De Interieur Tag..

Jaja, weer een tag vandaag! Ik kreeg deze tag door gepasst van , thanks Jackie ; ) Het heeft even geduurd maar hier dan eindelijk mijn ingevulde versie!

Als ik alleen had gewoond had het er heel anders uit gezien (moet ik eerlijk zeggen) maar ik ben bij Tommy ingetrokken dus is het vooral zijn smaak met een lepeltje sammie hier en daar. De keuken hebben we samen opgeknapt dus dit is wel een echte mix van ons. De wc is helemaal mijn ding en gelukkig is er wat kleur in het hele huis gekomen met mijn komst (nee, niet alleen mijn haar) want Tommy had alles wit en daar word ik een beetje kriebelig van, het is ook niet praktisch met 2 honden die overal kwijlen en haren los laten trouwens.. Maar goed, genoeg gelul, hier de tag ; )

Blond Amsterdam mokMijn favoriete items in huis zijn… Fotolijstjes en mijn gloeilamp vaasjes.. oh en mijn Blond Amsterdam servies ; ) Daar word ik altijd blij van! Oh oh oh, en.. De knopjes op de lades in de keuken en mijn roze bulldogje : ) Mijn hoogtepunt.. De boekenkast die Tommy voor mij gemaakt heeft!

boekenkastIk zou het liefst nog willen aanschaffen… Ik moet nog steeds een nachtkastje scoren, we willen nog graag een vloerkleed en gordijnen voor op de slaapkamer en ik zou wel graag het ik-heb-een-koken-talent willen aanschaffen.. Waar kan ik dat kopen? ; )

Als ik onbeperkt spullen mag kopen voor mijn huis, dan doe ik dat bij… Ikea, Loods5, Xenos, Giga meubel, Leen Bakker.. Ik zou waarschijnlijk dan overal wel kunnen slagen ; )

Ik verschil (niet) heel veel van smaak met mijn partner… Dit heb ik dus al een beetje in de inleiding hier boven verteld.. wij verschillen redelijk in smaak, gelukkig niet zo erg dat we er niet uitkomen maar we hebben wel degelijk een andere smaak. Tommy had toen ik daar voor het eerst kwam alles wit, 1 rode bank (dacht even dat ik bij de psychiater was, op de bank moest gaan liggen en mijn verhaal moest doen) een lelijk rond wit rol salontafel ding, een eettafel met een vreselijke lak laag er op, 1 tv kast en verder geen kastjes of plankjes, kale witte muren en geen kleur in huis (op die bank na dus)  Dit is gelukkig veranderd ; )

interieurIk hou van gezelligheid en een beetje kleur in huis, hout en huiselijke warmte. De enorme kale muur is nu voorzien van een ikea poster/schilderij, we hebben een kastje, fotolijstjes aan de muur, Tommy heeft een grote vensterbank gemaakt (helemaal zelluf), lelijk rond wit rol salontafel ding is gedumpt en we hebben nu een zwarte salon tafel waar genoeg ruimte op is om er ook daadwerkelijk wat op te zetten, nieuwe gave lampen, plankjes op de slaapkamer, nieuwe grote hoek bank in het zwart.. de eettafel is opgeschuurd en heeft nu een mooie kleur hout ipv het lelijke rode hout wat het had en de poten zijn vervangen voor een mooi frame. Ik moet zeggen dat onze smaken naar elkaar toe gegroeid zijn de laatste tijd ; )

Dit item zou ik zo snel mogelijk weg willen doen..  De lamp die boven de eettafel hangt.. Is van Tommy en hij vind hem super mooi, ik vind hem afschuwelijk.. (ik hoop stiekem dat hij een keer stuk gaat en niet te maken is) (that would be nice)

LAMP

gloeilamp setjeAccessoire dat echt typisch Sam is…Het eerste wat in me opkwam was mijn Blond Amsterdam.. maar dat is niet echt een accessoire toch? Dat is servies.. Heb dus even aan Tommy gevraagd wat hij typisch sam vind..  En dat is toch wel de grotere gloeilamp die ik kocht vorig jaar.

Ik vond het een hele leuke tag om in te vullen! Ik geef hem door aan.. Marion Maggie en aan Nesrin.

26 gedachten over “De Interieur Tag..”

  1. Ik hou ook van kleur, ik heb niet eens iets wits in huis, zelfs het plafond heb ik een licht kleurtje gegeven (zodat die rookkleur niet zo opvalt)

    Tip voor de lamp, mijn moeder heeft al menig lamp gesloopt tijdens het poetsen, misschien de lamp een goede schoonmaakbeurt geven en kijken wat er gebeurt.. (persoonlijk, ik vind die lamp op een douchekop lijken, niet doorvertellen hoor!)

  2. Oh jee ik zie dat ik getagd ben!! Cool!! Ik zal eens even kijken hoe dat precies werkt en in mijn vrije momentje een blog plaatsen!! Thanks!!

  3. Ik word altijd zo vrolijk van Blond Amsterdam spulletjes. 🙂 En ik begrijp wel dat je die lamp die Tommy gekozen heeft niet zo heel erg leuk vindt, ik moet zeggen dat hij er voor mij ook een beetje raar uitziet. Maar ach, als hij er gelukkig van wordt lol. :p

  4. Dit is een leuke tag! Mijn vriend en ik verschillen ook enorm van elkaar qua smaak, maar gelukkig kom je meestal wel in het midden uit.

  5. Leuk die plankjes voor de boeken! Ik ben echt heel blij dat mijn vriend en ik dezelfde smaak hebben, lijkt me toch lastig om water bij de wijn te moeten voegen!

  6. Leuk! Mijn vriend en ik wonen nog niet echt op ons zelf, dus ik kan ook nog niks zeggen over onze smaak, het is op dit moment een bij elkaar geraapt zooitje, maar ik hoop dat ik ons latere paleisje in mag richten 😀

  7. Leuke tag, had hem nog niet voorbij zien komen! En leuk om op die manier iets van je huisje te zien! Ik ben ook 3 jaar geleden bij vriendlief ingetrokken en toen hebben we mijn spulletjes grotendeels weggedaan, inmiddels hebben we een aantal dingen samen gekocht en dat voelt op zich wel lekker. Toch wat meer ook mijn smaak en vooral het gevoel dat het van ons samen is en niet alleen van hem…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven