26 In It's a bloggers life/ Shoppen

Dille & Kamille shoplog (winactie gesloten)

Dille&Kamille

Gisteren heb ik jullie mee genomen naar de Dille & Kamille winkel in Nijmegen maar ik heb jullie niet verteld waarmee ik de winkel verliet. Vandaag dus een kleine shoplog en een give-away! Want toen ik in de winkel was heb ik aan jullie gedacht en voor jullie een klein pakketje samengesteld. Het is tenslotte feest!

Dille&Kamille goodiesIk verliet de winkel met leuke goodies. Zo nam ik een schriftje mee van Dille & Kamille – Schrijfwaren en ik kocht een super leuk mini krijtbord, die ik inmiddels al een aantal keer met plezier heb gebruikt. Het schrift is gemaakt van hergebruikt papier en heeft 30 pagina’s met lijntjes, lijkt me ideaal voor je blog ideeën ; ) Ook kocht ik 2 geurzakjes en een gastenzeepje.

shoplog dille&kamilleHet gastenzeepje heeft een frisse rozen geur en is zacht voor de gevoelige of allergische huid. Nog belangrijker, het is niet getest op dieren en bevat geen chemische toevoegingen. Ik was vooral heel benieuwd naar het geurzakje! Je kan het zakje overal in huis plaatsen en het rook heerlijk dus die moesten mee naar huis! Ik had gelijk bedacht dat het zakje maar in mijn auto moest gaan wonen, ik zit tenslotte 5 dagen in de week meer dan 2 uur in de auto dus daar zou ik optimaal kunnen genieten van de geur.

giveaway zosammieenzo dille&kamilleDe geur Seabreeze ligt nu 3 weken in mijn auto en het bevalt goed, ik vind het een heerlijke geur en zodra ik instap komt deze me tegemoet. Jullie zijn vast ook heel benieuwd naar de geuren en dat komt goed uit! Je maakt kans op het gastenzeepje, een geurzakje en het schrift! Want het is deze maand tenslotte feest : )

Wat je moet doen om kans te maken op dit leuke Dille & Kamille pakketje?

Laat hier onder een reactie achter met een geldig email adres en dat je mee doet en volg mijn facebook pagina. Dat is alles!

Je kunt mee doen aan deze winactie tot en met 19 september.

 • Tineke
  september 10, 2015 at 7:38 am

  Geweldig pakket! ik doe zeker mee en ben gek op deze winkel!
  Liefs

 • Debbie
  september 10, 2015 at 7:43 am

  Dille en kamille komt binnenkort ook bij ons in de stad en ik ben er door jouw blogs nog nieuwsgieriger naar geworden. De spulletjes die je hebt uitgezocht zijn erg leuk. Ik zou er dan ook graag kans op maken 🙂

 • angelique
  september 10, 2015 at 8:33 am

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Ik heb fb pagina geliked

 • Dina
  september 10, 2015 at 8:42 am

  Die geurzakjes zijn zo lekker! Succes met de winactie!

 • joor
  september 10, 2015 at 9:52 am

  Wat ziet het er leuk uit !! Dat krijtbord is echt super leuk !!!

 • Morgaine
  september 10, 2015 at 10:56 am

  Oh wat ontzettend lief van jou, ik gun het anderen, dus sla mij maar over, ik kom al om in de schrijf en teken waren, Jaco Hooy is gewoon goed en lekker 😀

  X

 • Jenn
  september 10, 2015 at 11:17 am

  Wat leuk, ik doe graag mee!

 • annouska
  september 10, 2015 at 11:35 am

  Ik vind Dille en Kamille zo een geweldige winkel. Helaas ben ik er al een tijdje niet geweest omdat hij niet echt in de buurt zit. Binnenkort toch eens doen!

  Ik doe graag mee met je winactie.

 • Marlotte
  september 10, 2015 at 11:39 am

  De Dille & Kamille vind ik zo leuk! Ik was dan ook ontzettend blij toen zij eindelijk haar deuren opende in Groningen. Kom er echt wekelijks, oeps. Ik doe daarom ook graag mee met de winactie! Liefs.

 • Annelies
  september 10, 2015 at 12:29 pm

  Wat een leuk pakketje weer!

 • Mylou
  september 10, 2015 at 3:14 pm

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee & heb dan ook je Facebookpagina geliked 🙂

 • Sofie Katelijne
  september 10, 2015 at 3:28 pm

  Wat een leuke spulletjes!

 • Nina Simplynspecial
  september 10, 2015 at 4:40 pm

  Nogmaals: Dille & Kamille is een toffe winkel met teveel leuke goodies <3 Ik doe dan ook graag mee aan je winactie 🙂

 • Lesley
  september 10, 2015 at 4:58 pm

  Leuke dingen kocht je zeg! Zo een geurzakje voor in de auto lijkt me ook wel wat. Ik ben ook dagelijks 2 uur onderweg van en naar werk. 🙂

 • denise
  september 10, 2015 at 7:19 pm

  Wat een leuke producten! Ik doe mee 😀

 • Anne-Sterre
  september 10, 2015 at 8:11 pm

  Je hebt een leuk pakketje samengesteld!

 • Cassilda
  september 10, 2015 at 9:37 pm

  Jaaaaaa, ik doe mee 😀 Ik ga trouwens eens kijken waar ik ze een beetje in de buurt kan vinden.

 • Anita H.
  september 10, 2015 at 10:00 pm

  Ik doe mee!

 • Kimberly
  september 10, 2015 at 10:44 pm

  Whaa wat lief en leuk! Ik doe sowieso mee, wat een geweldige goodies 😀

 • Nesrin
  september 10, 2015 at 11:22 pm

  Mooi pakket en lief dat je aan je bezoekers denkt! Ik like jou FB uiteraard al 😉

 • Mirjam
  september 11, 2015 at 8:30 am

  Dille & Kamille is zo’n leuke winkel! En nog gefeliciteerd met je één jarig bestaan. 😉

 • sofie
  september 11, 2015 at 3:29 pm

  leuk pakketje ! Ik doe graag mee 🙂

 • Rianne
  september 11, 2015 at 4:07 pm

  Leuk, leuk, leuk! Ik doe graag mee 🙂

 • Marcella
  september 11, 2015 at 7:29 pm

  Gefeliciteerd, wat een leuke manier om dit te vieren! Ik doe graag mee met je winactie.

 • Lotte
  september 17, 2015 at 6:49 pm

  Geweldige winactie! Ik doe graag mee! 🙂

 • Dille & Kamille – Mademoizel D
  maart 17, 2016 at 11:59 am

  […] ZoSammieEnzo […]