De maand november is weer voorbij gevlogen!

Het is alweer een nieuwe maand! December is here! Tijd voor een terug kijkje op de maand November, mijn maand in vogelvlucht..  (foto’s klikken = is grotere foto)

Ik scoorde een wax brander, Scentchips van de V&D, bijna alle smaken van Tony’s chocolonely en Tommy scoorde een geweldige pepermolen! Ook kocht ik mijn allereerste onesie en nieuwe sokken. Een raskog karretje van Ikea en fotolijstjes. Tommy scoorde een blender via Marktplaats.
Ook bestelde ik bij Bol.com en kocht ik online nog waxxies. Tommy bestelde een keukenmachine die het na 2 keer gebruiken opgaf. Ik bestelde voor het eerst bij Radbag toen ik hier over las bij Sas(ey, ey! Heb je het gezien? dat rijmde)
We haalden onze nieuwe auto op.

pepermolentony's

Ik pakte al mijn spulletjes in bij mams thuis en het ging allemaal mee in dozen naar Tommy. Ik kreeg mijn kleding in de kast gepropt en Tommy maakte een bureau voor me zodat ik verder kan met mijn hobby. Ik hing de wc vol met fotolijstjes en ging op zoek naar nog meer lijstjes (wat een drama bleek te zijn). We zijn gaan samenwonen op 14-11-’14. ❤️ De keuken kreeg nog wat meer ikea items.

Ik kreeg te horen dat ik geen reiskostenvergoeding krijg en had daar even flink de pest over in.

We aten heerlijke boerenkool met brie, een goddelijke cupcake en een heerlijke zelfgemaakte pizza. Stukjes Tony’s chocolade, mijn heerlijke ovenschotel en pasta.

cupcake1

Tommy rende de zevenheuvelenloop, 15km in 1uur en 26 minuten!

Wij keken 2 films. Edge of Tomorrow en Divergent.

Ik verzon een sokkentag en plaatste deze online : ) Ik schreef over Tony’s Chocolonely en deze post haalde de meeste bezoekers deze maand! Een hoop mensen zijn er dol op denk ik haha. Ik liet jullie mijn kapsel geschiedenis zien en ik vulde een food tag in. Ik plaatste deze maand iedere dag een post en soms zelfs 2 per dag!

17 reacties op “De maand november is weer voorbij gevlogen!”

  1. Een lekker druk maandje dus! Jammer dat je geen reiskostenvergoeding krijgt! Misschien iets wat je straks in januari nog eens kan aankaarten?

    1. uhm.. marion had m doorgegeven aan Jannie en die weer aan Petra, daar is tie blijven hangen geloof ik.. Maar iedereen die ik getagd had heeft m ingevuld 🙂 maarrrrreeee jij kan hem natuurlijk altijd invullen en het stokje doorgeven 😉

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top