driehoek sjaal

De driehoek sjaal: Omslagdoek van Knit Factory.

Sjaals! Ik had het er vorig jaar nog over, dat ik in de koudere maanden de deur niet uit ga zonder sjaal. In dit artikel deelde ik wat toffe sjaals voor dames. Inmiddels heb ik er zelf een driehoek sjaal bij, één waar ik toen al een beetje verliefd op was, een omslagdoek van Knit Factory!

Omslagdoek of sjaal in de winter.

Ik ga nog steeds de deur niet uit zonder sjaal en waarschijnlijk loop ik er zeker nog tot maart mee rond. Ik ben nou eenmaal een koukleum. Ik vind een blote hals met dit gure weer helemaal niet fijn. Vooral de koude wind in mijn nek vind ik vreselijk. Voor mij is een sjaal echt een must als ik de deur uit ga en sinds kort is deze driehoek sjaal mijn favoriet. Ik kreeg deze omslagdoek van Knit Factory thuis gestuurd en ik ben verliefd op de kleur en de vorm! Ik heb meerdere normale sjaals en ik heb een col sjaal. Een omslagdoek had ik nog niet, maar ik ben fan!

omslagdoek

Met een sjaal heb ik nog wel eens dat er dan toch nog wind tussen de kraag van mijn jas glipt en de sjaal niet ver genoeg naar beneden zit. Dan komt er stiekem ineens koude wind in mijn nek en sta ik de kraag bijna tot over mijn kin te trekken. Super irritant! Met de omslagdoek is dat gedoe verleden tijd. Je kunt hem als sjaal omslaan en je hals is door de driehoek vorm direct helemaal bedekt. Deze gebreide omslagdoek van Knit Factory is er in heel veel kleuren, ik heb gekozen voor olijf groen. Dat vind ik een gave kleur en is goed te combineren met mijn kleding en met mijn jassen.

Omslagdoek Knit Factory

Driehoek sjaal.

Deze driehoek sjaal is door de driehoek op verschillende manieren te dragen. Ik draag hem nu graag als sjaal en door de driehoek heeft hij gelijk een fijne warme col. Je hoeft hem niet zoals een normale sjaal een aantal keer rond je nek te draaien om dat warme col effect te krijgen. Super fijn! Ik denk dat ik hem straks als het wat minder koud is ook nog regelmatig zal dragen. Met een vestje of een dunne jack zal hij ook erg leuk staan en kan ik hem ook dragen als omslagdoek. De omslagdoeken van Knit Factory zijn allemaal voorzien van een stoere kiltspeld wat toch net weer wat extra’s geeft aan je oufit. Ook heeft de driehoek sjaal een leren label met de merknaam.

Heb jij een driehoek sjaal of ben je fan van de normale sjaals?

6 gedachten over “De driehoek sjaal: Omslagdoek van Knit Factory.”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven