Dyson ventilator

Dyson ventilator, verkoeling in huis.

Vinden jullie het ook zo heet? De afgelopen dagen kwam de zomer wel even hard binnen. Ik zeg het niet om te klagen, ik ben dol op de zomer! Wij zijn hier beide dol op de zomer en Tommy kan er bijzonder goed tegen. Ik moet zeggen dat ik het de afgelopen week toch een tikje zwaar had. Iedere stap buiten voelde als een stap in een sauna met een wollen trui aan en thermo ondergoed tot mijn oksels. In huis is het inmiddels 28 graden, maar met de nieuwe Dyson ventilator is het goed te doen!

De zomer is heerlijk en ik hoop echt dat het de aankomende weken zomer blijft. Zo tussen de 25 en 32 graden bevalt me wel, alleen die benauwde lucht is niks voor mij. Afgelopen maandag had ik het best even zwaar. Alles plakte, de wind was heet en het voelde bijzonder benauwd buiten. In huis was het niet veel beter. De thermometer staat op 28 en dat vinden de planten geweldig, maar ik toch iets minder. Zeker als ik gewoon moet werken vind ik het fijn als ik in de avond even op mijn gemak voor de tv kan hangen. Nog belangrijker, ik heb mijn slaap nodig en de slaapkamer was inmiddels ook niet koel meer. Ik slaap dan toch minder goed en zelfs Tommy komt maar lastig in slaap met deze warmte. Er moest een ventilator komen!

ventilator dyson

Dyson ventilator.

Een plafond ventilator in de slaapkamer was een optie, maar ik vind ze gewoon niet mooi. Ook kan je een plafond ventilator niet even mee nemen naar de woonkamer. Deze optie viel dus snel af en ook een airco is niet mogelijk. Het moest een staande ventilator worden, een blaaspaal ; ) Tommy heeft een voorliefde voor gadgets. Een elektrisch apparaat wat goed werkt en ook nog eens mooi is kan Tommy maar moeilijk weerstaan. Zijn keuze viel daarom op de Dyson ventilator. Mooi om te zien, goede ervaringen met Dyson en geen stofnest! Toen ik dinsdag uit mijn werk kwam stond hij al klaar in de woonkamer. Wat een genot! Op de bank even tv kijken is verkoelend met de Dyson ventilator aan en het is ook nog een mooi ding om te zien.

dyson koeler

blaaspaal

Hij weegt bijna niks en is daarom gemakkelijk op te pakken en te gebruiken in een andere ruimte. Je snapt wel dat deze blaaspaal met ons mee naar bed gaat. De Dyson ventilator heeft 10 standen en kan draaien. Op standje 1, 2 en 3 maakt hij bijna geen geluid maar geeft toch een verkoelend briesje. We slapen er prima doorheen. Ook zit er een sleeptimer op en een magnetische afstandbediening die boven op de ventilator blijft ‘plakken’ als je hem niet gebruikt, handig want zo raken we de kleine afstandbediening niet kwijt. Wij hebben de Dyson Cool AM07, maar er zijn inmiddels al nieuwere varianten die ook de lucht kunnen zuiveren. Ik ben in ieder geval heel blij met deze nieuwe gadget. Ik kan deze zomer lekker slapen, een filmpje kijken als ik daar zin in heb en het is nog een mooi ding om te zien ook.

Koop bij bol.com

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate linksMocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

9 gedachten over “Dyson ventilator, verkoeling in huis.”

 1. Ik vind ze behoorlijk aan de prijs.
  Daar koop ik dan toch liever een mobiele airco voor. Overigens zijn de ‘normale’ ventilators ook niet eens meer zo vervelend om te zien, hoor.

  1. Smaken verschillen 😉 een mobiele airco hebben we gehad, teveel herrie en er moet een buis door het raam naar buiten. Niet ideaal.

 2. Wow…. dat kost nogal wat, zelfs de goedkoopste, dat heb ik niet eens per maand om van te leven :O Ziet er wel mooi uit, maar ik ben blij met mijn plafond ventilatoren die ik al mer dan 25 jaar heb overigens, begonnen tijdens mijn zwangerschap, en oude grote tafel ventilator eigenlijk, maar die laat ik altijd op de vloer gaan, en is ook mobiel, en kan extra mee naar… waar ik wil.

  Ik ben wel benieuwd hoe het mogelijk is dat dit dan geen stof veroorzaakt of verplaatst. Lijkt mij sterk.

  X

  1. De ‘ouderwetse’ ventilatoren met die roterende bladeren vind ik echt van die stof nesten die je niet kunt afstoffen omdat er een kap omheen zit. Deze kan gemakkelijk afgenomen worden met stofdoek. Stof verplaatsen doen ze uiteraard als er stof in huis is. Dat doet alles wat blaast 🙂 Wij hebben een ouder model gekocht wat alleen koelt, maar tegenwoordig hebben ze ze ook met filters die de lucht kunnen zuiveren. Hebben wij niet voor gekozen, genoeg planten in huis die dat doen 😉 Ze zijn inderdaad prijzig. Is natuurlijk persoonlijk wat je uitgeeft aan zoiets 🙂

 3. Ik wil stiekem ook zo’n ding maar ik vind het voorlopig nog wat prijzig voor ons. Ben wel fan van Dyson. Echt goed spul! Lijkt me echt zalig omdat hij lucht koelt. Dat doet een normale ventilator niet.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven