Doei juni

Juni was best een goede maand maar het is inmiddels juli, de maand waarin ik vakantie heb is eindelijk aangebroken! Ik kijk helemaal uit naar die 2 weken vrij maar voor het zover is kijk ik vandaag nog even terug op juni.

broodje @ TREKWe aten.. Verse pizza, bitterbalen, regelmatig vlees van de BBQ en dronken weer een nieuwe smoothie. Bloemkool, ijsjes, aardbeien en maaltijdsalades. Chocolade, chips, gehaktballen en broccoli. We gingen uit eten bij de Pizzabakkers en genoten van lekkere hamburgers op het Trek foodfestival.

We zagen.. Alle Jurassic films, begonnen aan een nieuwe serie op Netflix: Between en ik keek naar nieuwe afleveringen van PLL.

Ik las.. In deel 3 van de Crossfire reeks en nee.. heb hem nog steeds niet uit.

Bink op balkonIk kocht.. Meerdere nieuwe sneakers, een nieuw hoedje en rietjes. Plantjes voor op het balkon en kleine cactus plantjes!

Ik blogde over.. De bluetooth speaker die ik toegestuurd kreeg, ik vulde de mag ik even zeiken tag in en probeerde alle smaken van Fernandes. ZoSammieEnzo ging eindelijk online op facebook, ik showde mijn nieuwe tuinbroek en vulde de food tag in. Ik vertelde jullie de likes van samenwonen, vulde de instagram tag in en schreef weer eens over sokken.

We gingen.. Op kraamvisite, naar een foodfestival en hadden vrienden te eten. We aten bij mijn oom en zijn vriendin en bezochten de bioscoop. Ik keek met mijn neefje mee naar zijn gezin in The Sims 4, Tommy begon aan een nieuwe baan en we bekeken Rayban zonnebrillen.

22 gedachten over “Doei juni”

  1. Ik vind jouw hond echt extreem leuk! Moet iedere keer glimlachen als ie op de foto staat. Kun je geen repo maken dat ie blij langs de Waal dartelt? πŸ˜€

  2. Wat grappig dat je alle Fernandes smaken proefde πŸ™‚ Zelf vind ik het echt smaken naar gekleurd afwaswater.

  3. Wha, al dat eten, ik krijg er al honger van! Leuk trouwens dat je sinds kort op Facebook zit, ik like je pagina alvast πŸ™‚ x

  4. Altijd als ik aan jou denk (als ik je naam ergens zie staan in reacties bij een blogpost of op Twitter bijvoorbeeld), dan denk ik aan hoedjes. Hoedjes staan je zo leuk Sammie! πŸ˜€

  5. Leuke lijst! πŸ™‚
    Ik vind sowieso deze manier van het maken van een ‘maandoverzichtje’ super leuk!

  6. Wat een leuke hond heb je zeg! <3 Wat een handig overzicht ook, kan ik gelijk een beetje inlezen op jouw blog πŸ˜‰ En zo te zien heb je een hele leuke maand achter de rug.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven