De roze flamingo

De roze flamingo, flamingo accessoires blijven leuk.

De roze flamingo, hij/zij blijft leuk ; ) Wist je trouwens dat een flamingo roze word door het eten? Ze zijn niet standaard roze, de meeste flamingo’s zijn wit. Die roze is alleen wel leuker om te zien of om in huis te hebben in wat voor vorm dan ook. Er zijn nog steeds zoveel toffe flamingo items te koop op het web, of zoals Tommy zou zeggen: de roze flamingo prullaria ; )

Vandaag de leukste roze flamingo items die ik tegen kwam online. Er is echt nog steeds bijzonder veel te vinden in verschillende webwinkels, de hype of trend is nog lang niet voorbij zo lijkt het. Vind ik helemaal leuk, de meeste flamingo items zijn namelijk zo lekker tropisch en zomers en dat kunnen we wel gebruiken in dit herfstachtige Nederland. De zomer was in juli en augustus ver te zoeken helaas. Ik hoop op een fijne nazomer..

De roze flamingo.

Goed, ik was even afgeleid. De roze flamingo goodies die ik tegen kwam, hier zijn ze dan echt ; )

Mocht jij nog op vakantie gaan naar een heerlijk warm land met zon, zee en strand dan is deze opblaasbare flamingo ideaal om op het water te dobberen. Voor de kleintjes bestaan er ook flamingo zwembandjes. Helemaal in flamingo stijl op het strand doe je natuurlijk door neer te ploffen op je flamingo strandlaken. Oh, en als je dan toch op reis gaat kan natuurlijk alles mee in deze hippe flamingo koffer.

De roze flamingo

Niet meer op vakantie dit jaar? Ook thuis past de roze flamingo prima. Bijvoorbeeld met een flamingo beeld voor in de tuin of voor in huis of de wanddecoratie flamingo van IXXI, deze staat op mijn wishlist net als de flamingo sneeuwglobe. Bij VT wonen spotte ik een flamingo lamp. Op de bank met een flamingo mok met je favoriete thee, het kan, deze mokken zijn te koop bij Loods 5. Bij Radbag spotte ik een flamingo kaars, hij is 30 cm hoog dus het duurt wel even voor deze is opgebrand. Al is het nog leuker om het niet aan te steken ; ) Liever de roze flamingo subtiel in huis (of op kantoor) halen? Dat kan met flamingo paperclips!

14 gedachten over “De roze flamingo, flamingo accessoires blijven leuk.”

  1. Leuk he? Zo vrolijk! Niet alleen in accessoires maar ook in kleding zie je het veel. Ik kocht vorig voorjaar een simpel wit shirtje met een gekleurde flamingo bij de H&M, en heb daar al zoveel vrolijke opmerkingen over gehad! Echt zo’n leuk zomershirtje. Ik hoop net als jij op die nazomer, afgelopen dagen was echt al zo genieten!

  2. Die mok is leuk! En die paperclips dan… zo leuk verzonnen! Hoe dan ook, een flamingo straalt echt vrolijkheid uit vind ik. Hopelijk komt er een fijne nazomer ja. Al betwijfel ik dit als ik nu naar buiten kijk… Oei. :’)

  3. Superleuk die flamingo’s! Mijn dochter heeft een leuk shirtje met flamingo’s erop. Laatst kocht ik een paar kaarten met deze vrolijke roze vogels.

  4. Ik word zo vrolijk van de flamingo’s! Mijn nieuwe buren hebben lampjes voor in de tuin, die zouden te koop zijn bij de Big Bazar. Als ik ze tegenkom dan koop ik ze ook 🙂

  5. Ja! Flamingo’s zijn zo in… je ziet ze echt overal! Wel leuk hoor, ik vind ze well vrolijk en zomers! Wij hebben een gietijzeren in de tuin en ik heb een flamingolamp in mijn knutselkamer.

  6. David en ik willen echt al een eeuwigheid een paar van die plastic flamingo’s voor in onze tuin. Ooit hadden ze die in de Action, maar toen getwijfeld en nu spijt. En ze zijn overal zo duur helaas.

  7. Ja heel leuk! En vergeet de gehaakte flamingo niet 😉 Al kun je die niet even online shoppen. Haha! Ik vind shirtjes met flamingo’s ook erg tof moet ik zeggen (al heb ik er zelf (nog) geen). Die paperclips vind ik cute! 🙂

  8. Ik zag even geleden iemand met een rosé gouden flamingo lopen naar het water! Haha echt te gek!

    Kiki

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven