De tijd vliegt!

Vandaag een jaar geleden gooide ik mijn laatste spullen in de auto en vertrok naar Nijmegen.. Vandaag een jaar geleden zijn Tommy en ik gaan samenwonen! We wonen nog steeds samen, zijn allebei nog in leven en hebben al onze ledematen nog, het lijkt dus goed te gaan! ; ) Maar mennn… De tijd vliegt! We wonen gewoon alweer 1 jaar samen, ik vind dat best lang en kan me nog als de dag van gisteren onze eerste date voor de geest halen.

Ik kan me zelfs nog heel goed herinneren dat ik voor het eerst vlinders voelde bij Tommy! Ik plaatste toen zelfs een facebook status. Ja, ik had het spontaan bloedheet die dag. Als ik eraan terug denk krijg ik nog een glimlach op mijn gezicht. Die begin tijd van verliefd zijn bracht een hoop onzekerheid en zenuwen maar wat was het ook leuk en spannend!

Vandaag dus een jaar aan het samenwonen met onze doggies. Na een jaar kunnen we nog steeds met elkaar lachen, beginnen nog steeds met slapen in spoon-houding, hebben we een vol huis met spullen, hebben we nog nooit ruzie gehad (maar zeker wel een aantal irritaties), zijn we aan het nadenken over het afscheid nemen van de depressie op zich lamp (halleluja!), dragen we allebei altijd gekleurde sokken, is de zelfklevende klok er nooit gekomen en vinden we elkaar nog steeds lief.

Jup, ik hoop en ga er vanuit dat we er nog heel wat jaartjes aan vast plakken.

14 reacties op “De tijd vliegt!”

  1. Gaat allemaal snel hé! Ik ben ook alweer bijna 1,5 jaar samen met mijn vriend. Maar de dag dat het officieel werd kan ik me nog herinneren als de dag van gisteren. Ik wens jullie nog heel veel geluk in de toekomst.

  2. Oh een jaar nu, ik dacht al veel langer 😉 hi hi Van harte gefeliciteerd, dit vind ik heerlijk nieuws om te lezen nu 😀

    <3 <3 <3

    Dat jullie nog maar vele mooie jaren samen mogen beleven in één en hetzelfde huis!

    X

  3. Kan me je berichten over het samenwonen toen nog wel herinneren, hoe moeilijk je het vond om je moeder achter te laten en ook Nijmegen zelf natuurlijk. Nu alweer een jaar happy met het samenwonen!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top