Dingen die je denkt als je in de file staat

Dingen die je denkt als je in de file staat

Er zijn zoveel dingen om aan te denken als je in de file staat. Wat eten we vanavond? Wat moet ik nog halen bij de supermarkt? Sjips, ik moet de was nog aanzetten en mijn telefoon niet vergeten op te laden. Die mail moet ik nog beantwoorden. Maar dat zijn over het algemeen niet de dingen die ik denk als ik in de file sta.. Van de week was het weer eens zover en had ik 20 minuten vertraging omdat er een ongeluk gebeurd was.

Ik heb van alles gedacht en veel hier van denk ik iedere keer weer als ik weer eens in de auto polonaise mag staan. Vandaag deel ik een aantal van deze gedachtes met jullie.

 • Verdomme. Niet weer.
 • Hoe lang zou het nu weer duren?
 • Waarom sta ik in de file? Is er iets gebeurd of zijn het weer klojo’s op de weg die elkaar de ruimte niet gunnen bij invoegen?
 • Ik moet toch echt eens standaard een koekjestrommel in de auto zetten..
 • Ik heb dorst. Had ik nou die beker maar mee genomen..
 • Misschien een koelkast standaard in de auto?
 • SCHIET OP ALLEMAAL
 • Ik moet plassen.
 • Hoeveel kilometer nog?
 • Zit die meneer daar nou in zijn neus te peuteren? Ielllll
 • Hoe tof zou het zijn als ik nu over al die auto’s heen kon vliegen..
 • Waarom ben ik in hemelsnaam zo ver van mijn werk gaan wonen?!
 • Jeetje, das een lelijke auto..
 • Ik wil naar huis…
 • Had ik maar een chauffeur, dan kon ik nog een beetje lezen ofzo.

En als je dan eindelijk bij de oorzaak van de file bent.. Ik baal altijd als een stekker als er dan niks meer te zien is. Niet omdat ik graag auto wrakken of auto’s met pech zie maar als er niks meer te zien is voelt het helemaal als verloren tijd, alsof ik voor niks de hele tijd heb stil gestaan. Herkenbaar?

12 gedachten over “Dingen die je denkt als je in de file staat”

 1. Heel herkenbaar ja! Vooral dat laatste, ik kijk ook niet graag naar de ellende van anderen, maar een file ‘om niks’ is extra stom.

 2. hahahaha, heel leuk dit…
  ik sta zelf nooit in de file, ben met 10 stappen op mijn werk
  toch mopper ik op een dag ook wat af op file’s omdat mijn auto’s er in staan..
  ik ben voor een vrachtwagen baan, en een personenauto we staan met zijn alle in de file baan 😉

 3. Haha, zo’n herkenbaar artikel. Sinds ik met de auto op pad ga en in de spits kom dan heb ik zulke grappige gedachten over auto’s, files, over de mogelijkheden van mijn auto en wat ik erin wil hebben, dat is gewoon grappig. Ik wil ook graag kunnen lezen inderdaad. En niet als ik aan het lezen ben telkens moeten stoppen omdat ik een centimenter verder kan en meneer of mevrouw Auto-achter-mij moet toeteren.

 4. Nummer 3 is leuk 😉 Ik vond de ochtendspits nooit zo erg, bakkie koffie erbij, chillen en wakker worden in de auto 😉 in de baas zijn tijd. No problem man.

  Kijk de weg terug naar huis…das totaal wat anders he 😉

 5. Ik heb zelf geen rijbewijs, dus nee niet herkenbaar, hahaha natuurlijk best wel, ook ik heb met regelmaat i de file gestaan als bijrijdster of mee rijdster, hoe je dat ook wilt noemen en als je trek hebt, wilt eten is het ontzettend irritant. Zeker na je werk kan ik mij voorstellen…

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven