De niet sportieve blogger..

Heet Sammie en schrijft op ZoSammieEnzo.nl en zit het liefst lekker relax op de bank.. Nee dat is geen grapje maar mijn vaste lezers wisten dat natuurlijk al lang. Zijn er nog meer niet-sportieve bloggers? Laat jullie horen, (put your hands up in the air) dan voel ik me niet zo alleen ; ) Vandaag deel ik met jullie wat ik als Niet-Sportieve blogger regelmatig denk.

Ik hoop zo dat een aantal van jullie wat dingen herkennen!

1. Ohh meennnn.. Niet weer een blogje over hardlopen, nu weet ik het wel hoor! Hardlopen is cool en blits en leuk en lekker.. JAAAHAAAA De boodschap komt toch niet binnen, hardlopen naar de koelkast doe ik.. Voor wat te drinken en dan trek ik een sprintje naar de bank voor het lekkerste plekje.

2. Waar halen jullie al die tijd en energie vandaan om zoveel te sporten?!

3. Hm, die hardloopkleding is wel erg leuk.. Misschien toch maar is.. Om te kunnen shoppen? Neeehhhhhh.

4. Als ik ga hardlopen ben ik de hele weg aan het hijgen, dat ziet er niet leuk uit, ook niet in blitse nieuwe kleren. Daarbij ben ik bang dat mijn longen uit mijn lijf branden en zo op straat belanden. Ik bedoel.. Dat wil toch niemand zien?

5. Thanks voor dit prestatie blogje.. Ik voel me nu bijzonder lui en ongezond enzo..

6. Oh.. Een blogje over zwemmen? Nah, het is in ieder geval is een keer wat anders als hardlopen.

7. Je gaat mee doen met een hardloop event?! Cool, zet hem op! Stoer dat je het doet! Mij niet gezien hoor, ik duik met een kop koffie terug in bed. Doeiiii

8. Waarom toch steeds dat hardlopen?! Weten jullie iets wat ik niet weet? Word de wereld binnenkort aangevallen door aliens waar we allemaal voor moeten gaan weg rennen? Zijn jullie daarom aan het trainen?

9. Je bent afgevallen? Je kunt inmiddels 130 keer opdrukken? Misschien moet je toch is wat gaan doen Sammie, je gaat al richting de 30.. Ja, morgen.. Of overmorgen.. Of over 3 maanden.. ; ) Nou de hoepel is als het goed is onderweg dus die 3 maanden kan ik niet meer aan houden nu..

29 gedachten over “De niet sportieve blogger..”

 1. Haha, wel een beetje herkenbaar hoor! Ik vind het knap dat anderen zo veel sporten. Ik heb gewoon de tijd niet… oh nee… eerlijk, ik maak de tijd niet. Soms voel ik me dan best wel schuldig.

 2. Whahahahaha ondanks dat ik sportief ben, ben ik absoluut geen jogster, nooit gekund, wil ik ook niet, en zij die het er wel over hebben, sommigen combineren het ook met weer iets anders wat wel leuk is, weten ook dat ik dan rustig een blogje even oversla tot er weer iets staat waar ik wel iets mee kan, is het niet Danielle? πŸ˜‰ hahahaha

  En mijn sportiviteit heeft ook een beetje met moeten te maken natuurlijk en is weer anders. Maar ik hou van fietsen en zwemmen is voor mij, dobberen, dus dat kun jij ook wel, wie weet kunnen we dat ooit ene keer samen doen πŸ˜›

  X

 3. Haha wat leuk geschreven! Ik probeer mijn couchpotato gedrag wat om te buigen naar een iets sportiever gedrag maar moet zeggen dat de couchpotato in mij nog vaak naar boven komt!

 4. Herkenbaar, ik ben ook niet heel erg sportief, vind het best lekker om te fietsen, wandelen of te zwemmen, maar verder, ik zou dat echt niet zoveel dagen in de week of op een bepaald schema kunnen :’)

 5. Leuk geschreven Sammie! Ik vind het heel knap als mensen zo sportief zijn. Zelf ben ik al blij dat ik nog kan lopen al kom ik niet echt ver. Die hoepel laat wel lang op zich wachten hè?

 6. Hahahahahaa geweldig dit Sammie. Geloof mij ik was ook anti-sport en nu spam ik ook jou met mijn verhalen en foto’s πŸ˜‰

  Kom maar op met die hoepel!

 7. whaha, een vrouw naar mn hart! ik heb mezelf voor mn challenge allemaal wielren opdrachten opgelegd… kan wel janken!
  en dat hoepelen dat deed ik es bij mn schoonzusje, kats onder de blauwe plekken!

