Divergent

DivergentZondag 16 november (totaal niet boeiende informatie) keken Tommy en ik de film Divergent. We hadden de trailer gezien en waren wel getriggerd om deze film te kijken, het deed ons wel gelijk denken aan The Hunger Games maar we gaven de film een kans. (note, als je the hunger games leuk vond vind je deze film ook vast leuk)(niet als je crazy ass fan bent van the hunger games en alle andere soortgelijke films afzeikt)

Ik vond het een leuke film. Het verhaal zat goed in elkaar, leuke acteurs en actrices en mooie locaties. Er zit actie in de film en je kan de hoofdrol spelers naar elkaar toe zien groeien wat dan ook wel weer leuk is. Tommy vond de film ook leuk. Dus een man kan de film ook gewoon mee kijken. Niks te doen op je zondag avond en klaar voor bankhangen (zoals wij die aaf) zeker deze film even kieken!

Samenvatting film: Het verhaal speelt zich af in het futuristische Chicago. Beatrice (Shailene Woodley) is een van de vele tieners die op haar 16e uit een van de vijf groeperingen moet kiezen waarin de stad is verdeeld: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Uit een test moet blijken welke het beste bij haar past. Beatrice maakt aan de hand van de test haar keuze en krijgt in haar gekozen factie te maken met een heftige inwijding, die het uiterste van haar vraagt. (er word gevochten en er gaan mensen dood, maar het is allemaal niet te gruwelijk om te zien hoor) Maar niet alleen van haar. De concurrentie is groot. Wie zal het halen en wie wordt voor eeuwig verbannen? (cliffhangertje hier hoor)

9 reacties op “Divergent”

  1. Ik heb hem destijds in de bios gezien en vind hem inderdaad vergelijkbaar met the Hunger Games. Ik hou er van! Ik wil nu graag de boeken lezen. De tweede film van deze reeks komt in maart volgend jaar uit 🙂

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top