kekjekkie

Dit was mei 2019.

Mei was best een aardige maand qua weer, al viel er naar mijn zin net teveel regen. De maand had minder mooie warme zonnige dagen dan april. Gelukkig waren er wel een paar zonnige dagen waar we van konden genieten. De maand mei was ook de maand van wat nieuwe aankopen. Allemaal even leuk : ) Een kleine terugblik op de maand.

In mei kwam mijn nieuwe plant binnen die ik online had gekocht op Instagram van Kek Jekkie. De Anthurium Clarinervium stond al een tijd op mijn verlanglijst en hij staat nu prachtig te wezen in de woonkamer. Tommy had 2 zakelijke reisjes waardoor ik anderhalve week in mei alleen was. Is niet helemaal mijn ding, dat bed is te groot voor mij alleen ; ) Vind het ook hoogst ongezellig in mijn uppie. Gelukkig waren de buren de eerste week thuis en kon ik daar 2 avonden aanschuiven voor het eten. Niet alleen lief en lekker, maar ook gezellig! Absoluut van genoten. Ik blogde wat vaker deze maand en schreef weer wat planten blogs. Onder andere over de Epipremnum. Ook kwam mijn Zusss bestelling binnen. Kei leuk! Ik keek weer wat Netflix series en the Society is een aanrader!

mei 2019

De droogmolen kwam weer eens de schuur uit om de was te drogen. Heerlijk! We hadden vrienden op visite en aten gezellig samen pasta. Was een leuke avond. Ik kocht weer eens wat nieuwe Happy Socks, ze blijven leuk! Ik schreef er een korte blog over. Tommy en ik keken samen naar het songfestival, wat was spannend die stemming! Zo tof dat we weer eens gewonnen hebben! Kunnen we Dinge-dong eindelijk achter ons laten ; ) Verder zijn we weer eens bij Intratuin geweest. Tommy was verliefd geworden op een bartafel set en hij staat geweldig in de tuin. Super fijn om normaal buiten te kunnen eten. We hebben de set gelijk goed gebruikt met de buurtjes, aardig wat borreltjes op : ) Ook kocht ik nog een WoodWick kaars en Tommy een onkruid brander. De buurman hield deze onkruidverdelger op veilige afstand in de gaten ; ) Het was een dure maand nu ik het zo terug lees : ) Wel een gezellige!

Hoe was jullie maand mei?

7 gedachten over “Dit was mei 2019.”

  1. Teveel regen? Het grondwaterpeil is nog altijd te laag, en als dat te lang duurt, kan dat dus grote gevolgen hebben, ook voor onze huizen, maar ja.. ik snap het wel… natuurlijk wil je zon, omdat het mei is etc… maar IJsheiligen is pas midden mei, en zomer is het nog altijd niet 😉 het is nog altijd lente en dus nog steeds van alles mogelijk qua weer 😀

    Prachtige foto collage en mooie maand, en ja soms is een maand wat duurder, iets met vakantie? 😉 hahaha Geniet ervan meid!

    X

  2. Oh ja, inderdaad viel er behoorlijk wat regen. Aan de andere kant, gezien de droogte van vorig jaar, kan Nederland dat nog steeds goed gebruiken. Dus met dat in gedachten, vind ik het ineens minder erg. Maar dan liever doordeweeks en dan droge weekenden. Dat zou fijn zijn 😉

    Geniet van je bartafel set!

  3. Wat een fijne en drukke maand hebben jullie gehad. Altijd leuk zulke overzichtjes. Bij ons zijn het sowieso duren maanden geweest met de komst van de baby hihi.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven