Düsseldorf, regen & Splash.

Even bijkletsen vandaag, ik loop een beetje achter met het schrijven van artikelen waardoor er gister niets online kwam, komt wel weer goed! Niks aan de hand in ieder geval ; ) Ik heb wel ideetjes maar gewoon even geen tijd en geen zin, ook wil het daglicht niet echt mee werken tegen de tijd dat ik thuis kom uit mijn werk dus foto’s maken is op het moment ook wat lastig.

Het lijkt wel herfst met al die regen en het bewolkte donkere weer, wat een poep lente hebben we dit jaar! Ik ben vorige week maar onder de zonnebank geweest om nog een beetje mijn zuur gespaarde kleurtje te behouden.

Ik hoop dat het weer snel beter word want aankomend weekend is Splash in Nijmegen! Voor wie Splash niet kent, er komt een enorme water glijbaan in het centrum van Nijmegen, de eerste in Nederland! Om je een idee te geven, check het filmpje hier onder. Wij willen sowieso gaan kijken!

Ik was afgelopen weekend in Düsseldorf met Tommy. We besloten op zaterdag spontaan om daar een dagje naar toe te gaan en stonden vreemd te kijken toen we mensen massa’s zagen lopen in allerlei Japanse kostuums. Denk aan Pikachu‘s, kimono’s, Japanse leger outfits etc. Het bleek wereld Japan dag te zijn, een enorm festival wat 1 keer per jaar gehouden word in Düsseldorf en precies die dag waren wij er ook.. Gelukkig was het in de winkels wel rustig dus we konden op ons gemak shoppen maar het was bizar druk op straat. Overal verklede mensen en het was ook nog eens bloedheet in Duitsland, ik had medelijden met de mensen in dikke onesie verkleed kostuums.

Hoe was jullie weekend?

21 gedachten over “Düsseldorf, regen & Splash.”

  1. Haha! Wat suf dat er ineens allemaal mensen in Japanse kostuums liepen knap Düsseldorf. Lijkt mij echt vaag om ineens te zien haha. Wel fijn dat het door dat festival heel rustig was in de winkels. 🙂

  2. Haha ik hoorde het inderdaad van die glijbaan in nijmegen.. Lijkt me echt geweldig om te zien! 🙂 Leuk dat jullie naar Dusseldorf zijn geweest! 🙂

  3. Lijkt me echt gaaf zo’n water glijbaan! Hopelijk word het inderdaad mooi weer.
    Leuk toch al die verklede mensen :D!

  4. Hahah wereld Japan dag, ze blijven ook dingen verzinnen hè! Gelukkig was het in de winkels rustig 🙂

  5. Hahah mijn moeder was ook naar Dusseldorf, maar juist speciaal voor dat evenement 😉 Al had ze iets heel anders verwacht dan allemaal mensen is kostuums…

  6. Wat gaaf Splash! Nog nooit van gehoord. Hopelijk is het mooi weer! Leuk dat je naar Dusseldorf bent geweest. Ik ga altijd graag naar Essen :-).

  7. Gaaf, zo’n glijbaan joh! Hopelijk werkt het weer dan ook eindelijk eens mee! En ja, ’s avonds nog foto’s maken is inderdaad nogal lastig, het schiet er bij mij ook steeds bij in. Veel te donker thuis en dan ook gewoon geen zin meer.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven