De “Ik als blogger” Tag

Ik werd door Ilse getagd om de Ik als Blogger tag in te vullen en dat ga ik natuurlijk even doen. Tags over bloggen vind ik het leukst dus bedankt voor de tag Ilse!

Vandaag dus een aantal vragen over het bloggen en hoe ik er over denk.

1. Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan? Uit het dagelijks leven want dit is tenslotte een persoonlijke blog. Overal kan inspiratie vandaan komen, een kinderfeestje ; ) een nieuwe serie, een dagje winkelen offline of online of gewoon een random uitspraak.

2. Wat eet of drink jij tijdens het bloggen? Eten doe ik eigenlijk nooit tijdens het bloggen, lijkt me ook zo onhandig want ik wil met 2 handen typen. Drinken doe ik ook niet altijd tijdens het bloggen, soms staat er cola naast me maar soms ook niet.

3. Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee? Een paar dagen voor het eind van het jaar.

4. Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt? Niet iets wat ik echt hier geleerd heb, want dit wist ik natuurlijk al maar….  dicht bij jezelf blijven.

5. Wat is voor jou het beste moment om te bloggen? Het moment dat ik iets wil schrijven, het moment dat iets me te binnen schiet, wanneer het mij uitkomt hihi.

6. Wat zou je nog willen bereiken als blogger? Bereiken? Hmm,, meer contact met andere leuke bloggers en nog vele jaren hier online zijn.

7. Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel? Nee, eigenlijk nooit.

8. Heb jij veel contact met collega bloggers? Veel zou ik niet willen zeggen maar ik heb de super leuke blogger Nesrin ontmoet in RL en we hebben inmiddels 2 keer drankjes gedaan. Op twitter probeer ik wel wat meer met andere bloggers te babbelen maar ik heb er maak er gewoon weinig tijd voor.

bloggen sammie9. Wat voor muziek of welke tv zender heb je het liefst aan onder het bloggen? Het maakt me niet uit of er wel of niet iets aan staat. Als ik zit te tikken en geconcentreerd bezig ben hoor ik toch niet wat er om me heen gebeurd.

10. Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen? Ohhh dit is heel wisselend! Het is maar net of er iets te binnenschiet, dit is dagelijks wel, maar ik zit niet dagelijks te tikken.

11. Waarom zou iemand een blog moeten starten? Niemand Moet een blog starten ; ) Als je schrijven leuk vind en je wil dat online delen dan is een blog misschien de juiste hobby voor je.

12. Wie zou jij willen vragen deze tag ook in te vullen? Godelieve : )

20 gedachten over “De “Ik als blogger” Tag”

  1. Leuk om te lezen, deze heb ik laatst ook ingevuld. Misschien wel leuk (en netjes ;)) om erbij te vermelden dat de tag is bedacht door Patricia (www.patricianeemtjemee.nl)

  2. Wat een leuke tag blijft het :-). Echt leuk dat je Nesrin hebt ontmoet. Ik vind dat toch wel echt het leukste aan bloggen. Het contant met andere bloggers en bezoekers :-).

  3. Ahhh wat een leuke tag. Deze had ik nog niet eerder gelezen! Leuk ingevuld ook. En inderdaad, bloggen moet niet. Het moet iets zijn dat je doet omdat je het leuk vindt! 🙂

  4. Wat een leuke tag om te lezen! Ik eet en drink aan een stuk door haha, maar ik ben dan ook de laatste tijd dag en nacht bezig met mijn blogs, sociale media etc. Ik heb echt bewondering voor het loslaten van jou. Ik vind dat soms nog lastig, dan wil ik me perse aan mijn eigen planning houden! Maar goed.. een planning.. Misschien moet ik dat ooit maar eens helemaal los laten haha.

  5. Pingback: Ik als blogger: Zij vulden hem in - Patricia neemt je mee

  6. Ik drink wel tijdens het bloggen. Even een slokje terwijl ik mijn bloglovin lijst doorneem en zo kleine beetjes tussendoor. Als ik het niet achter de pc doe drink ik veel te weinig… Ik heb eigenlijk geen keuze dus.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven