tuinbroek spijker

Denim tuinbroek en hoge hakken.

In 2015 plaatste ik al eens een outfit post met deze tuinbroek, ik heb hem van mijn moeder gekregen en draag de denim tuinbroek nog steeds met plezier. Hij zit heerlijk, is stoer en je kunt er veel kanten mee op. Vandaag, na 2 jaar weer eens een outfit artikel met deze tuinbroek, nog net zo mooi als toen ; )

De denim tuinbroek.

In het artikel in 2015 zag ik er uit als huckleberry finn met space zonnebril, vond ik toen niet, vind ik nu wel ; ) In dit artikel heb ik mijn denim tuinbroek op een andere manier gecombineerd. Dat is dan ook gelijk een punt wat ik als voordeel wil noemen van een tuinbroek, je kunt eindeloos combineren! Ik draag er dit keer mijn geliefde flamingo t-shirt bij en een paar hoge hakken.

denim tuinbroek

jeans tuinbroek

Ik draag de tuinbroek wisselend zoals hij hoort, met de bretels over de schouders, maar ook vaak los hangend. Soms tussen mijn benen door en zoals nu aan de buitenkant van mijn benen. Omdat hij bij mij wat sneller afzakt als ik hem los draag, draag ik er nu een riem om heen. De tuinbroek vind ik een fijn kledingstuk omdat het een outfit snel afmaakt. Lekker comfy en heerlijk casual dus ook perfect voor iedere dag, al zou ik ‘m niet zo snel naar mijn werk dragen vanwege de gaten in deze tuinbroek.

tuinbroek denim

denim hakken

De hakken zijn van Tamaris en kocht ik bij Zalando, dit is de kleur navy jeans, maar ze hebben dit model in meerdere kleuren. Ik vond bij deze kleur vooral de hak zo gaaf en ik had nog geen blauwe hakken ; ) Mijn denim tuinbroek komt bij The Sting vandaan, deze hebben ze niet meer, maar wel een ander model wat er op lijkt. De tuinbroek is tegenwoordig overal wel te krijgen, hij is nog steeds hip! Alleen al bij Zalando is de keuze aan tuinbroeken enorm. Zelf zou ik nog wel een keer een zwarte tuinbroek willen hebben, leuk voor de winter met een paar laarzen denk ik.

Heb jij een tuinbroek?

18 gedachten over “Denim tuinbroek en hoge hakken.”

  1. Ik heb ze gehad Sam, in de eighties, hahaha En de laatste keer dat ik deze gedragen heb? Kan ik je ook vertellen, toen ik zwanger was, tot de buik er niet meer in paste, hahaha 😉

    Het staat je goed, nu ben ik daar te grof voor met mijn buik om het nog mooi te dragen.

    X

  2. Die broek staat je mooi! Ik had ook ooit zoiets maar ik vond het echt superonhandig zitten. De ene bretel viel altijd af en strakker ging niet, dan zat het op een andere plek niet meer goed 😉 haha. Vind het wel altijd heel mooi. Stoer en leuk te combineren.

  3. Die tuinbroek ziet er nog steeds top uit! De hele outfit staat je trouwens super! Ik heb hier geen tuinbroek in huis, vind het meer leuk staan bij een ander ;-).

  4. Ik vind hem zo leuk staan bij jou. Ik vind niet dat ik er het figuur voor heb. Of de lengte :). Met mijn 1,50 meter is het al moeilijk om een broek te vinden waar ik in pas. Laat staan een tuinbroek.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven