14 In Month review

Doei maart, hallo April!

doei maart

Hebben jullie leuke paasdagen gehad? Maart roerde zijn staart en nu zijn we alweer aan beland in april, die doet wat hij wil. Ik hoop dat april een beetje meer doet wat ik wil, meer zon en warmte graag!! Toch was maart leuk en vloog de maand voorbij. Met bloemen, bloggen, lekker eten en de eerste keer genieten van de zon in de tuin. Even een snelle terugblik op maart.

2018 maart

Begin maart stond de Bloomon bos van februari nog mooi te wezen op onze salontafels. We brachten een bezoekje aan het centrum van Nijmegen waar ik mijn horloge weer kon ophalen. Met een nieuwe batterij kan ik nu hopelijk minimaal weer een jaar vooruit. Zonder horloge door het leven is niks voor mij. Nu we toch in de stad waren aten we gelijk een hapje bij een vrij nieuw tentje in het centrum. De Serre, ik had er een heerlijk broodje! Thuis gingen we eindelijk weer een aan de cappuccino en probeerde ik een normale foto van ons te maken, Tommy werkte niet echt mee ; ) De cappuccino was trouwens weer heerlijk! Omdat we zelden melk in huis hebben maken we het thuis niet vaak, zo zonde eigenlijk, het is zo lekker! Ook begon ik met het ‘voortplanten‘ van mijn pannenkoekenplant.

maart 2018 sam

Ik ging een paar keer in bad met mijn nieuwe goodies van Lush en dat was en is iedere keer genieten. Ik bracht weer eens een bezoekje aan de Kwantum en kwam thuis met nieuwe kussens. Eindelijk! Wilde al een tijdje wat kleur op de bank en de blauwe kussens vond ik perfect. Op een doordeweekse dag kwam ik uit mijn werk en stonden er tulpen klaar in een glazen vaasje. Was mijn schoonvader komen brengen, helemaal leuk! Uiteraard zijn ook wij wezen stemmen en vonden we dat we daarna wel fastfood verdiend hadden : ) Ook gingen we eindelijk weer naar de kapper, na 6 weken waren we er beide aan toe.

maart 2018

Omdat de winter nog niet voorbij was kocht ik toch die nieuwe sjaal en sleurde Tommy mee voor het maken van foto’s. Kon mijn nieuwe boyfriend jeans ook gelijk op de foto. Dat ding zit zo lekker! De pannenkoekenplanten doen het goed en inmiddels heb ik de andere 2 baby plantjes ook in de aarde staan. We bezochten het Mega Piratenfestijn en dat was erg gezellig. Ik zag onder andere Gerard Joling, Jan Smit, Snollebollekes, Stef Ekkel en Corry Konings. Het sfeertje in de enorme tent was goed en ik heb plezier gehad. Mijn tante en haar vriend waren mee en bleven bij ons slapen, de volgende ochtend hebben we lekker ontbeten voordat zij terug naar Gorinchem gingen. Ook kwam er weer een nieuwe bos binnen van Bloomon.

eind maart 2018

We zijn op maandag avond naar de bios geweest en zagen de film Red Sparrows, bijzonder goede film! De dinsdag daarna had ik een dag vrij. De auto moest naar de garage voor de APK en aangezien ik hem nodig heb om op mijn werk te komen vond ik een dagje vrij een prima idee. Tommy en ik bezochten daarna samen de Intratuin in Duiven. Die winkel is zo groot en zo gaaf! Om het bord moest ik erg lachen. Voor Tommy kocht ik een nieuwe plant, hij wilde graag een plant op zolder en dat leek me vast een leuk verjaardagscadeau. Ook kocht ik nog 2 andere planten, de ananas plant was overleden en die pot kon natuurlijk niet leeg blijven ; ) De auto kwam zonder problemen door de APK heen en kon ik in de middag weer ophalen. Op de laatste zaterdag van de maand sliepen we uit en haalde ik bij Intratuin nog 3 hang potten voor de slaapkamer. Ik kon het niet laten : ) 

Vandaag is Tommy weer een dagje ouder geworden, zijn cadeaus heeft hij al gehad en vandaag werken we gewoon. Hij heeft niet zoveel met verjaardagen en viert het eigenlijk nooit. Gelukkig heb ik hem afgelopen weekend wel kunnen verrassen met zijn cadeau waar hij heel blij mee is. Deel ik later nog eens : ) Fijne dag allemaal!

 • Marije
  april 4, 2018 at 6:27 am

  Gefeliciteerd met Tommy!

  Leuke maand hebben jullie gehad.

 • Yvonne
  april 4, 2018 at 7:14 am

  Die geel-blauw gestreepte trui van jou vind ik leuk! En gefeliciteerd Tommy 😀

 • Jenn
  april 4, 2018 at 10:00 am

  Klinkt als een fijne maand! Gefeliciteerd met Tommy!

 • Morgaine
  april 4, 2018 at 10:33 am

  Van harte gefeliciteerd met Tommy! En dat ziet er allemaal vrolijk en kleurrijk uit in elk geval, dat april die doet wat hij wil, maar mooie warme eerste dagen mag geven 😉

  X

 • Sanne
  april 4, 2018 at 11:59 am

  Gefeliciteerd met Tommy.
  Je hebt een mooie maand gehad. Iets wat wij helaas niet kunnen zeggen, want maart gaat als het slechtste de boeken in van dit jaar!

 • Margo
  april 4, 2018 at 1:21 pm

  Jaloers op je pilea’s, wat gaan ze goed! Volgens mij ben je aardig interieur verslaafd he? Snap ik wel, met zo’n huis 😀

  • zosammie
   april 5, 2018 at 12:45 pm

   Ja tegenwoordig wel 🙂 vind het ook leuk om er mee bezig te zijn 🙂

 • Inge | Monsieur Mango
  april 4, 2018 at 1:45 pm

  Gefeliciteerd met Tommy! Zo leuk dat de Pannenkoekenplantjes zo goed gaan, bij mij is het stekken nog niet gelukt. Ondanks het glaasje water verleppen de plantjes helaas toch. Ach, dat gaat vast nog wel eens lukken! Leuke maand heb je gehad. 🙂

 • Trees
  april 4, 2018 at 2:54 pm

  Gefeliciteerd met je liefje! Weer een leuke maand hè.. Veel plezier weer de komende maand. Ik heb op mijn blog een keer gelinkt naar je pannenkoekenplantjes.. Iemand die in een bloemenzaak had gewerkt had er nog nooit van gehoord… grappig hè..

  • zosammie
   april 4, 2018 at 6:46 pm

   Ben gelijk even op je blog gaan kijken, had het plantje gemist 🙂 De mevrouw van de bloemenzaak is hier langs gekomen en liet inderdaad weten dat ze nog nooit had gehoord van de plant 🙂 erg leuk!

 • Saskia
  april 4, 2018 at 9:31 pm

  Super leuke maand hebben jullie gehad. Nog gefeliciteerd met Tommy!

 • marleen
  april 5, 2018 at 11:13 am

  Yay leuk! Nog gefeliciteerd met Tommy en ik wil Red Sparrow ook echt graag zien! Lijkt me idd een topper 😉

 • Sheila
  april 8, 2018 at 9:17 pm

  Het Mega Piraten Feest in Arnhem? Of hebben ze dat eigenlijk ook in Nijmegen? Ik zie het altijd op het bord staan, als ik voorbij Gelredom naar huis rijd. En alsnog gefeliciteerd met Tommy!!

  • zosammie
   april 9, 2018 at 7:47 am

   Nee was in Nijmegen, was er voor het eerst maar vond het erg leuk.