Een HEERLIJK weekend

Dat was het afgelopen weekend, echt een heerlijk weekend! Vrijdag avond begonnen we met loempia’s die mijn lieve collega zelf had gemaakt, vrijdag ochtend had ze ze gevroren mee genomen en Tommy en ik hebben ze dezelfde avond nog in de pan gegooid. Zo lekker! Ik geloof dat het er een stuk of 24 waren, ze zijn allemaal opgegaan!

Zaterdag sliepen we uit, vooral ik sliep uit en werd tegen twaalven wakker, love it! We wandelde even de stad in en aten wat bij KFC en daarna gingen we richting Amsterdam voor de voorstelling Amaluna van Cirque de Soleil. We waren veel te vroeg dus zijn spontaan een uurtje gaan bowlen, zo gelachen samen en ik kreeg het voor elkaar om niet iedere bal in de goot te rollen! : ) Daarna dan toch naar de show en die was tof, ik had eerlijk gezegd ietsje meer spektakel verwacht, maar toch was het erg leuk om eens mee te maken. Op de weg naar huis stopte we nog even bij de Mac voor cheeseburgers, jup, was een zeer gezonde dag ; )

Zondag werden we weer rond half 12 wakker, zo lekker! Het beloofde lente weer liet zich niet echt zien en de zon was een groot gedeelte van de dag nergens te bekennen. Ik schreef wat blogjes en zondag avond nam ik Tommy mee uit eten voor zijn verjaardag. We zijn naar Stan & Co in Arnhem geweest, zo’n toffe tent! Omdat het zonnetje dan toch eindelijk scheen zijn we begonnen op het terras met een kleine starter en later hebben we binnen genoten van het voorgerecht en hoofdgerecht. Wat drankjes er bij, terug naar het terras voor koffie en een sigaretje want daar was het genieten onder de terras heaters, heerlijk avondje was het! We hebben er allebei van genoten en Tommy was erg blij met dit verjaardags cadeautje.

Maandag hadden we allebei vrij omdat ons dat wel handig leek, lekker uitslapen na een avondje borrelen en eten. Daarbij was Tommy maandag echt jarig! We zijn naar de Ikea geweest waar het heerlijk rustig was en kwamen thuis met 2 nieuwe lampen voor naast het bed. Iets wat Tommy al tijden wilde dus we zijn goed geslaagd. Zijn vader kwam nog even langs voor een bakkie voor Tommy’s verjaardag en toen was het weekend al weer om. Gaat altijd te snel, maar dit weekend was zo heerlijk, we hebben er beide ontzettend van genoten.

 

18 reacties op “Een HEERLIJK weekend”

 1. Elaintje

  Klinkt inderdaad echt als een heerlijk weekend! Zelfgemaakte loempia’s zijn the bomb 🙂 Supermakkelijk, maar kost wel veel tijd om alles klein te snijden.

 2. Joyce

  Haha allemaal op, dan waren ze zeker heul erg lekker ;). Klinkt iig als een heerlijk weekend! Stan & Co ken ik nog niet, ga deze even opschrijven voor als ik weer eens in Arnhem ga shoppen! Liefs.x

 3. iliveformydreams.com

  Dat klinkt zeker als een erg fijn weekend! Daar moet je er meer van hebben<3
  Leuk foto overzichtje ook 🙂

 4. Northflix

  Leuk overzicht! Het was inderdaad (hier ook) genieten!
  Hopelijk komend weekend weer, want ik ben wel weer klaar met de regen.

 5. Rebecca Denise

  Dat klinkt inderdaad als een heel fijn weekend! Nog gefeliciteerd met Tommy!
  Leuk is dat he, wanneer je gewoon spontaan besluit te bowlen oid. .. dat zijn echt van die gezellige dingen

 6. Hugo

  mmmm, loempia’s eet ik ook graag. Ze zelf maken vergt wel nogal wat werk denk ik, maar ze zullen vast nog beter smaken!
  Heerlijk weekendje had je, Sammie! Gelukkig scheen bij ons de zon volop zondag!

 7. Wat heerlijk dat je zo lang kunt uitslapen, dat wil ik ook :-). Ik ben meestal toch echt om 9-half 10 wakker :-). Spontaan bowlen is ook leuk! Klinkt als of we even goed zijn ;-). Nog gefeliciteerd!

 8. Morgaine

  Oh ja, dat was een heel fijn weekend zo samen, en mag ik Tommy alsnog van harte feliciteren? Met zijn verjaardag? En jou ook natuurlijk, de tijd vliegt inderdaad!

  X

 9. jackiedeklerk – Middelburg

  dit ziet er idd uit als een heerlijk weekend…
  dat eten, vast net zo lekker als het er uit ziet
  na 2 hele drukke weekenden, wil ik dit weekend niets

 10. joorsheartneverlies

  Klinkt als een super leuk weekend!!! 🙂 en Haha jullie kunnen lang uitslapen….. ik kan dat echt niet :p

Reacties zijn uitgeschakeld.