Edge of Tomorrow

edge of tomorrow2014Wij keken zaterdag 15 november de film Edge of Tomorrow met Tom Cruise. Ik ben niet zo’n fan van Tom.. (wel van mijn eigen Tommy) Dit komt voornamelijk door het hele Scientology verhaal, niet vanwege zijn acteerwerk. Dus toen Tommy vertelde dat hij deze wel wilde zien was ik eerst nog een beetje: Echt? Die lul, moet dat?!

Toen de film even bezig was was ik het weer vergeten, ik zat in de film en zag Tom Cruise niet meer als Meneer lul Cruise maar als Cage, de personage die hij speelde. (Ik wil even zeggen dat dit een pluspunt is..) De film? Was gewoon goed! Hij bleef spannend tot het einde en het verhaal zat goed in mekaar. Zeker gaan kijken!

Samenvatting film: In een nabije toekomst wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens (freaky wezens, echt de persoon die dit verzonnen heeft wil ik niet leren kennen), waar geen enkele militaire macht tegen opgewassen is. Majoor William Cage (Tom lul Cruise) is een officier die nog nooit een oorlogsfront van dichtbij gezien heeft (hij is een watje, een pussy), totdat hij betrokken raakt bij een zelfmoordmissie. Hij sneuvelt binnen enkele minuten en belandt vervolgens op raadselachtige wijze in een timeloop, waarin hij steeds opnieuw hetzelfde gevecht moet leveren en elke keer weer de dood vindt. (best grappig om te zien) Maar na elk gevecht kan Cage meer tegenstand bieden aan zijn tegenstanders, mede dankzij de hulp van Special Forces strijder Rita Vrataski (Emily Blunt). Met elk gevecht tegen de ruimtewezens, komen Cage en Rita een stap dichter bij het verslaan van de vijand. (sja, bijna iedere film heeft een happy end nodig)

6 reacties op “Edge of Tomorrow”

  1. Toevallig had ik een vergelijkbare discussie thuis. Ik vind die scientology-achtergrond ook maar niets. Mijn vriend is dol op sci-fi-films, dus misschien moet ik dan toch maar toegeven!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top