Tshirts van My Jewellery

De tuin in met My Jewellery

Met dat lekkere weer van de afgelopen weken zijn we vaak in de tuin te vinden. Niet alleen maar om te klussen, maar ook om te ontspannen. Nu de tuin steeds verder af is brengen we er steeds meer uurtjes door zonder klus kleding aan. Ik hoef niet meer in de klei te staan met kaplaarzen aan, ik kan relaxen in de tuin met nieuwe T-shirts!

Genieten in de tuin!

Het is zo fijn om echt te genieten in de tuin! We hebben bijna een jaar naar een tuin met onkruid en klei gekeken en zaten er niet vaak. We waren wel vaak in de tuin om te klussen. Standaard met oude kleding aan en kaplaarzen en druk in de weer met kabels, graven en tegelen. Nu is de tuin een plek om te relaxen en plezier te hebben en dat kan ook met nieuwe kleding aan : ) Mijn kledingkast is aardig vol met voornamelijk blauw, zwart, groen en grijze kleding. Wat lichtere kleuren voor de zomer kon ik nog wel gebruiken. Bij My Jewellery heb ik aantal Tshirts gevonden die helemaal bij de zomer passen.

Tshirts van My Jewellery.

In de webshop van My Jewellery vind je niet alleen maar sieraden. Ze verkopen ook heel veel kleding! Ik heb bijvoorbeeld ook een jurk van ze, die kwam in dit artikel al eens voorbij. Van jurkjes, tot broeken tot tanktops en vestjes. Tanktops draag ik als het heel heet is, maar meestal draag ik Tshirts en op zonnige dagen is een wit Tshirt heel fijn i.v.m. de warmte. Dat blijft toch nog wat koeler en een Tshirt zit lekker los en relax. Op de dagen dat ik vrij ben drink ik graag mijn eerste koffie in het zonnetje in de tuin. Voor mij de ideale rustige start van de dag, koffie en vogels die aan het fluiten zijn. Op bovenstaande foto zit ik in onze nieuwe stoeltjes met een wit Tshirt met de tekst C’est La Vie.

My Jewellery tshirt

Tuinieren en bruin worden!

Hoewel de tuin een heel eind af is, is er altijd nog wel wat te doen. De planten doen het gelukkig allemaal goed, maar helaas doet het onkruid dat ook. Regelmatig onkruid plukken is hier nog wel een moetje voorlopig. Ik probeer er wekelijks wat aan te doen zodat het niet een enorme klus gaat worden. Iedere keer een beetje onkruid plukken is wel te doen. We hebben een hark, nu moeten we nog even een schoffel aanschaffen. Dat maakt het nog wat makkelijker denk ik. In het zonnetje met een korte broek en een Tshirt aan is het in ieder geval geen straf om in de tuin bezig te zijn. Klusjes doen en bruin worden tegelijkertijd ; ) Tuinieren gaat de nieuwe hobby worden denk ik! De beige kleur van het Tshirt in combinatie met de oranje letters vind ik helemaal leuk. Past goed bij de zomer en het zit heerlijk.

shirt My Jewellery
de tuin in met My Jewellery

Ook nog een beetje sportief!

Wat ik ook zo leuk vind aan onze split tuin is de mogelijkheid tot verschillende spelletjes. We hebben de ruimte om te relaxen, maar ook om te bewegen. De badminton rackets hebben we al van de vliering gehaald en een paar keer gebruikt. Daar is de tuin alleen net niet breed genoeg voor, dus meestal lopen we dan naar het park voor een spelletje. Nadeel van badminton is dan weer dat het niet zo leuk spelen is bij (veel) wind. Ik heb daarom een beachball set gekocht en dit gaat heel goed in onze tuin. Zo leuk om te doen ook! Deze tuin zorgt er gewoon voor dat we veel minder binnen voor de tv hangen. Ik zou bijna nog sportief gaan worden ; ) Het witte Tshirt van My Jewellery wat ik aan heb tijdens een spelletje is aan de voorkant helemaal wit en heeft op de achterkant een leuke zomerse print. Voor de iets minder sportieve dagen / avonden pakken we een ander spelletje. Jeu de boules! Dit gaat verrassend goed in het split en is zo leuk om te doen. Helemaal met een borreltje erbij ; )

Heb jij wel eens geshopt bij My Jewellery?

1 gedachte over “De tuin in met My Jewellery”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven