Een bak wishlist voor mijn bak hobby ; )

Nu ik de smaak van bakken aardig te pakken heb is er uiteraard ook een bak wishlist ontstaan. Met een hand mixer van de Hema die enge geluiden maakt en saaie beslagkommen kan dat natuurlijk ook niet anders ; ) Vooral die mixer is een probleem, ik ben bang dat deze binnenkort de geest geeft en ik zie het mijzelf allemaal niet met de hand doen.

Een bak wishlist dus, alleen maar items die handig zijn in de keuken tijdens het bakken. Ik merk dat ik het super leuk en ontspannen vind om te doen en het is natuurlijk een bonuspunt dat je je resultaat kunt op eten. Tommy vind dat een lastige kwestie, hij vind dat het mijn schuld is dat hij dikker word ; )

Hoog op de wishlist staat dus een nieuwe mixer en ik ben er nog niet helemaal uit welke dat dan moet worden. Een mixer van Kitchen Aid lijkt me prachtig, maar ik heb ook goede verhalen gelezen over die van Kenwood. Een beslagkom in een leuk kleurtje ontbreekt ook nog in onze keuken al zal Tommy het een worst wezen welke kleur de kom heeft…

bak wishlistEen leuke kookwekker staat ook op de wishlist. Ik zit nu steeds met mijn vieze handen vol beslag of Nutella mijn Iphone te bevuilen omdat ik de timer op mijn telefoon gebruik. Een toffe kookwekker is dus van levensbelang, levensbelang voor mijn Iphone ; ) Zo’n toffe weegschaal met afneembare schaal lijkt me trouwens ook super handig.

Een keukenmachine van Kitchen Aid kan natuurlijk niet ontbreken op de wishlist, ze zijn alleen al prachtig om te zien, maar ook verdomd handig. Al zal het eerder een wat goedkopere keukenmachine worden. Laatst maakte ik een recept waarbij ik moest blijven mixen en iets uit een warme schaal er bij moest schenken, ik kwam dus 2 handen te kort en daarom lijkt een keukenmachine me ideaal.

En dan is er nog een fatsoenlijke spatel nodig, ik wil nog een muffin bakvorm voor 6 muffins, een cupcake bakvorm en een tulband bakvorm. Leuke oven handschoenen. Een tof keuken schort om die vieze handen aan af te vegen ; ) Zo kan ik nog wel even doorgaan natuurlijk maar de belangrijkste items heb ik wel gehad.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

23 gedachten over “Een bak wishlist voor mijn bak hobby ; )”

 1. Die keukenmachines van kitchen aid zijn zo geweldig om te zien! Heb zelf een magimix all in one waar ik ontzettend blij mee ben maar voor de looks had ik zeker voor de kitchen aid gegaan

 2. Heb je er ook ruimte voor? Om het neer te zetten? die dingen, grote keukenmachines zijn groot, als je het echt elke dag gebruikt oké, maar als ie ook de kast in moet…. Daarom heb ik de mijne ook weggegeven bijv. omdat ik hem amper gebruikte en het in de weg stond, had er geen ruimte voor.

  Spatels en zo, kun je heel goed bij de Action kopen.

  X

 3. Mooie handige spulletjes! Ik bak zelf heel weinig, maar zou zo’n luxeapparaat helemaal geweldig vinden. Helaas vind ik de prijzen minder geweldig haha, maar je moet er wat voor over hebben. Geinige bakvormpjes vind ik ook zo vrolijk en prima te doen.

 4. Een Kitchen Aid… Tja, ik denk dat die op vrijwel iedereens wishlist staat! 🙂 In elk geval ook op die van mij. En die ovenhandschoen met een uiltje, zo leuk, haha.

 5. Oh oh oh de Kitchen Aid… Ik wil hem ook! Dat gaat echt een van de eerste dingen zijn die ik aanschaf als ik ooit veel geld verdien (als ik later groot ben) ;).

 6. Ik bak eigenlijk zo goed als nooit. Een kitchen aid vind ik prachtig maar neemt voor mij veel te veel ruimte in. De weegschaal neemt natuurlijk ook veel ruimte in maar die vind ik wel heel leuk uit zien voor op het aanrecht!

 7. Een keukenmachine zou ik ook graag willen. En een mooie compacte digitale weegschaal, we hebben nu zo’n plastic geval met een bakje erop.

 8. Ik heb een Kenwood ipv een Kitchenaid en die werkt prima, maar het zijn lompe grote zware dingen. Ik ben er erg blij mee, maar hij staat hier wel vaak in de kast haha.

 9. Oeh, wat een leuke spulletjes allemaal! Ik heb nog een mixer van mijn moeder, zo’n mooie ouderwetse Philips die al minstens 35 jaar oud is. En die doet het het best! Ik heb wel eens een nieuwe gekocht, maar was toen blij dat mijn oude nog niet weggegooid was, want die nieuwe ging dus mooi stuk. En zo’n Kitchen Aid zou ik ook wel willen hebben. Alleen al om neer te zetten, haha, dat is toch gewoon een kunstwerk?

 10. Die keukenmachine heb ik ook vaak bekeken, maar net als iemand hierboven al schreef, heb je er ook de ruimte voor.
  En dat is dus de reden dat ik hem nog altijd niet heb gekocht, want ik zou totaal niet weten waar ik het ding dan moet laten.

 11. Zo’n mengkom zou ik ook nog wel graag willen! Maar het is wel een beetje zoals Morgaine zegt… Heb je er de ruimte voor? Ik denk dat ik eerst maar eens flink wat spullen moet gaan wegdoen uit mijn keuken vooraleer ik er weer nieuwe bij stouw.
  Fijn weekend Sammie!

 12. Mooie spullen! Krijg/koop je er ook een grote keuken bij? 😉 De weegschaal en keukenmachine zijn echte eyecatchers, die verdienen het om in het zicht te staan en niet weggestopt in een kast.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven