terugblik 2019

De top 9 van 2019! Online & offline

Gelukkig nieuwjaar allemaal!! De beste wensen voor 2020, dat het maar een mooi jaar mag worden voor iedereen! : ) Zo op de tweede dag van het nieuwe jaar heb ik besloten even terug te blikken op 2019. Op de online items, maar ook op het offline leven. Een kleine top 9 van alles!

Ik tel af van 9 tot 1 met random feitjes van 2019.

top nine insta

Top 9 van Intagram. Mijn 9 meest populaire foto’s op Instagram. Net als vorig jaar zijn het weer de foto’s van de blauwe wand die het goed hebben gedaan. Aan het begin van 2019 kwamen er ook heel veel likes op 1 foto en zoveel likes heb ik nooit meer gekregen op een foto. Meer dan 5000 likes, echt bizar!

Mijn 8 favoriete herinneringen aan 2019. 1: Onze vakantie naar Italië was super! Zo genoten van het land, het lekkere weer en van gezelligheid met vrienden. 2: Dat Tommy de vierdaagse uitliep en ik hem bij de finish kon zien en feliciteren. 3: Het geheimpje wat Tommy en ik sinds de zomer van 2019 deelden en uiteindelijk verteld hebben. Volgende week meer hier over ; ) 4: Het bezoek aan de botanische tuin in München. Wat was dat prachtig! Al waren alle dagen in München samen erg leuk, de kassen in de botanische tuin vond ik echt prachtig. 5: De zomer, we hebben weer zo genoten van het lekkere weer, de nieuwe BBQ, de loungeset in de tuin en gezelligheid met de buren en met vrienden en familie en met borrels. De zomer was gewoon super! 6: Dagje Middelburg. Prachtige stad waar we ons erg goed hebben vermaakt. 7: Dagje aan zee met mijn oom en tante in september. Het was de laatste warme zonnige dag en wij genoten van borrels en hapjes aan zee. 8, alle gezellige avonden met vrienden en familie. Het was weer een gezellig jaar!

Mijn 7 meest beluisterde nummers van 2019 via Spotify: 7: Sonnentanz van Klangkarussell. 6: Leaving Louisiana in the Broad Daylight – Shovels & Rope 5: Fistfight -The Ballroom Thieves. 4: Blah Blah Blah van Armin van Buuren 3: Turn it Up van Armin van Buuren 2: Repeat after me ook van Armin van Buuren en op nummer 1: Little Bird van The ghost of paul revere.

De top 6 van ZoSammieEnzo. De 6 meest gelezen artikelen van mijn blog zijn: Op 6: Een planten blog, pannenkoekenplant stekken. Op 5: Monstera stekken, de urban jungle plant! 4: Geen idee waarom dit artikel nog steeds zo vaak bekeken is dit jaar, maar op nr 4 een oud artikel over Fernandes frisdrank. 3: Monstera Adansonii verzorgen, de rimpelgatenplant. 2: Stond eerder op nummer 1, maar nu op een tweede plaats: Industriële tv kast en veel planten. Onze woonkamer. 1: Met stip op nummer één staat in 2019: Peperomia raindrop, verzorging en stekken. Grappig en leuk om te zien dat de artikelen over planten goed worden gelezen!

De 5 leukste aankopen van 2019. Met stip op nummer één de astronaut aap die we mee namen uit München. Op nummer 2 de kamado BBQ. Super veel lekkers op gemaakt en ik kan niet wachten tot de zomer en we weer lekker kunnen grillen. 3. De nieuwe tuin meubelen. De loungeset en de bartafel set waar we gezellig kunnen zitten en eten. 4. Ons nieuwe servies. 5. De droogmolen. Heerlijk om de was lekker buiten op te hangen.

Mijn 4 favoriete planten van 2019: De Epipremnum, de plant is zo goed gegroeid en staat hier zo prachtig in de keuken. Echt een favoriet! Ik sta er zelfs mee op de foto ; ) De Monstera, blijft een prachtige plant! De hang cactus boven de Monstera. Die hebben we begin 2019 gekocht in een cactus kas.

De 3 leukste feestjes van 2019. Koningsdag in Dirksland. Was super tof en kei gezellig. Ontzettend gelachen! Mijn 32ste verjaardag was ook super. We hebben gelachen en karaoke gedaan, was super leuk! Carnaval 2019 was ook een super feestje, ben benieuwd naar het nieuwe carnavals seizoen : )

De 2 maaltijden die ik het vaakst heb besteld via Thuisbezorgd in 2019: Sushi en pizza : ) 

1. De leukste persoon van 2019: Tommy! Uiteraard ; ) 

9 gedachten over “De top 9 van 2019! Online & offline”

  1. Wat een leuk overzichtje! Ik ben wel benieuwd naar jullie gedeelde geheim haha! Ik wens jullie een mooi 2020 toe!

  2. Het is duidelijk welk hoekje van jullie huis het populairst is! Het is dan ook een gezellige hoek. Veel geluk en gezondheid voor 2020.

  3. Ontzettend gaaf hoe jij dat voor elkaar hebt gekregen met IG, hahahaha ik wilde het ook, maar ergens kwam de klad erin ondanks het boek, wat hier in de kast staat, misschien toch maar eens oppakken weer, zien voor 2020 of het gaat lukken 😉 Denk het niet, ben toch meer op blog en FB nog aanwezig met alles.

    Mooi jaar hebben jullie gehad ook, en ik wens jullie een heel mooi nieuwjaar toe, dat al jullie dromen en wensen uit mogen komen.

    X

  4. Fijn lijstje met heel veel mooie hoogtepuntjes! En wat grappig zeg, die top 9! Ik ben niet de enige die verlies is op jouw urban jungle. 😉

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven