sammie 2018

De Instagram tag, editie 2018.

Gelukkig nieuwjaar allemaal! De beste wensen voor 2019! Klinkt zo gek, tweeduizend negentien. Dat is weer even wennen! Ik begin ook dit jaar met een tag. De bekende Instagram tag bedacht door Daniëlle! Traditiegetrouw even terugblikken op een jaar Instagram. Dit jaar heb ik er meer aandacht aan besteed dan voorgaande jaren en dat kan ik merken aan de likes en volgers. Super gezellig ook!

1. WELKE FOTO KREEG IN 2018 DE MEESTE LIKES?

Deze foto kreeg 706 likes en is daar mee mijn meest populaire foto van 2018. Ik maakte deze foto met mijn telefoon en gebruikte een filter van Insta om het blauw van de wand iets duidelijker te krijgen.

best nine insta

2. WAT IS JE ALLERLAATST GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM IN 2018?

Dat is deze onscherpe zwart wit foto op oudejaarsavond. We hadden een zeer gezellig fout karaoke feestje en de dresscode was ook fout. We hebben ontzettend veel lol gehad!

laatste foto 2018

3. WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE (IN 2018) PLAATSTE OP INSTAGRAM?

Dat was een selfie om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen : D Wat een verschil weer, mijn haar is wel veranderd : ) 

1jan2018insta

4. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO VAN 2018 WAAR JE ZELF OP STAAT?

Ik vind deze foto zelf erg leuk. Het was zomer, mijn korte broek was mijn beste vriend en ik had eindelijk eens bruine benen van de Nederlandse zon. We waren een dagje naar Maastricht op de laatste dag van onze vakantie. Niet alleen hadden we het samen erg leuk, we vonden beide Maastricht ook prachtig. Heerlijk door smalle straatjes gewandeld en lekker uit eten geweest. Deze foto maakte we zo’n beetje aan het eind van de dag, het was nog steeds zonnig en licht buiten en de blauwe deur in deze straat trok mijn aandacht.

sammie 2018

5. VAN WELKE INSTAGRAMFOTO UIT 2018 KRIJG JIJ TER PLEKKE HEIMWEE?

Heimwee heb ik niet zo snel, maar deze foto is genomen op een dag in juni. Het was al bloedheet en wij gingen voor het eerst naar de Bemmelsedweildag. We hebben het super leuk gehad samen en genoten van het weer, de muziek en de drankjes. Nu hebben we het eigenlijk altijd wel leuk samen, maar deze dag had gewoon alles mee. Er hing een geweldig sfeertje in Bemmel en we hebben echt genoten van deze dag.

sam en tom 2018 juni

6. WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2018 OP INSTAGRAM DEELDE?

Ik deelde in 2018 maar heel weinig foto’s van eten. Deze kwamen af en toe wel voorbij in mijn stories, maar niet zozeer in mijn feed. Ook deze foto laat niet echt eten zien, maar er zat wel degelijk eten in de zak. Van al het lekkers wat ik in 2018 gegeten heb heeft SushiPoint mijn feed wel bereikt en ik ben dol op hun Sushi.

sushipoint

7. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE IN 2018 MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?

Ik maakte helemaal geen huisdier foto’s dit jaar. We hebben zelf geen huisdieren meer en het is er ook niet van gekomen om andere dieren op de foto te zetten.

8. WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ DIT JAAR HET MEEST?

Ik gebruikte dit jaar VSCO wat vaker en af en toe een klein beetje filter van Insta zelf. De meeste foto’s op mijn feed hebben geen filter.

9. WAT ZIJN JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAGS OP INSTAGRAM (TOP 5)?

Dit is een gokje op gevoel, want ik heb geen idee. #linkinbio #stoerwonen #nederlandseblogger #woonkamerinspiratie #industrialinterior

10. WELKE 3 ACCOUNTS ZIJN BIJ JOU FAVORIET?

Ik zou niet kunnen kiezen! Ik volg meer dan 500 mensen, daar kan ik er echt geen drie uit kiezen : ) 

5 gedachten over “De Instagram tag, editie 2018.”

  1. Leuke tag / terugblik en ook leuke foto’s! Ik heb deze nog niet eerder voorbij zien komen (niet zo gek omdat ik niet meer zoveel blogs volg en ook héél erg achter loop met ’t lezen van blogs die ik nog wél volg), maar misschien ga ik die ook zelf eens doen. Nice! Die zomerfoto met dat gele shirt aan is ook wel erg leuk inderdaad. Krijg er gelijk een zomergevoel van!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven