Dit is..

Punk

IMG_2364

Punk is de dog van mijn vriendlief.

Punk is een Dame van 12 jaar oud en is een Rhodesian Ridgeback. Ze is vaak heel lief, vooral in huis, buiten is ze een beetje een kreng. Ze gedraagd zich als een Diva en waar zij oorspronkelijk voor gefokt is komt dan naar boven. Ze wil iedere andere hond aanvallen. Gelukkig kan ze mijn lieverd Bink wel verdragen.

Punk is een Dame op leeftijd en slaapt veel, zij heeft haar eigen matrasje in de woonkamer (een baby matrasje) en slaapt onder een deken.. anders heeft ze het koud. Punk is een schatje al houdt ze niet echt van knuffelen. Zij en Bink hebben af en toe nog wel eens woorden (waarbij vriendlief en ik dan gelijk moeten ingrijpen) maar soms vinden we ze smorgens ook vlak naast elkaar of samen op de bank. Het is een haat-liefde verhouding denk ik.

Punk vind het fijn als je haar toedekt, als je dit niet uit jezelf doet dan gaat ze je staan aanstaren en piepen. (Tijdens een film is dit best irritant)(maar we doen het toch) Punk is net als Bink gek op al het eten wat jij op je bord hebt, vooral garnalenkoppen zijn favoriet. Brokjes met wat brood en gekookt water er over heen (zodat het extra stinkt) word ze ook erg gelukkig van. Punk laat graag weten dat ze er is (het is tenslotte een echte diva) en blaft luid en duidelijk op het balkon naar andere honden om dit te laten weten. Als het regent veegt ze graag haar kop af aan je broek. (Dit lijkt heel schattig alsof ze kopjes geeft maar mevrouw wil gewoon geen druppels op haar face) Punk geeft regelmatig kusjes en wil haar matrasje niet delen.
Een schatje is het! 🙂

3 gedachten over “Dit is..”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven