Doei december!

Jup, het is zover, het is bijna januari 2016 en december 2015 hebben we achter ons gelaten. Ik heb heel 2015 iedere maand gedag gezegd met een terugblik dus december kon ik niet zomaar voorbij laten gaan. December zonder sneeuw en geen vrieskou, zo mag iedere december wel zijn van mij  ; )

We aten hoemoes, verschillende lekkere kaasjes, broodjes en soep. Heel veel bij het kerstdiner op eerste kerstdag en weer heel veel tijdens het gourmetten op tweede kerstdag. Tommy proefde een nieuwe Tony’s smaak en ik at een heerlijke Croque Monsieur.

We keken weer heel veel afleveringen van The Walking Dead en maakte seizoen 4 op. Netflix had er verder niks meer opstaan dus we waren even in paniek (jup, al zo enorm verslaafd!) maar inmiddels hebben we seizoen 5 in ons bezit!

We gingen naar de kerstmarkt in Düsseldorf wat een klein beetje in de soep liep door de enorme drukte maar ik scoorde er wel een gave jas. Ik had een blogdate met Nesrin en ging met Tommy naar de bios.

We deden de kerstboodschappen, versierde het huis met kerstspulletjes, en verder eigenlijk niet zoveel wat het noemen waard is..

Ik blogde over Nostalgie, het kerstweekend, mijn wishlist, een tripje naar de Ikea, maar ik blogde ook een weekje niet; ik was een beetje lui en schreef hier over.

7 gedachten over “Doei december!”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top