Dinsdag 7 juli

Word het weer een warme dag.. Ja, vandaag word het weer een warme dag en als je niet zoals ik hoeft te werken vandaag zou ik lekker gaan zwemmen! Draag niet te warme kleding en ga wat leuks doen!

Vergeet niet om voldoende te drinken! Water is een goed plan maar je kunt natuurlijk ook altijd voor een lekkere frisse voedzame smoothie gaan.

Ga lekker genieten aan het strandje en neem een frisse duik. Als je dan weer terug ploft op je handdoek kun je met een bluetooth speaker naar je eigen muziekjes luisteren en je vrienden kunnen mee luisteren! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in alle rust te genieten van een leuk boek.

Gezellige blikjes drinken die goed bij de zomer passen? Probeer deze dan eens of neem een fles water mee en vergeet niet goed te eten. Met een maaltijdsalade zit je goed vol en je hebt het snel op tafel staan!

Vergeet je zonnebril niet vandaag!

22 gedachten over “Dinsdag 7 juli”

  1. Wat een leuke manier om je artikelen te delen ๐Ÿ™‚ Stom dat je moet werken, maar een troost, hier is het heel bewolkt dus je mist niks haha.

      1. oh wacht even, ik was nog niet wakker vanmorgen ๐Ÿ˜‰ Ik las die ene zin dus verkeerdom, hopelijk ben je nu wel klaar en bijna of al thuis? ๐Ÿ˜€

  2. Ik zie het alweer, grote verschillen in Nederland. We hebben hier gewoon regen gehad…. lekker een beetje verkoeling ๐Ÿ™‚

  3. Ach jammer dat je moest werken. Hier is het de hele dag inderdaad wel warm, maar het regende wel en ik heb geen zonnestraaltje gezien vandaag. Maar goed, geeft ook niet voor een keertje. Het weer is trouwens overal in het land zo anders, bizar eigenlijk.

  4. Ik wilde zeggen dat het klonk als een heerlijk dagje, tot dat ik zag dat je ook gewoon moest werken. Ach, qua weer hebben we vandaag niet al te veel gemist geloof ik!

  5. De temperatuur was best goed maar het was hier bewolkt dus niet altijd zon. Mijn zon-uurtjes schieten niet echt op zo, voor de melkflessen ๐Ÿ˜‰

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven