21 In It's a bloggers life/ Just chatting

#echtepostiscool Jup, ik deed ook mee!

#echtepostiscool

Ik deed mee aan de eerste editie van #echtepostiscool en sloeg de tweede en derde editie over. Bij de derde had ik spijt toen ik alle gezellige tweets en foto’s op Instagram voorbij zag komen. Toen Inge van Monsieur Mango en Northflix EPIC 4.0 aankondigde schreef ik me gelijk in. Ik had er dit keer helemaal zin in!

EPIC? Wat is dat dan? EPIC is verzonnen door Inge en Northflix en zij regelen dit vrijwillig, super tof! Ik vergelijk het maar een beetje met lootjes trekken voor Sinterklaas wat wij vroeger deden. Je schrijft op je ‘lootje’ wat over jezelf zodat de ander een beetje een idee krijgt van wat je zou willen hebben. De lootjes (emails dus) gooien Inge en Northflix in een grote hoed en verdelen die onder alle deelnemers. Je krijgt de naam en het adres van iemand anders en daarvoor koop of maak je iets leuks. De bedoeling is om voor een onbekende voor €7,50 euro een leuk cadeautje te kopen. Iedereen is wel actief op social media en heeft een blog waar je inspiratie kunt opdoen. Iedereen doet zijn best om alles leuk te verpakken, op tijd op te sturen en iedereen maakt zijn ontvangen pakket op dezelfde dag open. Ook zijn er sponsors geregeld zodat iedereen 2 pakketjes kreeg!

Dit keer deden er 100 mensen mee en was 18 maart de grote uitpak dag en als je me volgt op Twitter heb je al wel wat foto’s voorbij zien komen. Ik was blij toen ik mijn lootje ontving, het was Ricardo. Super, want die blogger ken ik tenminste. Ik volg hem op social media en zijn blog lees ik ook regelmatig. Omdat ik hem al volg vond ik het makkelijker en leuker om te gaan shoppen voor hem. Ook deelde hij op Twitter een ‘moodbord’ waar ik gelijk zijn favoriete chocolade op spotte. Dit maakte het shoppen voor hem nog makkelijker!

Uitpakdag!

echte post is cool sponsor

Ik moest mijn pakketje die zaterdag nog ophalen bij het postnl punt hier in de stad. Ik was die week aan het werk geweest en had het pakket niet kunnen aannemen. Achteraf gezien maar goed ook, zo heeft de grote doos me niet dagen aan kunnen staren ; ) Ik had wel de sponsor vlop ontvangen en die maakte ik dus snel open. Ik had 4 smaken losse thee ontvangen van Nicole’s choice. Super leuke extra! Ik moet nu nog op pad voor een thee ei ; ) Uiteraard was ik al op Social media die ochtend om te zien wat mijn lootje van zijn pakket vond. Hij was er gelukkig blij mee waardoor ik ook erg blij was.

Ik had vrij vlot alle cadeautjes bij elkaar voor mijn #echtepostiscool lootje en ging iets over het budget heen, €7,50 is gewoon heel snel op : D Het inpakken van alle cadeautjes duurde wat langer. Mijn hoofd stond er niet meer naar nadat Bink overleed. Ik zat dus uiteindelijk op een avond alles in te pakken en heb er daardoor geen foto’s van gemaakt. Slecht licht etc. Ik had er in ieder geval mijn best op gedaan en ik was ontzettend blij dat Ricardo er blij mee was op 18 maart. Om te zien wat ik shopte voor mijn lootje verwijs ik je door naar de blog van Ricardo.

Mijn ontvangen #echtepostiscool

gehaakte flamingo

Nadat ik mijn pakket had opgehaald pakte ik deze thuis natuurlijk gelijk uit. Ik was reuze nieuwsgierig naar de inhoud van de grote doos! Ik spotte al snel iets roze in de doos en werd sprakeloos toen ik dit roze ding uit de doos haalde. Ik maakte de vlop open die in de doos zat en ontdekte een brief, een ontzettend lieve brief van Inge. Monsieur Mango had mijn lootje gehad en heeft een heuse flamingo voor mij gehaakt! De flamingo is enorm en waanzinnig mooi. Ik was echt waar sprakeloos. Niet alleen van de ontzettend lieve brief maar ook van de flamingo. Ik ben zelf niet van het haken maar snap direct als ik zoiets zie dat er ontzettend veel werk in zit.

Ik las op de blog van Inge het volgende: Ik vond het óntzettend spannend. Ik weet dat Sammie niet het DIY type is, maar of ze een gigantische handgemaakte flamingo van 93,5 cm groot kon waarderen.. ik hoopte het!  Inge, ik kan je oprecht zeggen dat ik het vreselijk waardeer, ook je brief. Na het lezen van je brief en het bewonderen van de flamingo heb ik zeker een kwartier niet naar de rest gekeken. Zo flabbergasted was ik. Zo ontroerd dat iemand die ik nooit ontmoet heb zoveel moeite heeft gedaan en zo’n lieve brief heeft geschreven. Als de flamingo alleen in de doos had gezeten was ik al helemaal happy geweest!

EPIC 4.0

Maar de flamingo was niet het enige in de doos. Nope, er waren allemaal leuke ingepakte cadeautjes te vinden. Er zaten heuse Happy Socks in! Verbaasd pakte ik dit cadeautje uit, Happy Socks zijn aan mij wel besteed, maar slokken het EPIC budget direct op! Na het lezen van de blog van Inge kwam ik er achter dat Inge geregeld heeft dat MooieSokken.com (mijn favo sokken winkel) een paar sokken had gesponsord voor mijn #echtepostiscool pakket. Super tof! Bij deze een bedankje naar deze geweldige online sokken winkel!

Ik ontving verder nog mijn favo Johnny Doodle chocolade, ananas servetten, een cactus van draad en 2 toffe waxine licht houders! Ik voelde me walgelijk verwend na het uitpakken van alle toffe cadeautjes! De flamingo zit op de bank, de draad cactus staat boven mijn bed en aan de chocolade ben ik al begonnen ; ) Inge, ik wil je bij deze nogmaals bedanken! Ik ben ontzettend gelukkig met het pakket wat je voor mij hebt samengesteld!

 • Lesley
  maart 26, 2017 at 8:15 pm

  WAT GAAF! Die flamingo is echt super, ik snap dat je daar helemaal van onderste boven bent! 🙂 Leuk die sokken ook!

 • Nesrin
  maart 26, 2017 at 8:35 pm

  Heel leuk! En leuk dat je nu wel weer hebt meegedaan.

 • Lieke
  maart 27, 2017 at 12:58 am

  Super gaaf pakketje, vooral die flamingo!

 • marije
  maart 27, 2017 at 6:35 am

  Die flamingo is zooo vet! Echt gaaf gedaan

 • Lisa
  maart 27, 2017 at 8:38 am

  WOW die flamingo is echt supertof! Kan me voorstellen dat daar heeeeel veeel tijd in heeft gezeten! En die chocolade… Yumm ! Liefs x

 • Tineke
  maart 27, 2017 at 8:54 am

  Ik had het al op haar blog gezien, die flamingo is zo ontzettend leuk!
  Liefs

 • Morgaine
  maart 27, 2017 at 9:14 am

  Ja gaaf die flamingo dat ze die voor jou gehaakt heeft, echt super cool, het is dat je er nu eentje hebt, want ik zat er ook al aan te denken, het is dat ik nog tig projecten heb liggen! Ik kan snappen dat je de rest even liet liggen 😉

  X

 • Bente
  maart 27, 2017 at 9:39 am

  Wat een verwennerij! En wooooww, is die flamingo 90 centimeter? Haha echt super! Heel mooi pakketje dat volgens mij ook nog eens op het perfecte moment kwam 🙂

 • Malou | Blonde Blossom
  maart 27, 2017 at 10:18 am

  Wauw wat heeft Inge haar best gedaan zeg! Zo tof, die flamingo, hoe MAAK je dat echt! En dan die sokken, ook al zo leuk. Echt een geweldig pakketje. Malou x

 • Inge
  maart 27, 2017 at 10:34 am

  Wat ben ik blij om te lezen dat je blij bent met je pakket! 🙂 Ik vond het heel erg leuk om voor jou te shoppen en nu kom ik nog steeds dingen tegen waarbij ik denk “Hey, dat is leuk voor Sammie!” 😂 Ik had bij Ricardo de inhoud van zijn pakketje al gezien en jij hebt hem ook goed weten te verrassen! 🙂 Leuk dat je hebt meegedaan aan Echte Post Is Cool #4. Binnenkort maar eens aan mijn eigen flamingo beginnen. 😉

 • Monique | WritingMonique
  maart 27, 2017 at 10:40 am

  Wat onwijs leuk! 🙂 De flamingo is écht geweldig, zo gaaf! 🙂

 • Nicole
  maart 27, 2017 at 11:56 am

  Wat een super schattige spulletjes. Die flamingo is echt geweldig.

 • Cynthia
  maart 27, 2017 at 2:29 pm

  De flamingo. Gaaaaaf! Ik houd van roze. Niet zo gek, als je mijn blog ziet… Sorry dat jouw reactie van laatst niet zichtbaar was op mijn site. Ik zag deze vandaag pas. In mijn spam.. Liefs!

 • Amy
  maart 27, 2017 at 3:42 pm

  Wat een waanzinnig pakket heb je gekregen! Die flamingo is natuurlijk echt het toppunt van awesomeness.. wat heeft Inge dat gaaf gedaan! Ook alle andere verwendingetjes (die sokken! vet!) zijn top.. volgens mij kwam dit pakketje precies op het goede moment voor je he?

 • Dinja
  maart 27, 2017 at 6:37 pm

  Die flamingo is wel echt heel gaaf! Lekker uniek ook 😀

 • Joor
  maart 27, 2017 at 7:35 pm

  Wauw wat een tof pakketje heb je gehad en die flamingo is echt super fantastisch1!

 • Rowan
  maart 27, 2017 at 7:52 pm

  Wat ben je verwend zeg! Alles uit het pakketje past ook zo goed bij jou, leuk om te zien! De flamingo is echt prachtig!

 • yvonne
  maart 27, 2017 at 9:50 pm

  Wauw wat een leuk pakket zeg. Die flamingo!! Love him!

 • Jenn
  maart 28, 2017 at 9:40 am

  Geweldig pakket!

 • Josine
  maart 29, 2017 at 10:20 am

  Wat ben jij belachelijk verwend zeg! Whuahaaa die flamingo is te gek! xx

 • Wanda
  maart 29, 2017 at 10:44 pm

  Ja, die flamingo is echt gaaf! Ik zag hem al op je IG voorbij komen, echt super gedaan. Ik deed aan de eerste editie wel mee en vond het toen op zich een ontzettend leuk initiatief maar ik ben zelf helaas totaal niet creatief en dat is de reden dat ik ben afgehaakt. Simpelweg omdat de anderen er zo veel werk van maakten terwijl ik dat gewoon niet kan bedenken.