17 In Month review

De maand november is weer voorbij gevlogen!

Het is alweer een nieuwe maand! December is here! Tijd voor een terug kijkje op de maand November, mijn maand in vogelvlucht..  (foto’s klikken = is grotere foto)

Ik scoorde een wax brander, Scentchips van de V&D, bijna alle smaken van Tony’s chocolonely en Tommy scoorde een geweldige pepermolen! Ook kocht ik mijn allereerste onesie en nieuwe sokken. Een raskog karretje van Ikea en fotolijstjes. Tommy scoorde een blender via Marktplaats.
Ook bestelde ik bij Bol.com en kocht ik online nog waxxies. Tommy bestelde een keukenmachine die het na 2 keer gebruiken opgaf. Ik bestelde voor het eerst bij Radbag toen ik hier over las bij Sas(ey, ey! Heb je het gezien? dat rijmde)
We haalden onze nieuwe auto op.

pepermolentony's

Ik pakte al mijn spulletjes in bij mams thuis en het ging allemaal mee in dozen naar Tommy. Ik kreeg mijn kleding in de kast gepropt en Tommy maakte een bureau voor me zodat ik verder kan met mijn hobby. Ik hing de wc vol met fotolijstjes en ging op zoek naar nog meer lijstjes (wat een drama bleek te zijn). We zijn gaan samenwonen op 14-11-’14. ❤️ De keuken kreeg nog wat meer ikea items.

Ik kreeg te horen dat ik geen reiskostenvergoeding krijg en had daar even flink de pest over in.

We aten heerlijke boerenkool met brie, een goddelijke cupcake en een heerlijke zelfgemaakte pizza. Stukjes Tony’s chocolade, mijn heerlijke ovenschotel en pasta.

cupcake1

Tommy rende de zevenheuvelenloop, 15km in 1uur en 26 minuten!

Wij keken 2 films. Edge of Tomorrow en Divergent.

Ik verzon een sokkentag en plaatste deze online : ) Ik schreef over Tony’s Chocolonely en deze post haalde de meeste bezoekers deze maand! Een hoop mensen zijn er dol op denk ik haha. Ik liet jullie mijn kapsel geschiedenis zien en ik vulde een food tag in. Ik plaatste deze maand iedere dag een post en soms zelfs 2 per dag!

 • joorloveswriting
  december 1, 2014 at 9:59 am

  Wat een leuke maand.. behalve jammer dat je geen reiskosten vergoeding kreeg 🙁 leuk zo’n blog post over de maand november!

 • Marion
  december 1, 2014 at 1:41 pm

  Een bijzondere maand voor jou! Nieuwe auto, samenwonen! 🙂

 • Petra
  december 1, 2014 at 2:06 pm

  Een drukke maand met veel bijzondere momenten en ook heel veel lekkers zo te zien 🙂

 • Nailsbyfml
  december 1, 2014 at 3:15 pm

  Oeh die tony’s, give me! Haha.

 • Lieke
  december 1, 2014 at 3:32 pm

  November is echt weer voorbijgevlogen inderdaad! Leuk om te zien wat je zoal gedaan hebt 😀

 • Northflix
  december 1, 2014 at 5:03 pm

  Leuk overzichtje! Ja, Tony’s zijn populair in blogger-land 😉

 • Nice to be out
  december 1, 2014 at 5:05 pm

  Wat een leuk idee zo’n maandoverzicht! Herinnert mij er meteen aan dat ik dat boerenkool met brierecept nog moet proberen 🙂

 • wiebie74
  december 1, 2014 at 7:03 pm

  Een lekker druk maandje dus! Jammer dat je geen reiskostenvergoeding krijgt! Misschien iets wat je straks in januari nog eens kan aankaarten?

 • elizavisser
  december 1, 2014 at 7:51 pm

  Klinkt als een leuke maand, helaas was mijn maand veel te druk en heb ik bijna niet online gezeten (wat ik super jammer vind trouwens!)

 • BlogbyDenisee
  december 1, 2014 at 8:08 pm

  Leuke maand!

 • Sas
  december 1, 2014 at 8:08 pm

  Klinkt als een erg fijne maand en zo tof dat je samenwoont! 🙂 geniet ervan!

 • CRVY
  december 1, 2014 at 8:09 pm

  Wauw, wat een hoop belangrijke gebeurtenissen in één maand!

 • jackiedeklerk
  december 1, 2014 at 9:14 pm

  wat heb je dit overzicht heerlijk geschreven…
  beetje jammer van die keukenmachine…
  hoe loopt die sokkentag eigenlijk ?

  • Sammie
   december 2, 2014 at 11:26 am

   uhm.. marion had m doorgegeven aan Jannie en die weer aan Petra, daar is tie blijven hangen geloof ik.. Maar iedereen die ik getagd had heeft m ingevuld 🙂 maarrrrreeee jij kan hem natuurlijk altijd invullen en het stokje doorgeven 😉

 • Nathalie
  december 1, 2014 at 10:11 pm

  Wat leuk om zo je maand te lezen!

 • Jenn
  december 1, 2014 at 11:03 pm

  Leuk overzicht!

 • Tjitske Anna
  december 2, 2014 at 4:47 pm

  Wat heb je leuke dingen gekocht! 🙂 Tony’s <3'