Decoratieve woonaccessoires

Decoratieve woonaccessoires, mijn 3 favoriete merken.

Ieder huis kan wel een aantal decoratieve woonaccessoires gebruiken, het maakt je huis persoonlijk. Gelukkig zijn er zoveel toffe woonaccessoires te koop dat er voor iedereen en voor iedere interieur stijl wel iets te vinden is. Ik ben gek op accessoires en heb ook een aantal favorieten merken.

blauwe woonaccessoires

By-Boo

Ik denk dat By-Boo hier het langst in huis is en iedere keer als ze nieuwe producten uitbrengen zit er wel iets bij wat ik tof vind. De laatste decoratieve woonaccessoires die ik kocht van By-Boo zijn deze blauwe kaarsenhouders. De eerste By-Boo aanwinst is de klok die nog steeds in de woonkamer staat en ook nog steeds werkt : ) Blijf hem ook heel tof vinden, het is de enige klok in huis. We hebben ook 2 plaids van By-Boo die we erbij pakken als het wat frisser begint te worden op de bank. Het is een veelzijdig merk wat in 2013 opgericht is in Nederland en ze hebben voor ieder wat wils.

HK Living

Wie kent ze niet? Dit merk van Nederlandse bodem is goed bekend en in veel huishouden terug te zien. Vooral het servies en daar ben ik zelf ook schuldig aan ; ) Mijn HKliving liefde begon bij de koffie mokjes die ik heel lang heb kunnen weerstaan. Uiteindelijk toch gezwicht en inmiddels is de verzameling aardig uitgebreid hier, maar HKliving is niet alleen servies. Ze hebben ook prachtige meubels en toffe, decoratieve woonaccessoires in toffe kleuren. Hier in huis zijn na het servies inmiddels ook HKliving kandelaren binnen geslopen en ik ben nog steeds verliefd op de groene kandelaren. Met stip op nummer 1 is mijn favoriete kandelaar deze van HK. We hebben ook een vaas en plaid van HK, allemaal in het groen want dat is hier in huis de favoriete kleur. Op mijn HK verlanglijstje staan nu de kaasmessen van de nieuwe serie, de pasta borden en oh die nieuwe kussentjes zijn ook weer zo leuk!

vaas als blikvanger

KARE

Voor aparte woonaccessoires moet je bij Kare Design zijn. Ik vind zelf altijd dat zij producten uitbrengen die net even anders zijn dan de rest, bijzonder, apart en funky. KARE is zeker niet standaard en dat maakt het merk zo leuk vind ik. Je ziet de decoratieve woonaccessoires niet snel terug in andere woonkamers. Wij leerden dit merk voor het eerst kennen toen we een paar dagen in München waren. In het centrum van München zit een winkel van KARE waar wij een rondje gedaan hebben en onze Monkey hebben gekocht. Later kocht ik online de blauwe vaas waar ik ook gelijk verliefd op was, deze is te vinden bij fonQ. Het Duitse merk is inmiddels in verschillende webshops te vinden, maar hebben uiteraard ook hun eigen website. Ben je dus op zoek naar iets anders, iets aparts dan kan ik je KARE zeker aanraden.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

Scroll naar boven