11 In Month review

De tijd vliegt! Terugblik op oktober.

oktober 2018

Wat gaat het hard! Het is alweer november, het voelt alsof het gisteren nog juni was. Waar blijft de tijd?! Oktober is gewoon alweer voorbij en hij begon zo heerlijk warm! Helaas is dat nu echt voorbij met november, ik vond het de afgelopen dagen al een stuk kouder. Gelukkig ligt het dekentje standaard op de bank : ) 

collageIn oktober hebben we weer genoeg gedaan, misschien dat ook daarom de tijd zo snel lijkt te gaan. Ik denk dat we meer weekenden moeten inplannen waarbij we helemaal niets doen ; ) Oktober begon goed met lekker weer, het voelde als een warme nazomer ipv herfst. Ik klaagde niet trouwens, ik ben geen herfst/winter mens en genoot volop van deze warme dagen in onze tuin. Helaas begon oktober ook met een afscheid en reden wij naar Gorinchem voor een vier het leven feest. Dit was heel bijzonder en heel wat anders als de condoleance avonden die ik al heb mee gemaakt. Dit was passend bij de persoon, mooi, ontroerend en al klinkt het stom, ook ‘feestelijk’. Precies zoals de persoon was. Verder gingen we uit eten met mijn schoonvader (heerlijk gegeten!) en maakte wij zelf verse uiensoep die echt super lekker was!

collage okt

In oktober was mijn mams op visite en wandelden we door Nijmegen. We dronken heerlijke muntthee in de stad en aten gezellig met zijn viertjes bij ons thuis pasta. Uiteraard met een paar borreltjes : ) Tommy en ik gingen naar de kapper en ik besloot om te gaan voor een iets korter kapsel. We aten een keer pannenkoeken en we gingen naar de Mac waar ik de Old Dutch met smaak op at. Tommy en ik zijn samen naar de bios geweest voor de film First man die we beide wel aardig vonden, maar niet geweldig. Een beetje langdradig eigenlijk. Ik keek naar HouseRules (volg het nog steeds) en vond het niet erg dat team geel als eerste de wedstrijd moest verlaten. Verder hadden wij nog een super gezellig verjaardagsfeestje in Dirksland van mijn neefje die 14 was geworden. Er kwam een pizzabus voor de deur, ik heb gedanst en genoten van wat drankjes. Gelukkig konden we blijven slapen wat de avond nog gezelliger maakte ; ) 

Oktober was voornamelijk gezellig en fijn, helaas zijn die warme dagen nu echt voorbij. Ik ga ze missen!

Dit vind je misschien ook leuk

11 Comments

 • Reply
  Marije
  november 2, 2018 at 7:51 am

  Klinkt als een hele gezellige maand weer.

 • Reply
  Nancy
  november 2, 2018 at 10:14 am

  Ik ga de warmte ook missen, ik heb zo n hekel aan kou! Maar aan de andere kant heb ik ook wel zin in de komende maanden! Gezellig! Fijn weekend!

 • Reply
  Shirley
  november 2, 2018 at 12:07 pm

  Klinkt als een gezellige maand (behalve van het afscheid, gecondoleerd). Mijn oktober zat ook redelijk vol, maar het was wel fijn om die warme weekenden nog goed te benutten. Ik denk dat er voor mij in de winter vast wat meer weekenden met niets aankomen. Nu heb ik ook nooit zoveel verplichtingen met de feestdagen, dus dat scheelt.

 • Reply
  Trees
  november 2, 2018 at 4:16 pm

  Ben niet vaak langs geweest en niet alleen bij jou hoor! Maar de maand is weer leuk geweest! Leuk verslagje!

 • Reply
  Saskia
  november 2, 2018 at 9:30 pm

  Nog gecondoleerd… En ik kijk ook House Rules en maakte een dansje toen team geel lekker weg moest haha.

  • Reply
   zosammie
   november 2, 2018 at 9:38 pm

   Haha, ja vreselijk onsportief vond ik ze 🙂

 • Reply
  Morgaine
  november 3, 2018 at 9:00 am

  Ik heb goed nieuws voor jou, dinsdag kan het 17 graden worden 😉 Vanaf vandaag word het weer warmer, hahaha dus geniet nog even door 😉

  X

 • Reply
  Rowan
  november 4, 2018 at 1:30 pm

  Wat een gezellige maand zeg! En die uiensoep ziet er echt heerlijk uit!

 • Reply
  Evelyne
  november 4, 2018 at 6:25 pm

  Een fijne maand met een tikkeltje droevigheid. Afscheid nemen is nooit leuk, maar het word aanvaardbaar wanneer het een afscheid gemaakt naar de persoon word.

 • Reply
  Heidi
  november 11, 2018 at 7:17 pm

  Wat fijne momenten heb je gehad in Oktober..
  Is altijd leuk om terug te zien voor later..

 • Reply
  Sheila
  november 16, 2018 at 3:16 am

  First Man zegt me helemaal niets. Ik ga straks gelijk even kijken. Een bioscoopje pakken is altijd leuk!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.