Desigual jas

Desigual jas

Eigenlijk voldoet de titel wel, dit artikel gaat over mijn nieuwe jas, een Desigual jas, mijn nieuwe liefde aan de kapstok. Er zijn eigenlijk verder geen woorden nodig, maar dan word het een beetje een saai artikel denk ik ; ) Toen Tommy en ik in Düsseldorf waren kreeg ik het voor elkaar om 3 keer langs de grote winkel van Desigual te lopen en er niet naar binnen te gaan. Onderweg naar huis ging het mis..

binnenkant jas desigualIk moest naar binnen en eerlijk gezegd ging het gelijk al mis, direct bij de voordeur! Daar hing een jas, De jas, Mijn jas! Ik heb wel 3 rondjes door de winkel gedaan en de jas zelfs nog bijna terug gehangen want vond ik een jas de euro’s wel waard? Met een beetje aandringen van Tommy vond ik de jas het inderdaad meer dan waard, ik was er heel snel een beetje verliefd op geworden.

Desigual jas flowersIk werd ook weer een beetje extra verliefd op Tommy toen hij zei: Koop die jas, ik betaal de helft, eerder gaan we de winkel niet uit!  Het is zo’n schatje, weet precies wanneer hij me moet pushen ; )

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

23 gedachten over “Desigual jas”

  1. Ik vind dit een mooi merk, hou ervan (niet van alles natuurlijk)
    dit is een prachtige jas, goed dat Tommy heeft aangedrongen

    Heel veel plezier ermee

  2. Deze jas is zoooooo ontzettend gaaf en gewoon echt jij! Heel verstandig die Tommy! Wauw, wat past hij goed bij. Ik bedoel de jas. Maar Tommy ook natuurlijk 😉

  3. Hele mooie jas! Ondanks dat ik (nog) niks van het merk heb, vind ik het wel een heel mooi merk. En wat tof van Tommy dat hij je push om de jas te kopen en ook nog eens de helft betaald!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top