… ik kan je een road trip door Australië absoluut aanraden. En woensdag a.s. vier ik ons 10 jarig huwelijks jubileum. Dus kan wel zeggen dat trouwen ook wel leuk is 😉

  Wat een leuke tag! Ik ga hem onthouden.

 5. Bijzonder dat je nooit echt angsten hebt gevoeld! Alleen maar fijn toch. 🙂 Wat leuk dat je toch ineens kriebels krijgt om ooit te trouwen! Ik krijg dat ook steeds meer, haha. Al heb ik zelf wel altijd gezegd dat ik wil trouwen, maar dat gevoel is de laatste tijd ineens extra sterk. Ik hoop dat je je droomreis door Australië ooit mag maken!!

 6. Ah wat heb je een goed artikel geschreven zeg, ik ga deze zomer een roodtrip doen samen met mijn vriend door oostenrijk,italie en zwitserland.. zoveel zin in!

 7. Wat een leuke tag, grappig om zo wat meer van je te weten te komen. Italië staat ook zeker nog op mijn lijstje maar bungee jumpen, hell no never hahaha! xx Josine

 8. Wauw, Sam en trouwen, mag ik daar bij zijn? hahahaha 😉 Dan ben ik zo nieuwsgierig wat voor soort jurk jij zou kiezen bijv. Of een sjeik broekpak.. hmmmm 😉

  Ik zie jou dus niet traditioneel gaan in elk geval maar wie weet zit ik er wel gigantisch naast.

  Italië ik zag gisteren op het nieuws van half 8 dat er een dorp is in Italië waar heel veel huizen leeg staan, en dat al 30 jaar, je kunt bij de burgemeester een huis kopen voor 1 euro, this not a joke, maar er zit wel een catch aan vast, je moet het natuurlijk opknappen, gisteren hoorde ik in het nieuws dus, dat het 1 persoon ‘maar’ 30.000 euro had gekost om zo’n huis van 1 euro in zijn geheel weer op te knappen… dat is voor niets toch? 😉

  X

  1. Als het ooit zo ver komt, Tommy moet natuurlijk ook willen 😉 dan komen de foto’s zeker hier online ; ) Traditioneel zal het zeker niet zijn, daar houden we beide niet van 🙂

 9. Super leuk om je antwoorden te lezen Sam. Dank voor het overnemen (en vermelden)
  Ik heb de tag met plezier gelezen 🙂

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top