piemel spiegel

De piemel spiegel, ofwel de Seletti Liberty Mirror Man.

In onze gang hangt tegenwoordig een echte blikvanger, een gespreksonderwerp, een opvallende spiegel. Hij heeft een prachtige naam, Liberty Mirror Man, maar wij zeggen gewoon de piemel spiegel. Klinkt leuk ; ) Het merk seletti kennen we al even, ze maken gave, aparte en mooie producten voor in huis. Zo hebben we de gave monkey lamp al een tijdje hangen.

Seletti Liberty Mirror, de Naked Truth collectie

Seletti heeft een mannelijke en vrouwelijke variant uitgebracht. Wij kozen voor de mannelijke spiegel. Die vonden we gewoon het leukst en pas perfect op het smalle wandje in onze gang. Het uiterlijk van de spiegel is spraakmakend, maar vooral apart en uniek. Je ziet deze spiegel niet in ieder huis hangen, het is echt een blikvanger en daar houden wij van. Ik vond het ook idee mooi van Seletti bij de spiegels: Naked Truth is een verzameling surrealistische spiegels die natuurlijke vormen en de vrijheid van naaktheid vieren. Deze spiegels vertegenwoordigen enkele van de meest universeel herkenbare lichaamsdelen als belangrijkste decoratieve onderwerp, voorbij taboes en trots. Niets nieuws of schandaligs, niets om te verbergen of om je voor te schamen. De menselijke anatomie is perfect en mooi, het is kunst op zich.

Seletti Liberty Mirror Man
Liberty Mirror Man

Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. Niets om je voor te schamen, puur natuur en dat kan best mooi zijn. Ik ben niet preuts, Tommy ook niet, het is niet dat we naakt door het huis lopen, maar gewoon normaal communiceren over een welbekend onderwerp kunnen we wel waarderen. We vinden dat ongemakkelijke gegiechel van volwassen presentatoren bij praatprogramma’s ook altijd zo bizar. Het hoeft maar een klein beetje over sex te gaan en ze weten op tv al niet meer hoe ze zich moeten gedragen. Ik snap daar niks van. We zijn toch volwassen? We weten allemaal hoe het zit, dat bijna iedereen het doet, en dan nog wordt er zo (in mijn ogen) bekrompen over gedaan. Op tv lachen ze, giechelen ze als kleine kinderen het onderwerp het liefst zo snel mogelijk weg. Snap daar niks van. De mensen die bij ons in huis komen vinden de spiegel over het algemeen leuk, soms zelfs geweldig. De reacties zijn altijd leuk.

De piemel spiegel

Deze spiegel is ontzettend tof gemaakt en we zijn er heel blij mee. Hij is mooi door de ronde vormen en de krullen, de goudkleurige lijst is mooi gemaakt en je kan jezelf er goed in zien. Toch wel het hoofddoel van een spiegel natuurlijk, maar hij is ook gewoon gaaf als wand decoratie. Ik zie hem liever niet terug bij iedereen in huis, maar toch vind ik het ook een aanrader, als het bij je persoonlijkheid en je huis past dan : ) Je kunt hem hier op de website van vtwonen bestellen.

seletti spiegel

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

1 gedachte over “De piemel spiegel, ofwel de Seletti Liberty Mirror Man.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven