Doei september..

Morgen is het alweer oktober, gaat de herfst vast nog meer natte dagen laten zien en komen er steeds meer kruidnoten en pepernoten in de winkels. Morgen is ook de dag dat ik de limited repen van Tony’s ga ophalen.. Ja, ze waren alweer uitverkocht maar de vriendelijke medewerkster wilde ze wel voor me apart houden bij de nieuwe levering : ) Maar nu eerst nog even een terugblik op september.

Ik heb deze maand echt schandalig weinig foto’s gemaakt dus het ziet er bij deze terugblik even iets anders uit als bij de voorgaande.. Maar een beetje afwisseling is ook wel eens leuk.. toch?! ; )

Deze maand begon met een ode aan de Sanseveria, inmiddels worden die baby plantjes steeds groter en moet ik echt op zoek naar nog een plantenpot. Ook was het deze maand een beetje cupcake maand op mijn blog. Zo zag je ze regelmatig voorbij komen op foto’s maar ik ging ook naar een cupcake store en deelde de leukste cupcake items.

Tommy en ik raakte verslaafd aan een voor ons nieuwe serie op Netflix, Revolution. We zitten inmiddels in seizoen 2 en hebben nog maar 10 afleveringen te gaan. De serie is zo spannend! Iedere avond zitten we elkaar aan te kijken na 1 aflevering: Zullen we er nog 1 doen of zijn we verstandig en gaan we op tijd naar bed? Echt een aanrader! Verder gingen we naar de bios voor The Maze Runner deel 2 en daar deelde ik mijn mening over in een blogje.

Ik had een blogdate met Nesrin in Nijmegen en vond dat ontzettend gezellig! Hoop dat we het offline misschien ook wat vaker gezellig kunnen hebben. Daarna ging ik met Tommy nog even zonnebanken en dronken we nog wat op het terras.

Tommy kocht een auto geurtje bij Rituals en nieuwe geurstokjes voor in huis en ik kreeg een doucheschuim van de TAO lijn, zo lekker! Ik kocht deze maand niet zo heel erg veel maar liet jullie nog wel mijn nieuwe sokken zien en ik schreef trouwens ook nog over een erg leuke winkel in Nijmegen!

Ik schreef wat persoonlijk frustraties op over de bejaarden bij ons in de flat. Uit mijn blog enquΓͺte bleek namelijk dat jullie dat soort blogjes graag lezen haha. Ik ga binnenkort nog even dieper in op de antwoorden van jullie op mijn vragenlijst, heb je hem nog niet ingevuld? Het kan nog steeds hier!

We aten deze maand van alles en nog wat. Zo gingen we naar KFC, aten diepvries groente en vis en aten een keer bij de Mac. Deden aan borrelhapjes op het terras, aten bloemkool, broccoli, wortelen en spruitjes. Ik maakte voor Tommy en mij een avondje clubsandwiches en ik kookte deze maand eens een keer! Jaja, ik maakte een ovenschotel.

19 gedachten over “Doei september..”

  1. Oh ja de ovenschotel! Ja heb hem gemaakt dus, en het resultaat kan ik nog bloggen, hahaha Gaat komen!

    En deze maand is ook weer omgevlogen achteraf zonder enige planningen hier toch nog een hele drukke volle maand geweest, heerlijk is dat, en het ziet ernaar uit dat oktober hetzelfde gaat worden, slechts 1 date staat, maar de andere kant is niet zo lekker nu, dus… maar dat komt goed.

    X

  2. Wat een veelbewogen maand heb je achter de rug Sammie, maar wel eentje met veel hoogtepunten en leuke dingen zoals je blogverjaardag en je meeting met the one and only La Nesrin πŸ˜‰

  3. September was een leuke maand. Ik vind dit deze doei xxx maand artikelen altijd heel leuk. We gaan de volgende keer in Arnhem een hapje eten!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven