Desenio poster

Desenio poster aan de muur.

Posters, je ziet ze overal in huizen tegenwoordig. Een rondje Instagram en je komt er minimaal 5 poster muren tegen. Ik heb heel lang niet mee willen gaan in deze trend. Voornamelijk omdat ik fan ben van persoonlijke foto’s in huis. Ik vind het zonde als mooie vakantie plaatjes alleen op de computer staan en je zelden ziet. Daarom laat ik foto’s vaak afdrukken en hebben we die in lijstjes en lijsten in huis staan en hangen. Voor Tommy zijn sportkamer bestelde ik voor het eerst een Desenio poster en nu begin ik te twijfelen over meer posters in huis.

Tommy zijn sportkamer voelde een beetje kaal en de akoestiek was niet echt om over naar huis te schrijven. Wel fijn als dat goed klinkt aangezien Tommy altijd muziek draait tijdens het sporten. We kochten een rolgordijn en ik bestelde een vloerkleed voor hem. Het vloerkleed is prachtig en ik had het ook best in de woonkamer willen leggen, maar ik had het besteld als sinterklaas cadeau voor Tommy en het geeft zijn sportkamer wat extra’s. Ook is het geluid daar nu gelijk een stuk beter en het kleed past perfect bij de muur kleuren. Ik kocht het kleed bij FonQ en het is echt prachtig! Tommy is er heel blij mee en dat snap ik wel. De kleuren, het patroon, ik ben er best verliefd op. Zou zomaar kunnen dat ik hem volgend jaar winter gewoon even inpik voor de woonkamer ; ) Aan de muur hing nog een groene canvas print die ik jaren geleden eens had gekregen. Deze vloekte gewoon bij de rest van de kamer. Ik ging op zoek naar iets wat de kamer compleet zou maken en kwam uit bij een Desenio poster.

Desenio poster aan de wand.

Ik heb een aantal keer aanbiedingen gehad van verschillende poster aanbieders om samen te werken voor mijn blog. Ik heb deze altijd afgewezen met de reden zoals ik die hierboven al noemde. Liever persoonlijke foto’s in huis. Voor Tommy zijn sportkamer ging kwam ik toch terecht bij Desenio en kocht ik (geen samenwerking) voor het eerst een Desenio poster. Ik was op zoek naar iets met blauw en zocht naar een octopus print. Tommy heeft iets met octopussen (stoere jagers) en daar heb ik zelf ook echt geen foto’s van. Even googlen bracht mij bij een toffe octopus poster op de website van Desenio. De kleuren leken me perfect en ik bestelde de poster met een lijst voor onder de kerstboom. Kerst cadeautje was zo ook gelijk geregeld : ) Het was heel netjes verpakt en ik stond er met mijn neus bovenop toen Tommy het uitpakte. Ik was zelf ook erg benieuwd hoe het er uit zou zien in het echt.

Desenio lijsten
poster van Desenio

Stoere 50×70 poster.

Ik had gekozen voor formaat 50×70 met een eiken wissellijst. De poster is gedrukt op een mooie kwaliteit papier en de lijst was ook mooier dan ik verwacht had. De combinatie van de poster in de eiken wissellijst is echt heel tof en Tommy is er super blij mee. De kleuren van de print komen nog beter tot hun recht in Tommy zijn sportkamer dan ik online had kunnen zien. Het is echt een perfecte match met de muren en het vloerkleed. Nu ik deze Desenio poster gezien heb begin ik toch wel een beetje te twijfelen over meer posters in huis. Het is toch wel heel errug leuk en het is ook nog eens mooie kwaliteit. Op Instagram volg ik Danny en haar gallerywall vind ik ook super tof om te zien. Zou dat nu misschien toch ook wel willen, alleen weet ik niet zo goed waar. Ik vind de kale lege muur naast de vitrine kast wel een optie, maar ik kan de lege wand in de eethoek ook wel waarderen. Ik twijfel nog wel verder, wie weet komt er hier nog eens een posterwand in huis. Voor nu bewonder ik wel de poster in Tommy zijn gym : )

Hebben jullie posters in huis en wat vind je van een poster wand?

1 gedachte over “Desenio poster aan de muur.”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven