DM in Duitsland

DM in Duitsland. Ik kocht weer wat ; )

Voor de vakantie haalde ik bij de DM in Duitsland mini verpakkingen douche zeep. Handig voor in de toilet tas op de camping! Ze hadden alleen geen mini flesjes van de zeep die ik meestal koop dus ging ik voor iets nieuws. De geur is me bevallen en na onze vakantie kocht ik de normale fles van deze geur, maar ik kocht nog meer ; )

Wij komen regelmatig in Duitsland en gaan dan ook altijd even naar de DM. Vanaf Nijmegen is het niet zo ver om Duitsland te bereiken : ) De DM is niet de hoofdzaak dat we naar Duitsland rijden, dat is de Aldi in Duitsland. Bij de Aldi in Duitsland verkopen ze hondenvoer waar Bink het heel goed op doet en dus moeten we regelmatig terug om nieuwe zakken voer te halen. Ook scoren we bij de Aldi dan altijd wat bulk voorraad, zoals sixpacks coca cola, bubbeltjes water en zoetigheid. De Aldi is al niet zo duur maar in Duitsland is het helemaal goedkoop dus we komen er graag. De Aldi in Kranenburg (waar wij altijd naar toe gaan)  zit bij een grote parkeerplaats met meerdere winkels en daar is ook een DM.

DM in Duitsland aankoopjes.

Balea.

DM BaleaBalea Vanille & Cocos. De normale fles van de mini verpakking die ik bij me had op vakantie moest ik hebben! De geur staat voor mij nu gelijk aan onze eerste vakantie in Italië. Om de vakantie zolang mogelijk vast te houden douche ik thuis nu ook regelmatig met deze douche zeep van de DM. Deze Balea variant bevalt goed en moet natuurlijk ook mee als we weer naar Italië gaan. Ik vind die kleine flesjes trouwens altijd zo schattig, suf he? Maar mini verpakkingen zien er gewoon leuker uit ofzo.

Balea mangoBalea Mango. Ik zag ook deze geur staan en ik vind de geur van mango altijd lekker dus deze ging ook mee naar huis. Voor minder dan een euro is het ook moeilijk om de fles te laten staan ; ) Ik wilde alle geuren van de DM in Duitsland wel mee nemen! Zoveel plek hebben we alleen niet onder de douche. Gelukkig komen we er er vaker dus de volgende keer neem ik weer wat anders mee ; )

Bilou.

splashy melonBilou, splashy melon. De laatste keer kocht ik 2 flessen van het merk Bilou en die douche schuim is zo fijn! Er stonden nu 2 nieuwe geuren en het was direct duidelijk dat er 1 mee naar huis moest. Meloen geur! Hij ruikt ook echt naar meloen, chemische meloen dan wel maar hij ruikt lekker. De schuim is ook gewoon super fijn, komt goed uit de fles en sopt super. Ietsje duurder, 3,95.

Een bezoekje aan de DM in Duitsland is altijd weer een feestje, ze hebben zoveel keus! Kom jij er wel eens? 

13 reacties op “DM in Duitsland. Ik kocht weer wat ; )”

  1. Die vanille kokos douchegel van Balea heb ik ook! Vind het alleen zo jammer dat hij niet heel goed schuimt, maar een lekkere geur is het zeker. 😀

  2. Lekker, ik was er toevallig deze week ook weer. De vanille-kokos douchegel heb ik ook mee in mijn handen gestaan, zo lekker! Ik heb hem laten liggen omdat ik nog een aardig voorraadje douchegel heb liggen thuis, maar nu begin ik toch weer te twijfelen of ik hem de volgende keer niet gewoon mee zal nemen..

  3. Ik ben gek op DM. Als ik naar Duitsland ga, moet ik altijd even een DM in. Het scheelt zoveel geld met Nederland. Ik haal daar ook de Kneipp artikelen. En hun eigen merk is ook zo prettig.

  4. Ken die winkel echt niet…. maar zeker de moeite waard dus..
    Ik ben niet zo dol op allerlei fruitgeurtjes in douchegel en zeep en zo. Maar leuk dat je weer goed geslaagd bent!

  5. Oooh een geur is echt ideaal om weer een herinnering op te halen he! Ik heb ook nog een vanille en kokos fles staan. Eerst moet ik de rest op maken, haha.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top