geitenkaas salade

Dit was maart.

Maart, een terugblik, een maand overzichtje. Ik probeer het bloggen weer een beetje op te pakken. Niet alleen interieur blogs plaatsen over ons huis etc, maar de persoonlijke blogs probeer ik er weer in te krijgen. Schrijven blijft toch een beetje trekken. Daar hoort ook een maand-overzichtje bij : )

Maart is de maand van bloggen herontdekken.

Zoals jullie misschien gemerkt hebben, ik probeer het bloggen weer een beetje op te pakken. Ook het blogs lezen en dan ook reageren. Zo heb ik al een aantal van jullie blogs waar ik lang niet geweest ben, terug gevonden. Leuk om te zien dat veel bloggers die ik volgde toen ik nog veel vaker blogde, nog steeds bloggen! Heb inmiddels geprobeerd bij jullie allemaal ook weer te reageren met regelmaat. Hopelijk blijft dat lukken : ) Ik moet alleen nog even uitzoeken hoe het volgen makkelijk bij te houden is. Vroegah, gebruikte ik altijd bloglovin om andere bloggers te volgen, maar dat werkt niet meer zo goed had ik al gezien. Mocht iemand tips hebben, let me know!

Verder loop ik tegen nog een klein blog probleempje aan. Ik krijg met enige regelmaat van mijn host (antagonist) te horen dat ik teveel inodes op de website heb. Ik delete nu met regelmaat mijn blog mail en heb een hoop oude blogs verwijderd, maar ben benieuwd hoe jullie dat oplossen. Of hebben jullie dat probleem niet?

Gekeken in maart: Ik ben begonnen aan de serie The Handmaid’s Tale en ben verslaafd. Wat een goede serie! Kan gewoon niet stoppen met kijken! Bizar verhaal, goed acteerwerk en ontzettend spannend. Met Tommy samen kijk ik de serie the mandalorian op Disney plus. Je moet die serie naam is op Google invoeren, dan heb je ineens een mini Jedi in je scherm : D

Trompet, Antwerpen, verkouden en tv.

Het was de maand dat Tommy met een trompet thuis kwam en zijn eerste trompetles had. Het was ook de maand dat Tommy nog eens Corona had en ik super verkouden was. Ik begon maart met weg trekkende keelpijn en halverwege de maand was ik weer aan de beurt. Snot verkouden en hoesterig. Neusspray was mijn beste vriend. Ik was helemaal klaar met het winterse weer, de grauwe dagen en al die regen. Was blij dat de dagen weer langer werden en er af en toe wat zon bij kwam kijken en toen ging het ineens weer sneeuwen! Het bleef hier gelukkig niet liggen, maar het heeft wel een hele dag gesneeuwd.

maand maart2023s

Tommy stuurde een foto toen hij vanuit het werk naar huis onderweg was met mijn favoriete chocolade eitjes. Echt, dit is mijn zwakke plek, ik eet op een avond zo een zak leeg. Zo lekker! We stapten van ons tv abbo af en kochten een Apple tv. Wat een genot! Werkt snel, is goedkoper en we kunnen alles en meer zien. Dat we dat niet eerder hebben gedaan. Het was in maart ook eindelijk tijd voor het weekendje weg naar Antwerpen. Van vrienden kregen we met onze bruiloft als cadeau een nachtje weg en een etentje. We hebben daar een extra nachtje aangeplakt en een concert. Zo waren we met zijn viertjes gezellig een weekendje weg. Was een super gezellig weekend met drankjes, lekker eten, veel wandelen en een super gaaf concert van Marcus King. Ik kocht in Antwerpen de meest briljante koffiemok voor op mijn werk ; ) en at er de beste geitenkaas salade. Deze was zooooo lekker!

6 gedachten over “Dit was maart.”

  1. Die geitenkaassalade lacht mij toe hoor! Ziet er heerlijk uit! En ja, een weekendje Antwerpen staat hier ook al een eeuwigheid op ons lijstje, maar om de één of andere reden denken we er niet aan op het moment dat we een weekendje weg boeken. Leuk dat je het bloggen weer gaat oppakken!

  2. The Handmaid’s Tale is inderdaad een bizarre serie. Ik ben daar ooit aan begonnen, maar het nooit afgekeken, omdat ons streaming abonnement afliep. 🙂
    Ik ben nu aan Succession begonnen, een heel ander soort serie, maar ook erg bizar.

    En Antwerpen is inderdaad een leuke stad, is alweer een tijd geleden dat ik daar was.

  3. Ik volg al mijn favoriete blogs via Feedly. Super handig en loopt nooit vast. Ben al een paar jaar overgestapt en zeer tevreden van.
    Die Schokobons eet ik ook iets te graag :p en leuk dat je in Antwerpen was!

  4. Zo leuk dat je het bloggen weer oppakt 🙂 Het probleem met de inodes herken ik niet, maar wel super vervelend dat je deze melding steeds krijgt! Hoop dat het je kunt oplossen… Voor het lezen van blogs heb ik een mapje gemaakt in m’n bladwijzers en daar sla ik alle blogs op de ik leuk vind. En doe dan regelmatig een rondje. Zie hierboven de tip Feedly dus dat ga ik ook een keer proberen!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven