deadpool

Deadpool, een Marvel film.

Afgelopen week zagen we de film Deadpool, we huurde de film thuis bij KPN en ik zag het wel zitten want het is een Marvel film. Ik had nog geen flauw idee wie Deadpool was toen de film aan ging, er ging geen belletje rinkelen zoals bij Superman en The Hulk, Deadpool blijkt ook van een heel ander kaliber superheld te zijn. Kleine spoiler alert!

Samenvatting:

Of eigenlijk is hij niet echt een superheld te noemen. Deadpool is een normale kerel in eerste instantie met de naam Wade en Wade krijgt kanker. In een wanhopige poging deze ziekte te overleven gaat hij voor een behandeling in een nogal nare ruimte.. Niet alleen geneest hij van kanker, maar hij krijgt ook bovenmenselijke genezende krachten en word nogal boos. Gewapend met zijn nieuwe vaardigheden en een verwrongen gevoel voor humor jaagt hij op de man die bijna zijn hele leven verwoest heeft.

Deadpool en mijn mening.

deadpool mwahZit ik normaal vanaf minuut 1 te genieten van een Marvel film, moest ik er bij deze echt even inkomen. Het verhaal begon eigenlijk midden in het verhaal ; ) en de film is een stuk harder dan de meeste films van Marvel. Denk aan bloed, onthoofdingen en zwaarden etc. De humor is zeker aanwezig maar er waren grapjes die ik te droog vond, te voorspelbaar. Ryan Reynolds speelt Deadpool wel op een toffe manier en er worden veel verwijzingen gegeven naar andere Marvel films, maar toch miste ik iets. Ik kan er niet precies de vinger opleggen, de film was leuk en ik zie het ook niet als een afrader.

12 gedachten over “Deadpool, een Marvel film.”

  1. Je moet er echt van Daadpool houden het is niet een standaard Marvel film. Daarom vind ik Daadpool echt ontzettend toffe film.

  2. Ik vond hem echt geniaal. Ik moet wel toegeven dat het mijn eerste Marvel film was! Ik heb daarna nog wel een aantal andere gekeken met mijn vriend en dit is wel een vreemde eend in de bijt. Wij zijn wel fan!

  3. Ik heb deze gisteren in het vliegtuig gezien en gaf eigenlijk een vergelijkbare recensie aan mijn vriend. Die vond hem dus heel grappig, terwijl ik de humor maar mwah vond. Ik vond hem ook een beetje verwarrend op de een of andere manier, maar misschien hoort dat bij Marvel. Heb dus verder geen ervaring met Marvel films voor zover ik weet

  4. Oh dat is soms zo erg, als je iets gewend bent heb ik ook weleens hoor, dat je uitkijkt naar de volgende film of serie en dan is het verschrikkelijk, hahaha dat had ik met de serie Haven bijv… dat werd voor mij op den duur teveel, too much…

    X

  5. Okay. Wat kan ik nog zeggen. Ik ben geen Reynolds fan maar hij doet een ongelooflijke Deadpool. Er zitten meer verwijzingen in dan alleen naar Marvel films. Het is gewoon een redelijk groot nerd-fest. Het was lang, lang geleden dat ik zo hard gelachen heb in de bioscoop. Man, ik heb echt van deze film genoten 🙂
    En nu maar op bluray aanschaffen. En dan kijken hoevaak ik de film kan zien voor ik ‘meh’ zeg. 😀

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven