De laatste dag van het jaar!

2014-12-27 14.22.33Vandaag is alweer de laatste dag van 2014 aangebroken!

Blikte ik gisteren terug op mijn persoonlijke jaar 2014.. blik ik vandaag even terug op mijn blog die dit jaar de lucht in ging.

19 september plaatste ik mijn eerste bericht hier en inmiddels heb ik 106 berichten geplaatst!

WordPress statistieken

Mijn bucketlist werd het meest bezichtigd met 102 views, Scentchips van V&D staat op plaats 2 met 75 views en zomaar 12 vragen aan jullie is met 71 views op de derde plaats beland.

Totaal aantal reacties op mijn blog: 1476

Ik had 464 reacties per maand, Zomaar 12 vragen aan jullie kreeg de meeste reacties, daarna shoplog en op nr 3 staat mijn antwoorden. En de 3 mensen die het meest reageren zijn: Jacqueline, Marion en Jenn.

Ik vulde 7 tags in en startte zelf ook een tag!

Ik begon uiteraard met 0 volgers maar nu heb ik 49 volgers op Bloglovin en 35 op WordPress, helemaal happy mee! Super leuk om te zien dat er mensen zijn die mijn blog willen volgen met al mijn geklets..

Zoektermen waarmee mensen op mijn blog kwamen zijn niet zo heel boeiend als ik het zo zie in wordpress statistieken. Ik heb 154 onbekende zoektermen en een aantal die voor mij helemaal duidelijk zijn, zoals bijvoorbeeld Radbag recensie, Scentchips V&D, waxxies en Kersttrui. Ik heb hier inderdaad blogjes overgeschreven dus lijkt me een duidelijk verhaal.

Waarom dan deze foto boven aan de post staat? Ik had niks anders en wilde toch nog even een sneeuw kiekje van 2014 met jullie delen ; )

Allemaal een hele fijne oude jaars avond gewenst! Doe voorzichtig met vuurwerk en eet niet teveel oliebollen! 😉 Tot volgend jaar!

26 gedachten over “De laatste dag van het jaar!”

 1. ik zei het al eerder, ik vind het leuk dat je bent gaan bloggen… En super om jouw post te lezen..
  Ga lekker zo door…

  Een heel mooi 2015 voor jouw, tommy en jullie hondjes
  xoxo

 2. Hey meid! Ik ben blij dat ik je blog ontdekt hebt afgelopen jaar. Een plezier om te lezen, ieder artikel weer. Ik wens je hele fijne avond en voor komend jaar heel veel geluk en alleen maar mooie dingen! 🙂

 3. Je hebt echt een super leuke blog!!! En ik vind altijd zo leuk om je blogs te lezen!!! 🙂 Ik wens je ook een hele fijne jaarwisseling en veel goeds in het nieuwe jaar 🙂

 4. Altijd leuk zo’n overzicht. Ik heb bijna al je artikelen gelezen. De 12 vragen aan ons waren leuk. Jij ook een fijne jaarwisseling en een mooi 2015.

 5. Volgens mij heb ik dit nog niet tegen je gezegd, maar jeeetje wat staat roze haar jou goed. Stiekem ben ik jaloers, stiekem dan. Tweeduizendenvijftien zal veel meer volgers voor je brengen! Zonder twijfel 😀

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven