14 In Terug in de tijd/ Tommy & Sammie

De tijd vliegt!

Vandaag een jaar geleden gooide ik mijn laatste spullen in de auto en vertrok naar Nijmegen.. Vandaag een jaar geleden zijn Tommy en ik gaan samenwonen! We wonen nog steeds samen, zijn allebei nog in leven en hebben al onze ledematen nog, het lijkt dus goed te gaan! ; ) Maar mennn… De tijd vliegt! We wonen gewoon alweer 1 jaar samen, ik vind dat best lang en kan me nog als de dag van gisteren onze eerste date voor de geest halen.

Ik kan me zelfs nog heel goed herinneren dat ik voor het eerst vlinders voelde bij Tommy! Ik plaatste toen zelfs een facebook status. Ja, ik had het spontaan bloedheet die dag. Als ik eraan terug denk krijg ik nog een glimlach op mijn gezicht. Die begin tijd van verliefd zijn bracht een hoop onzekerheid en zenuwen maar wat was het ook leuk en spannend!

Vandaag dus een jaar aan het samenwonen met onze doggies. Na een jaar kunnen we nog steeds met elkaar lachen, beginnen nog steeds met slapen in spoon-houding, hebben we een vol huis met spullen, hebben we nog nooit ruzie gehad (maar zeker wel een aantal irritaties), zijn we aan het nadenken over het afscheid nemen van de depressie op zich lamp (halleluja!), dragen we allebei altijd gekleurde sokken, is de zelfklevende klok er nooit gekomen en vinden we elkaar nog steeds lief.

Jup, ik hoop en ga er vanuit dat we er nog heel wat jaartjes aan vast plakken.

 • Inge
  november 14, 2015 at 5:07 pm

  Wat leuk (en lief!) om te lezen. Nog veel mooie jaren toegewenst! 🙂

 • Sanne
  november 14, 2015 at 5:09 pm

  Nog heel veel mooie en gelukkige jaren erbij!

 • Nina Simplynspecial
  november 14, 2015 at 5:21 pm

  Gaat allemaal snel hé! Ik ben ook alweer bijna 1,5 jaar samen met mijn vriend. Maar de dag dat het officieel werd kan ik me nog herinneren als de dag van gisteren. Ik wens jullie nog heel veel geluk in de toekomst.

 • Morgaine
  november 14, 2015 at 8:22 pm

  Oh een jaar nu, ik dacht al veel langer 😉 hi hi Van harte gefeliciteerd, dit vind ik heerlijk nieuws om te lezen nu 😀

  <3 <3 <3

  Dat jullie nog maar vele mooie jaren samen mogen beleven in één en hetzelfde huis!

  X

 • Joor
  november 14, 2015 at 8:32 pm

  Wat super leuk!!! 🙂 tijd vliegt inderdaad!

 • Joycerdt
  november 15, 2015 at 12:47 am

  Wat een lief berichtje, op naar nog heel wat jaartjes!!
  Lfs.x

 • Tamarah
  november 15, 2015 at 5:02 pm

  Een jaar alweer, dat is dan inderdaad snel gegaan! Op naar de volgende jaren!

 • Wanda
  november 15, 2015 at 9:25 pm

  Kan me je berichten over het samenwonen toen nog wel herinneren, hoe moeilijk je het vond om je moeder achter te laten en ook Nijmegen zelf natuurlijk. Nu alweer een jaar happy met het samenwonen!

 • Paul
  november 16, 2015 at 9:48 am

  Dat gaat snel dan! Gefeliciteerd.

 • Billy
  november 16, 2015 at 8:30 pm

  een jaar al!
  De tijd vliegt inderdaad, Sammie…

 • Miriam
  november 16, 2015 at 10:02 pm

  Ahhh, leuk leuk! Gefeliciteerd met dit jubileum =D Op naar nog minstens 100 jaar!

 • Wildcard
  november 16, 2015 at 11:19 pm

  Nog veel mooie jaren samen 😉

 • Floor Daasvand
  november 17, 2015 at 6:44 pm

  Moge er nog vele jaren bijkomen zou ik zeggen! 🙂

 • Flavie
  november 18, 2015 at 6:43 pm

  Een jaar al??? De tijd vliegt snel… nog vele mooie jaren samen.