 8. Haha ja sorry, maar ik vind hardlopen (en fitnessen, en zwemmen en weet ik het wat) toch echt oprecht leuk πŸ˜‰ Hoewel ik het ook vaak genoeg vervloek! En mijn hoepel is ondertussen ook onderweg πŸ˜‰ Afgelopen zaterdag voor het eerst gedaan en dat vond ik heel erg leuk (ik had overigens wel de 5 dagen erna heel veel spierpijn in mijn buik, be prepared!).

 9. Sammie, dit kon mijn blogje zijn! De enige onderdelen van mijn lichaam die regelmatig bewegen zijn mijn vingers al rammelend op mijn toetsenbord hahaha… Maar ik heb nu mijn fiets hΓ¨, dus komt het goed, denk je ook niet?

 10. *Zwaait met handjes* halleluja, leuk dat jij ook non-sportief bent haha. Voor de kleding zou ik het nog wel willen doen (en ok voor je gezondheid) maar nu even geen tijd voor.

 11. Hahahaha wel heel herkenbaar! Ondanks dat ik zelf wel houd van af en toe wandelen, hardlopen en zwemmen, word ik af en toe wel moe van alle verhalen over de op havermout en groentesapjes levende mensen..

 12. Ik ben ook niet zo sportief, maar vind het wel heel fijn om buiten te zijn. Dat is 1 van de redenen dat ik vaak wandel. Hoewel, vaak… En op de bank liggen kan ik ooklang volhouden!

 13. Hahaha dit is geweldig geschreven!
  Zo voel ik me eigenlijk wel over al dat gehardloop. Mede doordat ik het niet kan en niet volhoud en misschien gewoon stiekem jaloers ben dat ze de discipline hebben en ik niet…

 14. Hihi geweldig! Ik ben ook niet per se zoooooo’n sporter, maar ik sport wel graag. Als ik zie wat voor doelen sommige mensen stellen qua sport, dan word ik al bijna moe als ik er aan denk.. πŸ˜› (maar dat komt vooral omdat ik hardlopen geen klap meer aan vind denk ik.)

 15. Ik heb er helemaal niks mee, sporten. Mijn lichaam werkt niet mee dus zit het er sowieso niet in voor mij. Wandelen doe ik graag en fietsen moet ik aangezien ik geen auto heb. Al dat presteren… Zucht… Zo niet belangrijk. Ik zit liever lekker in mijn vel door tevreden te zijn met hoe en wie ik ben. Dus, voel je vooral niet anders Sam, je bent goed zoals je bent!! En lekker lui is soms heeeeel fijn!! πŸ™‚

 16. HANDS UP hier! het probleem is wel dat ik wel wΓ­l sporten maar ehh ja, tijd. En wΓ‘t dan? Hardlopen vind ik het verschrikkelijk (al heb ik mij per ongeluk wel opgegeven voor een hardloopwedstrijd maar dat is omdat je door vet toffe gebouwen kunt rennen, ehh, lopen.) En voor andere sporten heb ik of geen tijd (of geen zin) of de tijden passen mij niet.
  Nouja herkenbaar dus!

 17. Alsof ik het zelf geschreven heb! Haha. Geweldig stukje. Ik haat fitness. Ik vind er geen bal aan, maar ik weet wel dat ik zou moeten. En niet eens om af te vallen, dat is gelukkig niet nodig, maar ik merk het wel echt aan mijn conditie. Die is zo slecht! En ja, ik word volgend jaar 30, dus misschien is het toch verstandig om eens een sport te vinden die ik wel leuk vind. Maar ja…. Wat?

 18. Hahaha! Zo herkenbaar dit! Ik wil mezelf niet onsportief noemen met dagelijks gemiddeld 5 kilometer wandelen en regelmatig einden fietsen, maar dat hyper-sportieve gedoe (voornamelijk over hardlopen inderdaad, en vergeet die BBG niet) word ik ook moe van. En voel ik me inderdaad dik, lui en ongemotiveerd van. Ik heb overigens een strikt verbod van mijn specialist om te gaan hardlopen vanwege mijn rug, dus gelukkig heb ik me nog niet gedwongen gevoelen om ook aan die stomme sport te gaan doen. πŸ™‚

 19. Haha, heerlijk lijstje! Wat 8 betreft, dat dacht ik ook voordat ik begon. Nooit zou ik gaan hardlopen, daar had ik echt een hekel aan πŸ˜› En 4, niks van aantrekken, iedereen moet ergens beginnen! Of dacht je dat al die snelle en goed uitziende hardlopers al bij hun eerste rondje een topconditie hadden πŸ˜‰

 20. Ik houd ook echt helemaal niet van sporten. Kampioen smoezen bedenken hier zo en hardlopen vind ik echt niet leuk. Sportkleding daarentegen vind ik prima, want dat zit gewoon erg lekker πŸ™‚

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven