Doei augustus..

Jup, ook de maand augustus is alweer voorbij gevlogen! De tijd vliegt! Deze maand hadden we aardig wat dagen die er meer als herfst uitzagen dan als zomer en ik ging deze maand weer aan het werk na 2 weken vakantie. September gaat morgen beginnen maar ik blik nog even snel terug op augustus.

We zagen weer een aantal films! We gingen naar de bios en we zagen thuis 2 Guns via Netflix.

Ik las helemaal niks! Ik heb geen boek aangeraakt, gaat echt heel goed zo met die challenge van mij.. NOT! Blogjes lezen bij jullie, dat doe ik wel : )  Ik schreef nog wel een recensie over Manlief en deel 3 van de Crossfire reeks.

We gingen een dagje naar Keulen, uit eten bij de Griek voor de verjaardag van mijn oma en bleven een dag tot 2 uur in bed liggen. We gingen naar een kinderverjaardag en gingen samen uit eten bij hapjes restaurant de Amuse in Nijmegen.

Ik kocht een hoepel en heb nu geen excuses meer om niet iets sportiefs te doen.. Bijna iets bij de geweldige winkel van Desigual maar hield mijn portemonnee toch maar dicht maar ik kocht wel wat leuks bij Dille & Kamille en ik ontving een gave bluetooth speaker.

Ik blogde over Wereld fotografie dag, de niet sportieve blogger, ik vulde de my boyfriend tag in maar ook de 3 things tag. Nieuwe kleding showde ik ook nog, ik vertelde over het hebben van een Bulldog en ik werkte mijn wishlist bij.

food 08-2015We aten Grieks, een keer bij KFC, tomaten soep, stokbrood en pasta. Chocolade (hoe kan het ook anders), kabeljauw burgers, pizza’s en cupcakes. Wraps, shoarma en maaltijdsalade.

25 gedachten over “Doei augustus..”

 1. Pssssssst Sammie, ook al komt september eraan, de zomer duurt nog tot 21 sept hoor, vergeet wat de metereologen zeggen over 1 sept etc, hahahaha

  En jouw stuk over de niet sportieve blogger, ja die was gaaf, en dan zeg ik nu, ik zie nu al die blogs al voorbij komen waarin men afscheid neemt van de zomer, terwijl deze nog zeker 21 dagen lang duurt, dan denk ik echt…. AAARGH hahahaha

  X

 2. Wat een leuke dingen heb je in augustus gedaan!!! Die hoepel ben ik erg nieuwsgierig naar!!! 🙂 Leuk een dagje naar Keulen!! Wij willen ook een dagje naar keulen toe. Ik zal je blog nog eens lezen en dingen op schrijven 🙂

 3. Fijn overzicht 🙂
  Ik twijfel ook nog steeds of ik een hoepel aan moet schaffen…
  Die KFC kip… Zo lekker! Ik eet het niet vaak, maar als ik het eet kan ik er daarom echt van genieten.

 4. Meh, ik wil niet dat augustus voorbij is :(. Zo te zien heb je een leuke maand gehad, vooral met bijvoorbeeld het dagje naar Keulen!

 5. Oeh niet goed om dit te lezen/kijken met honger. Ik hou zo van Grieks eten!
  Succes met het hoepelen hihi, ik heb meerdere pogingen gedaan maar ik houd er nu maar gewoon mee op. Niks voor mij..

 6. Time flies… leuke stad hé Keulen? Ik wil er zeker nog een keertje heen om dan wat meer rond te kunnen kijken. Sowieso vind ik Duitse steden altijd erg leuk.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top